Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Problemy z grą > The Sims 1: Rozszerzenia
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 30.08.2004, 13:18   #21
Lillian
Guest

Domyślnie

Jakaś dziewczyna miała 1999 czy jakoś tak podobnie.No i u niej przy pelargonach zaczeły latać pszczoły no i mogła zebrać.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 30.08.2004, 20:51   #22
Akselandra
Guest

Domyślnie

No to trzeba będzie sobie trochę pograć i wychodować pył chochlików. Ale czy to na pewno prawda, że on tam będzie??

stare 30.08.2004, 20:58   #23
Lillian
Guest

Domyślnie

Ja jej wierzę.Do czegoś te nagrody muszą służyć.

stare 30.08.2004, 21:12   #24
Akselandra
Guest

Domyślnie

A korzeń do czego może być??

stare 31.08.2004, 06:43   #25
Pinia
Guest

Domyślnie

Tego jeszcze nie wiem <_< ale wydaje mi sie że on ma coś wspólnego z nieznanymi składnikami

stare 31.08.2004, 07:36   #26
Bloom11
Guest

Domyślnie

a co jest na końcu tej fasoli??? :o bo nie wiem

stare 31.08.2004, 09:37   #27
kawaii
Guest

Domyślnie

Na końcu fasoli jest takie powyginane... zakończenie. ^_^
A tak na poważnie-
Widzę, że macie duże wątpliwości, to jako osoba poinformowana postram się je rozwiać. Fasolka rośnie cały czas, ale pomalutku :lol: i niezależnie od czarów. Pamiętam, że raz, jak się nie mogłam doczekać, aż urośnie, to włączyłam maksymalną prędkość i posprzedawałam Simów. I czas leciał, a ona w nocy sobie rosła. Jak już napisałam- posprzedawałam Simów- i nikt w tym czasie na działce nie przebyał i nie czarował. W pewnym momencie fasola jest wysoka i rosnąć przestaje- ale nie można się po niej wspiąć. Wtedy na działce szukamy drugiej fasoli. Musi wyrosnąć, z tym, że będzie bardzo mała. I znowu czekamy, aż urośnie. Urośnie odrobinkę więcej niż pierwsza i też przestaje rosnąć. Wtedy Sim będzie mógł wspiąć się po drugiej fasoli (bo jest trochę wyzsza, jak już pisałam) i wejść na ukrytą parcelę. Rozczaruję może, ża ta parcela to nic ciekawego, ale za to można zabrać sobie "darmową" magiczną fasolę.
Aha, fasola rośnie chyba 30 dni. nie wiem dokładnie i nie pamiętam, ale podaję tę liczbę, żebyscie wiedzieli mniej-więcej i nie nastawiali się na 500 dni czekania.
Zresztą, nie wiem, po co ten temat, na forum o tym już było, wystarczyło przejrzeć tematy. ^_^

stare 02.09.2004, 14:57   #28
Pinia
Guest

Domyślnie

O fajnie wiedzieć, ja nie wiedziałam ^_^

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania