![]() |
#301 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() A tajemnicze to są czary których jeszcze nie znam. I o nich napisałam w 2 części postu. Chodziło mi o pozostałe ukryte czary, bo magiczny nektar i magiczyn biszkopt już znam. A napewno jest więcej tych ukrytych czarów bo zostało jeszcze miejsce w księdze czarów, zarówno dla dzieci, jak i dla dorosłych. Mam nadzieje że teraz wszystko jasne. Pozdrawiam ![]() |
|
|
![]() |
#302 |
Guest
|
![]()
Skąd mogę wziąć pył chochlików i czarne róże?
![]() |
![]() |
#303 |
Reputacja: 9
|
![]()
Kinialina chce przypomniec ze nie pisze sie post pod postem zapraszam do regulaminu
![]()
#304 | ||
Guest
|
![]() Cytat:
Cytat:
|
||
![]() |
#305 |
Guest
|
![]()
Hej! A jak dzieci Simow moga zdobywac skladniki? :unsure:
Prosze! Niech mi ktos odpowie! ![]() |
![]() |
#306 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Muchomory: w trybie budowania szukasz krzesła grzyba, taki biały(nie pamiętam dokładnie nazwy), ustawiasz go na parceli na zewnątrz. Zeby na parceli wyrosły muchomory musisz na nim często siadać - wtedy pojawią się muchomory.Słychać przy tym charakterystyczny dźwięk. Jeżeli masz smoka musisz uważać, bo może wpałaszować muchomory jeżeli dotrze do nich przed Simem. Pył wróżek: kupujesz różową skrzynke w jakieś śmieszne bazgrołki, motylki. Dziecko bawiąc się nią dostanie pyłek wróźek - takie brązowe woreczki Łuski i Łzy smoka: oczywiście musisz kupić smoka i dobrze się nim opiekować. Głaskając dostaniesz łuski, a łaskocząc łzy. Albo odwrotnie ![]() Pozdrawiam Wszystkich |
|
![]() |
#307 |
Guest
|
![]()
sposob na stale, legalne dostawy czarnych roz!!
(byc moze znany ale sama na to wpadlam, wiec jestem z tego dumna ![]() ![]() Mam sama jedna simke w domu, w jakis sposob ozen sie z innym simem (albo niech sie wprowadzi), potem trzeba miec jedna roze na cene slawy, ten sim ktory sie wprowadzil zostaje gwaizda, potem jego usmiercamy, a nagrobek gwiazdy (moze umrzec jak ma nawet 4 gwiazdki) ustawiamy w widocznym miejscu. Fanatyczni wielbiciele beda przylazic na ten grob i tam zostawiac czarne roze (raz dali biala, ale cos mi sie wydaje ze tylko cos mi sie nie wyswietlilo bo jak go wlozylam do schowka to nic nie wyswietlilo sie, a szkoda). Roze fani klada raz na dwa dni. |
![]() |
#308 |
Guest
|
![]()
a gdzie można kupić czosnek???? lub jak go stworzyć albo gdzie go znalezc?????
|
![]() |
#309 |
Guest
|
![]()
żeby zdobyć czosnek musisz się wymienić z wampirzycą WIKĄ .....pszczelim woskiem...........
|
![]() |
#310 |
Guest
|
![]()
a jak można baz wysiłku zrobić w 3 [conajmiej 3] sekundy przyjaciela rodziny na bardzoooooooooooo bardzooooooooooo długi czas??????????????????
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|