Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Problemy z grą > The Sims 1: Rozszerzenia
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 25.07.2004, 14:07   #301
Dancia
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by Martek@Jul 25 2004, 10:11 AM
I to one są takie tajemnicze?? Ja nie moge przeciez to jest normalny składnik. A to wszystko brzmiało tak tajemniczo!!
Nie one => czarna róża czy pył chochlików tylko ukryte czary. Czytaj uważnie!! bo to istonie jest zwykły składnik. Ale jak widać są jeszcze gracze którzy nie wiedzą skąd je wziąść. Więc wyjaśniałam.

A tajemnicze to są czary których jeszcze nie znam. I o nich napisałam w 2 części postu. Chodziło mi o pozostałe ukryte czary, bo magiczny nektar i magiczyn biszkopt już znam.
A napewno jest więcej tych ukrytych czarów bo zostało jeszcze miejsce w księdze czarów, zarówno dla dzieci, jak i dla dorosłych. Mam nadzieje że teraz wszystko jasne.

Pozdrawiam

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 25.07.2004, 14:16   #302
Kinialina
Guest

Domyślnie

Skąd mogę wziąć pył chochlików i czarne róże?

stare 25.07.2004, 18:35   #303
Megi

Reputacja: 9
Domyślnie

Kinialina chce przypomniec ze nie pisze sie post pod postem zapraszam do regulaminu

____in the night, no control

Megi jest offline  
stare 26.07.2004, 14:45   #304
Ametyzd
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by Dancia@Jul 25 2004, 10:02 AM
Czarne róźe - przynosi je fanatyczny wielbiciel, jeżeli masz conajmniej 3 gwiazdki - oczywiście musisz mieć dodatek gwiazdę. Inna opcja - ściągnij sobie grzyba, który daje wszystkie składniki - strona była podana niedawno, więc szukanie nie zajmie Ci dużo czasu.

Pył chochlików( inaczej magiczny pył) kupisz u wróżki Mary za 31 magimonów.
O rany... Kinialina, tu masz odpowiedź, nie wystarczy spojrzeć kilka postów w górę????

Cytat:
  Znowu nie widzę wypowiedzi innych... sad.gif
Nie wiem dlaczego, ale wydaje mi się, że to jest NABIJANIE!

stare 27.07.2004, 15:46   #305
sushina
Guest

Domyślnie

Hej! A jak dzieci Simow moga zdobywac skladniki? :unsure:
Prosze! Niech mi ktos odpowie!

stare 27.07.2004, 17:05   #306
Dancia
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by sushina@Jul 27 2004, 04:46 PM
Hej! A jak dzieci Simow moga zdobywac skladniki? :unsure:
Prosze! Niech mi ktos odpowie!
Bardzo proszę

Muchomory: w trybie budowania szukasz krzesła grzyba, taki biały(nie pamiętam dokładnie nazwy), ustawiasz go na parceli na zewnątrz. Zeby na parceli wyrosły muchomory musisz na nim często siadać - wtedy pojawią się muchomory.Słychać przy tym charakterystyczny dźwięk. Jeżeli masz smoka musisz uważać, bo może wpałaszować muchomory jeżeli dotrze do nich przed Simem.

Pył wróżek: kupujesz różową skrzynke w jakieś śmieszne bazgrołki, motylki. Dziecko bawiąc się nią dostanie pyłek wróźek - takie brązowe woreczki

Łuski i Łzy smoka: oczywiście musisz kupić smoka i dobrze się nim opiekować. Głaskając dostaniesz łuski, a łaskocząc łzy. Albo odwrotnie

Pozdrawiam Wszystkich

stare 27.07.2004, 22:08   #307
Anuś
Guest

Domyślnie

sposob na stale, legalne dostawy czarnych roz!!
(byc moze znany ale sama na to wpadlam, wiec jestem z tego dumna ):
Mam sama jedna simke w domu, w jakis sposob ozen sie z innym simem (albo niech sie wprowadzi), potem trzeba miec jedna roze na cene slawy, ten sim ktory sie wprowadzil zostaje gwaizda, potem jego usmiercamy, a nagrobek gwiazdy (moze umrzec jak ma nawet 4 gwiazdki) ustawiamy w widocznym miejscu. Fanatyczni wielbiciele beda przylazic na ten grob i tam zostawiac czarne roze (raz dali biala, ale cos mi sie wydaje ze tylko cos mi sie nie wyswietlilo bo jak go wlozylam do schowka to nic nie wyswietlilo sie, a szkoda). Roze fani klada raz na dwa dni.

stare 28.07.2004, 16:15   #308
krysiek bo
Guest

Domyślnie

a gdzie można kupić czosnek???? lub jak go stworzyć albo gdzie go znalezc?????

stare 28.07.2004, 16:38   #309
bloodwave
Guest

Domyślnie

żeby zdobyć czosnek musisz się wymienić z wampirzycą WIKĄ .....pszczelim woskiem...........

stare 28.07.2004, 19:06   #310
krysiek bo
Guest

Domyślnie

a jak można baz wysiłku zrobić w 3 [conajmiej 3] sekundy przyjaciela rodziny na bardzoooooooooooo bardzooooooooooo długi czas??????????????????

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania