|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
@Tez nie mialam tej opcji, ale moj mozdzek podpowiedzial mi zebym zobaczyla co sie zrobi jak zorganizuje przyjecie... i bylo tam
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Anie-jestes moim mistrzem jezeli chodzi o dbanie o całe pokolenia.Mi się za szybko nudzą rodzinki.
Grefori zapragnął mieć dziecko z Tamarą,więc robił wszystko by zaciągnąć żonkę do łóżka w wiadomej sprawie. ![]() Jak widać udało się. ![]() Tamara już w ciąży.Gregori non stop zachwyca się nad brzuszkiem.Nie może doczekać się nowej córeczki. ![]() Dlatego z zapałem czyta książki o ciąży. ![]() Gdy Gregori jest w pracy a Klara w szkole,Tamara daje koncerty na kontrabasie. ![]() Klara po szkole lubi uczyć się praktycznych rzeczy,które przydadzą się w przyszłości. ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
super te zdjecia waszych rodzin ;D im wiecej tym lepiej i ciekawiej
![]() a teraz troche zdjec mojej rodzinki Kasprzyk i Kaczmarek-> Kiedy mlode malzenstwo slodko spi mama Samanthy - Celina sprzata pokoje i robi pranie. ![]() Adrian cos nie potrafi sie dogadac z tesciem...wiec prosi go o nauke logiki w ktorej Pawel jest mistrzem. ![]() Tutaj akcja szczepien na cmentarzu w miescie sponsorowana przez szpital - wybrali Adriana by sie tym zajal i poszlo mu calkiem dobrze. ![]() Samantha jest dumna z meza i zarazem nie moze sie doczekac narodzin ich dziecka. ![]() Chcac byc dobra zona Samantha gotuje mezowi i calej rodzinie coraz to lepsze posilki. Ma duze predyspozycje na swietna kucharke. ![]() Tutaj mlode malzenstwo gra razem w szachy. Samantha troche oniesmielala Adriana, gdyz o wiele szybciej pojela nauke logiki niz on - opanowala w mgnieniu oka logike do perfekcji, gdzie Adrian dopiero co zaczal....tak to jest byc genialnym dzieckiem wampirow *,..,* hehe ![]() ![]() Mlody tatus osluchuja brzuszek Samanthy czekajac, az przyjdzie na swiat ich pierwsze malenstwo. ![]() Samantha nawet nie miala czasu na porzadny masaz w spa, gdy odeszly jej wody i musiala szybko pojawic sie w szpitalu...i tak na swiat przyszla malenka Olivia ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Fajnie, że więcej osób wstawia fotki
![]() Molly i Lil grają w szachy, jeszcze w swoim domu. ![]() Mała wizyta w domu Matiki i Fenga. Jak pewnie pamiętacie, mieszka z nimi ich dorosła córka, Sayuri, z mężem Antony'm. Wspominałam też, że Sayuri jest w ciąży. Oto pierwsze dziecko Sayuri i Antony'ego, Patrick. ![]() Doszłam do wniosku, że dom Molly i Lil'a jest do niczego. Nie potrafię się do niego przełamać. Jedyną przeszkodą dla tego, by Molly z rodziną, mogła mieszkać ze swoimi rodzicami i dziadkami, była niejaka Róża Servo. Mówiąc krótko, służąca Bardów, która była z nimi od samego początku. Zdecydowałam, że Molly jest dla mnie ważniejsza niż jakaś tam gosposia i dlatego właśnie ściągnęłam ją do Molly, zmieniłam odzież i wyrzuciłam ją z domu. Od tej pory niech sobie radzi sama... Tak właśnie Róża wygląda bez klasycznego koka i uniformu służącej. ![]() Ostatnie zdjęcia z domu Molly i Lil'a. Julia u mamy na rękach. ![]() ![]() A tutaj rodzina na starych śmieciach. Danny mieszka na samej górze, w dawnym pokoju Molly. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
@anie ty to masz wilegachne te rodziny
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
No i ciąg dalszy, bo za często ostatnio wciskam klawisz "C". Muszę chyba trochę zastopować z tymi fotami, bo coś za dużo ich tu jest i za często się pojawiają
![]() Danny wraz z ojcem ogląda telewizję. Lil stara się nadrobić stracony czas, kiedy to miał syna w głębokim poważaniu... ![]() Molly sprząta, gotuje słowem wykonuje wszystkie czynności służącej, którą niedawno zwolniono. ![]() Podlewa jedyną domową roślinkę. ![]() No i w końcu ma już tego dość! Zatrudnia lokaja... ![]() Nie pamiętam jego imienia, ale to nie jest takie ważne. Ważne, że Molly ma trochę czasu dla siebie. ![]() Lokaj ochoczo bierze się do pracy, w końcu 1200 tygodniowo, drogą nie chodzi... ![]() A Molly i Lil mają czas wyrwać się z tego "domu wariatów"... ![]() ![]() ![]() Mała Julia bawi się klockami ![]() Rodzeństwo darzy się głęboką miłością, co wydaje mi się nieco... nienaturalne... ![]() ![]() Anastazja i Jason wciąż są w sobie zakochani na maksa, a latka lecą... Odkąd robią co chcą, bo mało nimi kieruję, mam niezłą frajdę z obserwowania ich zachowania. Np. Jason cały dzień, który widać na tych fotkach spędził w jacuzzi... ![]() Jako kochający pradziadek, odkłada Julię na noc do łóżeczka. ![]() Lokaj śpi w dawnej celi Róży Servo tyle, że nie zamykam go tam na klucz. Jaszcze by zaskarżył moich ludzi! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Nie moge sie doczekac az Anastazja urosnie ;DD
Wybaczcie za tyle screenow Olivii, ale ubostwiam ja ^^ tak mi sie spodobala, ze bym ciagle jej zdjecia robila ![]() Babcia Celina zajmuje sie jeszcze niedawno urodzona Olivia ukladajac ja do snu. ![]() Pawel probuje wylowic znana wszystkim rybe smierci, niestety pojawili sie nieproszeni goscie ![]() ![]() Samantha nie chce zaniedbywac dziecka kosztem zajmowania sie ogrodem i obowiazkami domowymi - bawi sie z mala Olivia. ![]() Olivia miala urodziny;D urosla na "dosc" ladna dziewczynke, tylko ma jakies dziwne usta ![]() ![]() Kiedy reszta domownikow jest zajeta praca, Pawel uczy Olivie mowic. ![]() Tutaj Olivia je swoj pierwszy domowy posilek - kaszke manna ;D Ubrudzila sie niestety xD ![]() Adrian chce byc dobrym ojcem i uczy corke jak korzysta sie z toalety. ![]() Mama tez nie chce byc gorsza ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
eyvee, Anastazja to ta staruszka w jacuzzi... Ja podpisuje zdjęcia nad nimi a nie pod nimi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
@chodzilo mi o julie ;D sorka, teraz doczytalam dokladnie^^ masz tyle simow ze sie gubie x)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
No i ciąg dalszy...
W nocy do domu włamał się złodziej. Alarm obudził wszystkich, jak ja to kocham. Oczywiście przyjechała policja, a złodziej został złapany, ale nie dzięki policjantowi... Molly skopała złodziejaszkowi siedzenie, więc policjantowi zostało już tylko zakuć bandytę w kajdanki... ![]() ![]() ![]() Lokaj obudził się dopiero grubo po dziewiątej. Nie narzeka, że sypia w celi w piwnicy... ![]() ![]() Danny jest już nastolatkiem, tutaj ogląda z dziadkiem Ernestem telewizję. ![]() A tutaj już wieczór, nic nadzwyczajnego się tego dnia nie wydarzyło, dzień jak co dzień. Danny idzie spać. ![]() Następnego ranka tuż przed przyjazdem autobusu szkolnego, Molly po raz kolejny tłumaczy Danny'emu, żeby nie wyciął numeru i nie zapłodnił żadnej nastolatki... ![]() ![]() Anastazja, Jason, Ernest i Mia jadą do parku, żeby trochę się rozerwać. ![]() W tym czasie Molly i Lil, mają trochę czasu dla siebie. ![]() Mia się starzeje. Przykre, ale co zrobić. Mam już trochę dosyć grania ośmioma Simami na raz, dobrze, że dałam całej czwórce starszyzny te 3 nagrody szczęścia, rzadko głodny, czyścioszek i stalowy pęcherz. To bardzo ułatwia grę tyloma osobami. ![]() Ernest też się zestarzał. U mnie małżeństwa są zawsze równolatkami. ![]() I bonus, piżamka lokaja... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|