![]() |
#3102 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
@up:
Zależy kto na jakim sprzęcie gra. Po za tym parcela 64x64 jest maksymalnym rozmiarem działki w grze. Żadnego modu, hacka, kody itp. nie znajdziesz.
![]() |
#3103 |
Reputacja: 11
|
![]()
Ale nawet jakby się nie zacinało, to i tak simy się długo przemieszczają po domu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3104 |
Guest
|
![]()
Mi się gra nie zacina, ale zapisuje się z 5 minut -.-
Wie ktoś jak sobie z tym poradzić? Procesor : 2ghz Karta graficzna : 893mb Ram : 2gb DirectX : 11 |
![]() |
![]() |
#3105 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Prosiłbym byś podał jeszcze dokładną nazwę procesora który posiadasz, gdyż samo taktowanie zegara procka za dużo mi nie mówi.
Z własnych obserwacji mogę Ci jedynie powiedzieć, iż długość zapisywania zależy od ilości nieoficjalnych dodatków oraz wielkości otoczenia.
![]() |
#3106 |
Guest
|
![]()
Procesor co prawda zbyt dobry nie jest, ale :
AMD Turion 64 X2 Mobile Technology TL-58 |
![]() |
![]() |
#3107 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Kowalino - nie zawsze, mi się długo zapisuje ponieważ mam zapchany komputer, po formacie zawsze zapisuje się szybciej, a dodatków nieoficjalnych zawsze mam tyle samo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3108 |
Guest
|
![]()
Otóż mój problem polega na tym, że np. kiedy mój sim śpi to dziwnie się podnosi co jakiś czas. Denerwuje mnie to, nie powiem, że nie. Czy można coś z tym zrobić?
|
![]() |
![]() |
#3109 |
Guest
|
![]()
Sprawdź czy ma cechę "niespokojny sen"
|
![]() |
![]() |
#3110 |
Reputacja: 10
|
![]()
Na początek
![]() Grałem sobie w The Sims 3 ze wszystkimi dotychczas dodatkami i akcesorami, dodatkami z neta. Wiem, że jak w rodzinie jest np. strażak to inni mają dostępne jego ubrania. ALE!!! Simka z mojej rodziny zakochała się w Cyklone Sword( Cyclo10n3 Sw0rd jakoś tak) znany jako pokemon. Jest w rodzinie i gdy planowałem dla niego ubranie na co dzień zobaczyłem to: ![]() ![]() Tutaj jak się nie mylę jest strój naukowca ![]() ![]() W wybieraniu miał oczywiście odblokowaną kłódkę. Jak myślicie? Kim byli jego przodkowie czy coś? Miał ktoś tak? Może kolejna Simowa tajemnica ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
|
|