![]() |
#3182 |
Reputacja: 10
|
![]()
Wiesz. Możesz spróbować wprowadzić go do innego domu/zacząć nową grę. Jak to nie pomoże to raczej reinstalka :{
![]() |
#3183 |
Reputacja: 12
|
![]()
Mógłbyś też ewentualnie spróbować poprawić mu nastrój kodem: CTRL+SHIFT+C testingcheatsenabled true -> kliknąć na skrzynkę pocztową przytrzymując klawisz shift -> wybrać opcję "wszyscy szczęśliwi"
![]() |
![]() |
#3185 |
Guest
|
![]()
Z tego co pamiętam to jak się ma zero nastrójników, potrzeby na neutralu, to powinno być zielono i pisać "W porządku". Jak Sim, którego przedstawił Aarn, ma 1 pozytywny nastrójnik, to nastrój powinien być na zielonym, a nie na czerwonym. Może spróbuj iść do spa, tam możesz nabić dużo mocnych nastrójników. Jak nie pomoże, to pewnie jakiś kolejny bug.
|
![]() |
![]() |
#3186 |
|
![]()
Mam taki problem, że Mortimer Ćwir kopnął w kaledarz podczas gdy ja grałam inną rodziną, więc nawet nie wiem kiedy, gdzie i jak. I teraz nie mogę nigdzie znaleźć jego nagrobka, chociaż szukałam nie tylko w domu, ale też na cmentarzu i w miejscach publiczych.
Jest jakiś sposób żeby go znaleźć, czy będę po prostu musiała powoli przeczesywać miasto? EDIT: Przepraszam jeśli ten temat był już poruszony, ale nie znalazłam go w tematach głównych, a 300 stron "Pytań i odpowiedzi" jakoś nie chcę mi się przeszukiwać ^^
- Mel Brooks Ostatnio edytowane przez Sandy : 08.12.2010 - 19:44 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3187 |
Reputacja: 11
|
![]()
W takim razie spróbuj na cmentarzu kliknąć na ten budynek (chyba katakumby, ale już jakiś czas nie grałam i zwyczajnie nie pamiętam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3188 |
|
![]()
Próbowałam, ale nie mam tam tej opcji. Znalazłam ją tam tylko raz, kiedy przeniosłam tam nagrobek zmarłego sima. Tyle że w tym przypadku nagrobka brakuje i nie mam pomysłu jak go znaleźć...
@down: Nie ma...
- Mel Brooks Ostatnio edytowane przez Sandy : 09.12.2010 - 17:29 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3189 |
Reputacja: 11
|
![]()
Hmmm, to chyba jest to jakiś błąd, bo ktoś na forum miał podobną sytuację... A nie ma w wyposażeniu kogoś z rodziny, lub przyjaciół?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3190 |
Reputacja: 10
|
![]()
Hej, jeżeli już było takie pytanie to przepraszam. Czy w simsach 3 (podstawie) można kupować ubrania na mieście? Bo w tym Sunset Villey ze sklepów nie znalazłam nic innego jak spożywczaka i księgarnie :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 8 (0 użytkownik(ów) i 8 gości) | |
|
|