![]() |
#311 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#312 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#313 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#314 |
Guest
|
![]()
Witam. Mam prośbę potrzebuję informacji na temat tego dodatku.
Gdzie simy mogą pojechać na wakacje w wymarzonych podróżach? Jakie nowe cechy pojawiają się w wymarzonych podróżach? Jakie nowe pomieszczenia mogą wybudować w swoich domach w tym dodatku? Dzięki... |
![]() |
![]() |
#315 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Tak trudno było wejść na jakąkolwiek stronę związaną z grami i poszukać
np. tu ? http://pl.thesims3.com/game/ep1
![]() |
#316 |
Reputacja: 17
|
![]()
Również witam nowa forumowiczkę.
![]() Simy mogą wyjechać do Al Simhary w Egipcie, Champs Les Sims we Francji oraz Shang Simla w Chinach. Są trzy nowe cechy: Oko fotografa (sim szybciej uczy się umiejętności fotografowanie, zdjęcia sa lepszej jakości oraz ich wartość jest większa), Zdyscyplinowanie (Simowie uczą się szybciej umiejętności sztuki walki, rzadziej przegrywają w walkach oraz sparingach), Poszukiwacz przygód (Ci Simowie uwielbiają przygody, zawsze mają pozytywny nastrójnik gdy wyjadą na wakacje, zdobywają szybciej kolejne poziomy wizy) W The Sims 3 Wymarzone Podróże można wybudować piwnicę, aby to zrobić zostało wprowadzone specjalne narzędzie umożliwiające profesjonalizm. ![]()
![]() |
#317 |
Guest
|
![]()
paulinko, nazywaj poprawnie tematy. poza tym, moglas to napisac w 'pytania i odpowiedzi'. no i do tego napisalas dwa identyczne tematy...
ten przenosze, tamten usuwam. |
![]() |
![]() |
#318 |
|
![]()
Ej bardzo potrzebuję pomocy, nie wiem jak usunąć mody zainstalowane za pomocą monkey helper, mam tylko jednego moda, a one wgrywają się automatycznie po kliknięciu "install to sims 3" i nie mogę właśnie znaleźć gdzie one są żeby je wyrzucić, ktoś pomoże?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#319 |
Guest
|
![]()
Mój sim podczas podróży nie może z nikim rozmawiać. Klikam na sprzedawców, mieszkańców i nic się nie pojawia, żadnej reakcji. Tez tak macie? O co w ogóle chodzi ?
|
![]() |
![]() |
#320 |
Guest
|
![]()
Przeglądnąć mody i usunąć ten, który to powoduje.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|