Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 3: Zdjęcia z gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 02.03.2011, 15:17   #311
anie_1981

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

No i ciąg dalszy...

W nocy do domu włamał się złodziej. Alarm obudził wszystkich, jak ja to kocham. Oczywiście przyjechała policja, a złodziej został złapany, ale nie dzięki policjantowi... Molly skopała złodziejaszkowi siedzenie, więc policjantowi zostało już tylko zakuć bandytę w kajdanki...

Lokaj obudził się dopiero grubo po dziewiątej. Nie narzeka, że sypia w celi w piwnicy...

Danny jest już nastolatkiem, tutaj ogląda z dziadkiem Ernestem telewizję.

A tutaj już wieczór, nic nadzwyczajnego się tego dnia nie wydarzyło, dzień jak co dzień. Danny idzie spać.

Następnego ranka tuż przed przyjazdem autobusu szkolnego, Molly po raz kolejny tłumaczy Danny'emu, żeby nie wyciął numeru i nie zapłodnił żadnej nastolatki... Jak tatuś...

Anastazja, Jason, Ernest i Mia jadą do parku, żeby trochę się rozerwać.

W tym czasie Molly i Lil, mają trochę czasu dla siebie.

Mia się starzeje. Przykre, ale co zrobić. Mam już trochę dosyć grania ośmioma Simami na raz, dobrze, że dałam całej czwórce starszyzny te 3 nagrody szczęścia, rzadko głodny, czyścioszek i stalowy pęcherz. To bardzo ułatwia grę tyloma osobami.

Ernest też się zestarzał. U mnie małżeństwa są zawsze równolatkami.

I bonus, piżamka lokaja...
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 02.03.2011, 15:42   #312
eklera123
Guest

Molly była by niezłą policjantką Szkoda mi Mii i Ernesta..
  Odpowiedź z Cytatem
stare 02.03.2011, 20:49   #313
anie_1981

Piszcie coś ludzie... Ja mam stos zaległych zdjęć, a głupio mi wstawiać zdjęcia co drugi post.
stare 02.03.2011, 21:52   #314
eyvee

hehe niedlugo wstawie tylko narazie nie mam co , 4 zdjecia na krzyz T.T nie bylo mnie caly dzien w domu, a simy robia ciagle te same rzeczy wiec nie mam co pstrykac fotek jak robia to co na innych screenach dalam jutro cos zapodam, bo Celina i Pawel sa juz emerytami, Adrian doroslym i za 3 dni simowe Olivia mi urosnie na dziecko szkolne ;D Planuje tez przeprowadzke do innego domku, bo mnie jakos szybko domy nudza ^^
eyvee jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 03.03.2011, 05:46   #315
Ceasaries

Ja bym wstawiała, ale aktualnie nie mam żadnych.., gram tylko we weekendy! Więc w sobotę już będą moje!!
Anie, są 4 posty oddzielające twoje zdjęcia.! Możesz wstawiać foty!
Ceasaries jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 03.03.2011, 16:36   #316
eyvee

ok zapodam kilka nastepnych zdjec z dziejow mojej rodzinki

Zlodzieje sie chyba umowili u ciebie anie i u mnie xD w ten sam dzien kiedy dalas zdjecia pojawil sie u mnie zlodziej

Pawel zauwazyl zlodziejaszka i zadzwonil szybko na policje, ktora zakula w kajdanki kryminalistke

I nadszedl ten dzien - Celina i Pawel Kasprzyk stali sie emerytami. Tak jak marzyli doczekali swojej starosci w spokoju, zdala od halasliwego miasta.

Adrian czesto awansuje, kariera idzie na przod - tutaj po pracy zjada na obiad sushi, a dziadek Pawel karmi wiecznie glodna Olivie.

Rozmowa ojca z corka, a mala Olivia bawi sie zabawka.

W chwili wolnej Adrian czyta "lekture" badawcza z pracy na wygodnym lozku w sypialni.

Emerytura, czas relaksu. Pawel moze sobie teraz pozwolic na spokojne czytanie swoich ulubionych ksiazek.

Samantha postanowila odwiedzic pobliski basen. Nie ma to jak relaks nad woda w upalny dzien

Rodzinny przytulaniec ojca z coreczka...ciekawe co tam Celina tak na nich spoglada:p czyzby zazdrosna xD?

Olivcia czesto wybiera zabawki dla chlopcow. Cos chlopczyca sie z niej robi albo marzy juz o swoim samochodzie ^^

Czas troche wyjsc na powietrze - Samantha urzadza grilla w parku, przygotowujac hot-dogi.

Do Samanthy przylaczyl sie Pawel, ktory wedkowal w pobliskim stawie, a takze przechodni simowie.

Samantha chciala sie poczuc jak za czasow kiedy byla jeszcze dzieckiem

Ostatnio edytowane przez eyvee : 03.03.2011 - 16:38
eyvee jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 03.03.2011, 17:36   #317
anie_1981

No dobra to teraz ja. Musiałam trochę odpuścić Simsy, bo mi było bardzo przykro... Anastazja nie żyje. Za parę dni umrze też Jason. Niby uważam, że najwyższy czas by oboje umarli, w końcu ta rodzina ma już cztery pokolenia, no ale i tak mi było przykro. No ale po kolei... Oto co się działo u Bardów, przed i po śmierci Anastazji.

Czwórka staruszków oglądająca TV. Przedstawiać ich nie muszę...

Nina, córka Jin'a i Lilly.

Dina, siostra bliźniaczka Niny. Bliźniaczki mają starszego brata, Marcus'a.

Martyna, córka Elvisa i Lany, siostra Aleksandra. Elvis jest synem Ernesta.

No a tutaj Danny, jest artystą, uwielbia malować.

No i tutaj zaczyna się dramat. Anastazja umiera... I chociaż próbuje ubłagać MK, to on się na to nie zgadza.

Jason na grobie żony...

Tutaj trzyma Julię na rękach.

A tutaj Julia w wieku dzieciaka z podstawówki.
stare 04.03.2011, 17:23   #318
brzos

Reputacja: 11

uwaga, zamknijcie oczy i otwórzcie umysł, przenosimy się do sunset valley, do rodziny crispy, właściwie to do znanej i kochanej tam boo boo (gra ucięła mi do boo, ojć)

przed wami lustrzane odbicie boo boo crispy, w przyszłości właścicielki sieci restauracji "crispy tastes"! ma fizia na punkcie swojego wyglądu, ale do czasu, do czasu ludzie, na razie napawajcie się tym widokiem. jest młodą dorosłą.

uwielbia gotować i błyskawicznie została pięciogwiazdkowym kucharzem w tutejszej restauracji. magda gessler marzy, żeby u niej zjeść, bo u boo boo nawet pizza nie opada.

przystojny z niej człowiek, więc szybko znalazła sobie chłopczynę pod pachę, znanego tutaj jako hank, który niedługo wkrótce zmienił nazwisko na crispy. +1 do lansu i drzewa genealo.

ciąża przyszła w trymiga, razem z nią słodki koszyczek-kołyska z trójką dzieciąt. trafiły się potrójne laski.

crispowie musieli dobudować jeden pokój, ale zrobili to na pstryk. tutaj widzimy w stanie spoczynku (czyli w najlepszym okresie) trójkę młodych crispianek.

nie pamiętam ich imion, bo przerzuciłam się na dalsze koleje losu shvoonów, więc to jedna z lasek....

...to laska druga...
...a kartę ze zdjęciem trzecim zgubiłam bezpowrotnie.

przeokrutnie rodzinna boo boo zapragnęła jeszcze bardziej powiększyć ród właścicieli "crispy tastes", bo właśnie w tym okresie sieć restauracji założyła. nie przeszkadzało jej to w zaciążeniu się z hankiem po raz drugi. właściwie, to hank ją zaciążył.

tutaj widzimy wszystkie latorośle hanka i boo boo. z przodu, uśmiechnięty philip, dupą odwrócony od nas jest damian. i uwaga, przypomniałam sobie imię dwóch z dziewczynek. ta brązowowłosa po lewo to nyette, a czarnowłosa po prawo - monami (brawo).

nyette wydoroślała najszybciej, toteż wcześnie się wyprowadziła, zostawiając gnijące na chacie siostry (i braci, ale oni byli młodzi i piękni, jeszcze). po prawo widzimy właśnie córkę, a po lewo matkę.
brzos jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 04.03.2011, 18:14   #319
Połówka

ale słitaśny opis. Jeszcze dzieci, jeszcze dzieci! to za mało :c masz słaby aparat, bo rakietka u drugiej laski się rozmazała. i naucz Damiana kultury :c
Połówka jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 04.03.2011, 18:48   #320
anie_1981

Ciekawa gromada. Nie powiem, że nie, jednakowoż ja tam jestem za antykoncepcją... Raz zrobiłam moim ludziom piątkę dzieci... i to był hard core normalnie... Wszystko beczy i nie wiesz któremu dupsko wycierać...

No a u moich ludzi jakoś się żyje. Żałoba po Anastazji minęła, Jason jeszcze żyje. Ale to już nie potrwa zbyt długo. U mnie tak jest, że mimo to, że tworzę parki równolatków, to drugie z małżonków umiera parę dni po pierwszym, a nie w ten sam dzień. Nie wiem dlaczego tak mam.

Jin idzie spać.

Jego żona Lilly również wybiera się do łóżka, jest już późno. Wstąpiłam do rodziny Choo, gdyż dzieciarnia im porosła i czas był najwyższy, by wybrać Marcusowi żonę.

Oto Marcus, jeszcze kawaler, ale już niedługo...

Znalazłam mu żonę, na imię ma Sunshine, ale zgubiłam jej wyraźniejsze zdjęcie. Jest miastowa, panieńskie nazwisko Liu. Nie miała rodziny.

Bliźniaczki Choo również podrosły. Ruda to Nina, a blondyna ma na imię Dina.

I szybka podmianka rodziny, teraz to rodzina Bard, Elvis i Lana. Oto ich córka nastolatka, Martyna.

Brat Martyny, Aleksander jest młodym dorosłym, więc jak jego dalszego kuzyna, Marcusa, wypadało go zakuć w kajdany... to znaczy ożenić... Wybrankę jego, Bridget Franklin znalazłam w gronie miastowych. Nie miała rodziny.

Tutaj widzimy Patrick'a, syna Sayuri i Antony'ego.

A tutaj Molly i Lil pozwalają sobie na igraszki w jacuzzi...

Jakby tego wszystkiego było mało... mam w rodzinie trzy ciężarne kobiety. Bridget, Sunshine i Sayuri... Tak, Sayuri też jest w ciąży. Przecież Patrick musi mieć siostrzyczkę. Rozpisałam sobie ich drzewo genealogiczne na kartce, bo trudno ich wszystkich spamiętać. W sumie cały Klan liczy sobie 24 członków (myślę, że nikogo nie pominęłam), w tym tylko biednej Anastazji nie ma wśród żywych... No i trzy babki są w ciąży.
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości)

Zasady Postowania