![]() |
#311 |
Reputacja: 10
|
![]()
No i ciąg dalszy...
W nocy do domu włamał się złodziej. Alarm obudził wszystkich, jak ja to kocham. Oczywiście przyjechała policja, a złodziej został złapany, ale nie dzięki policjantowi... Molly skopała złodziejaszkowi siedzenie, więc policjantowi zostało już tylko zakuć bandytę w kajdanki... ![]() ![]() ![]() Lokaj obudził się dopiero grubo po dziewiątej. Nie narzeka, że sypia w celi w piwnicy... ![]() ![]() Danny jest już nastolatkiem, tutaj ogląda z dziadkiem Ernestem telewizję. ![]() A tutaj już wieczór, nic nadzwyczajnego się tego dnia nie wydarzyło, dzień jak co dzień. Danny idzie spać. ![]() Następnego ranka tuż przed przyjazdem autobusu szkolnego, Molly po raz kolejny tłumaczy Danny'emu, żeby nie wyciął numeru i nie zapłodnił żadnej nastolatki... ![]() ![]() Anastazja, Jason, Ernest i Mia jadą do parku, żeby trochę się rozerwać. ![]() W tym czasie Molly i Lil, mają trochę czasu dla siebie. ![]() Mia się starzeje. Przykre, ale co zrobić. Mam już trochę dosyć grania ośmioma Simami na raz, dobrze, że dałam całej czwórce starszyzny te 3 nagrody szczęścia, rzadko głodny, czyścioszek i stalowy pęcherz. To bardzo ułatwia grę tyloma osobami. ![]() Ernest też się zestarzał. U mnie małżeństwa są zawsze równolatkami. ![]() I bonus, piżamka lokaja... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#312 |
Guest
|
![]()
Molly była by niezłą policjantką
![]() |
![]() |
![]() |
#313 |
|
![]()
Piszcie coś ludzie... Ja mam stos zaległych zdjęć, a głupio mi wstawiać zdjęcia co drugi post.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#314 |
|
![]()
hehe niedlugo wstawie tylko narazie nie mam co
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#315 |
|
![]()
Ja bym wstawiała, ale aktualnie nie mam żadnych.., gram tylko we weekendy! Więc w sobotę już będą moje!!
Anie, są 4 posty oddzielające twoje zdjęcia.! Możesz wstawiać foty! ![]()
![]() |
![]() |
#316 |
|
![]()
ok zapodam kilka nastepnych zdjec z dziejow mojej rodzinki
![]() Zlodzieje sie chyba umowili u ciebie anie i u mnie xD w ten sam dzien kiedy dalas zdjecia pojawil sie u mnie zlodziej ![]() ![]() Pawel zauwazyl zlodziejaszka i zadzwonil szybko na policje, ktora zakula w kajdanki kryminalistke ![]() ![]() I nadszedl ten dzien - Celina i Pawel Kasprzyk stali sie emerytami. Tak jak marzyli doczekali swojej starosci w spokoju, zdala od halasliwego miasta. ![]() Adrian czesto awansuje, kariera idzie na przod - tutaj po pracy zjada na obiad sushi, a dziadek Pawel karmi wiecznie glodna Olivie. ![]() Rozmowa ojca z corka, a mala Olivia bawi sie zabawka. ![]() W chwili wolnej Adrian czyta "lekture" badawcza z pracy na wygodnym lozku w sypialni. ![]() Emerytura, czas relaksu. Pawel moze sobie teraz pozwolic na spokojne czytanie swoich ulubionych ksiazek. ![]() Samantha postanowila odwiedzic pobliski basen. Nie ma to jak relaks nad woda w upalny dzien ![]() ![]() Rodzinny przytulaniec ojca z coreczka...ciekawe co tam Celina tak na nich spoglada:p czyzby zazdrosna xD? ![]() Olivcia czesto wybiera zabawki dla chlopcow. Cos chlopczyca sie z niej robi ![]() ![]() Czas troche wyjsc na powietrze - Samantha urzadza grilla w parku, przygotowujac hot-dogi. ![]() Do Samanthy przylaczyl sie Pawel, ktory wedkowal w pobliskim stawie, a takze przechodni simowie. ![]() Samantha chciala sie poczuc jak za czasow kiedy byla jeszcze dzieckiem ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez eyvee : 03.03.2011 - 16:38 |
![]() |
![]() |
![]() |
#317 |
|
![]()
No dobra to teraz ja. Musiałam trochę odpuścić Simsy, bo mi było bardzo przykro... Anastazja nie żyje. Za parę dni umrze też Jason. Niby uważam, że najwyższy czas by oboje umarli, w końcu ta rodzina ma już cztery pokolenia, no ale i tak mi było przykro. No ale po kolei... Oto co się działo u Bardów, przed i po śmierci Anastazji.
Czwórka staruszków oglądająca TV. Przedstawiać ich nie muszę... ![]() Nina, córka Jin'a i Lilly. ![]() Dina, siostra bliźniaczka Niny. Bliźniaczki mają starszego brata, Marcus'a. ![]() Martyna, córka Elvisa i Lany, siostra Aleksandra. Elvis jest synem Ernesta. ![]() No a tutaj Danny, jest artystą, uwielbia malować. ![]() No i tutaj zaczyna się dramat. Anastazja umiera... ![]() ![]() ![]() ![]() Jason na grobie żony... ![]() Tutaj trzyma Julię na rękach. ![]() A tutaj Julia w wieku dzieciaka z podstawówki. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#318 |
Reputacja: 11
|
![]()
uwaga, zamknijcie oczy i otwórzcie umysł, przenosimy się do sunset valley, do rodziny crispy, właściwie to do znanej i kochanej tam boo boo (gra ucięła mi do boo, ojć)
![]() przed wami lustrzane odbicie boo boo crispy, w przyszłości właścicielki sieci restauracji "crispy tastes"! ma fizia na punkcie swojego wyglądu, ale do czasu, do czasu ludzie, na razie napawajcie się tym widokiem. jest młodą dorosłą. ![]() uwielbia gotować i błyskawicznie została pięciogwiazdkowym kucharzem w tutejszej restauracji. magda gessler marzy, żeby u niej zjeść, bo u boo boo nawet pizza nie opada. ![]() przystojny z niej człowiek, więc szybko znalazła sobie chłopczynę pod pachę, znanego tutaj jako hank, który niedługo wkrótce zmienił nazwisko na crispy. +1 do lansu i drzewa genealo. ![]() ciąża przyszła w trymiga, razem z nią słodki koszyczek-kołyska z trójką dzieciąt. trafiły się potrójne laski. ![]() crispowie musieli dobudować jeden pokój, ale zrobili to na pstryk. tutaj widzimy w stanie spoczynku (czyli w najlepszym okresie) trójkę młodych crispianek. ![]() nie pamiętam ich imion, bo przerzuciłam się na dalsze koleje losu shvoonów, więc to jedna z lasek.... ![]() ...to laska druga... ...a kartę ze zdjęciem trzecim zgubiłam bezpowrotnie. ![]() przeokrutnie rodzinna boo boo zapragnęła jeszcze bardziej powiększyć ród właścicieli "crispy tastes", bo właśnie w tym okresie sieć restauracji założyła. nie przeszkadzało jej to w zaciążeniu się z hankiem po raz drugi. właściwie, to hank ją zaciążył. ![]() tutaj widzimy wszystkie latorośle hanka i boo boo. z przodu, uśmiechnięty philip, dupą odwrócony od nas jest damian. i uwaga, przypomniałam sobie imię dwóch z dziewczynek. ta brązowowłosa po lewo to nyette, a czarnowłosa po prawo - monami (brawo). ![]() nyette wydoroślała najszybciej, toteż wcześnie się wyprowadziła, zostawiając gnijące na chacie siostry (i braci, ale oni byli młodzi i piękni, jeszcze). po prawo widzimy właśnie córkę, a po lewo matkę. |
![]() |
![]() |
![]() |
#319 |
|
![]()
ale słitaśny opis. Jeszcze dzieci, jeszcze dzieci! to za mało :c masz słaby aparat, bo rakietka u drugiej laski się rozmazała. i naucz Damiana kultury :c
|
![]() |
![]() |
![]() |
#320 |
|
![]()
Ciekawa gromada. Nie powiem, że nie, jednakowoż ja tam jestem za antykoncepcją...
![]() ![]() No a u moich ludzi jakoś się żyje. Żałoba po Anastazji minęła, Jason jeszcze żyje. Ale to już nie potrwa zbyt długo. U mnie tak jest, że mimo to, że tworzę parki równolatków, to drugie z małżonków umiera parę dni po pierwszym, a nie w ten sam dzień. Nie wiem dlaczego tak mam. Jin idzie spać. ![]() Jego żona Lilly również wybiera się do łóżka, jest już późno. Wstąpiłam do rodziny Choo, gdyż dzieciarnia im porosła i czas był najwyższy, by wybrać Marcusowi żonę. ![]() Oto Marcus, jeszcze kawaler, ale już niedługo... ![]() Znalazłam mu żonę, na imię ma Sunshine, ale zgubiłam jej wyraźniejsze zdjęcie. Jest miastowa, panieńskie nazwisko Liu. Nie miała rodziny. ![]() Bliźniaczki Choo również podrosły. Ruda to Nina, a blondyna ma na imię Dina. ![]() I szybka podmianka rodziny, teraz to rodzina Bard, Elvis i Lana. Oto ich córka nastolatka, Martyna. ![]() Brat Martyny, Aleksander jest młodym dorosłym, więc jak jego dalszego kuzyna, Marcusa, wypadało go zakuć w kajdany... to znaczy ożenić... Wybrankę jego, Bridget Franklin znalazłam w gronie miastowych. Nie miała rodziny. ![]() Tutaj widzimy Patrick'a, syna Sayuri i Antony'ego. ![]() A tutaj Molly i Lil pozwalają sobie na igraszki w jacuzzi... ![]() Jakby tego wszystkiego było mało... mam w rodzinie trzy ciężarne kobiety. Bridget, Sunshine i Sayuri... Tak, Sayuri też jest w ciąży. Przecież Patrick musi mieć siostrzyczkę. Rozpisałam sobie ich drzewo genealogiczne na kartce, bo trudno ich wszystkich spamiętać. W sumie cały Klan liczy sobie 24 członków (myślę, że nikogo nie pominęłam), w tym tylko biednej Anastazji nie ma wśród żywych... No i trzy babki są w ciąży. |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|