![]() |
#311 |
Reputacja: 10
|
![]()
|
![]() |
#312 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#313 |
Guest
|
![]()
a może zastosuj się do swojej rady i wszelkie uwagi do ilony napisz jej na priva,co?
poza tym od kiedy napisanie komuś "od tego jest inny temat" jest wredne i niemiłe?nie histeryzuj. i od górowania nad wszystkimi na forum jestem ja ![]() żeby nie było offtopu: ![]() Ostatnio edytowane przez Chryzantem Złocisty : 26.11.2010 - 12:03 |
![]() |
![]() |
#314 |
Guest
|
![]()
A u mnie Anabel i Adrien już nie żyją. Doczekali się wnuków,przeszli na emeryturę więc nadszedł czas spotkać się z Kostuchą....
Ale zostawili po sobie dwoje ślicznych dzieci: Pascala,który ożenił się z Belisą Helmock. Zaraz po ślubie urodził im się mały Draco,który teraz jest już małym dzieckiem. Toćka w toćke podobny do tatusia,i oby tak zostało bo Belisa nie grzeszy urodą.... ![]() ![]() Jest jeszcze Jenne-owoc romansu Adriena z panną Belle(nie pamiętam jak jej było na imie) Niedawno Jenne wyszła za mąż za Carmelo Fresco(wnuka Alexa Fresco) i teraz spodziewają się córeczki.... ![]() Wkurza mnie brak jakiś póz.... |
![]() |
![]() |
#315 |
|
![]()
Fajne fotki, takie rodzinne. A Belisama ciągle wampirkiem?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#316 |
Guest
|
![]()
Tak,Pascal i Draco oczywiscie też
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#317 |
|
![]()
Ja skasowałam Hemlocków z Bridgeprot, tak jak inne wampirze rodziny. Więc Belisamie się zmarło bardzo młodo. Gdyby było mniej tych wampirków, to bym ich leczyła, ale 10 czy 15 to mi się nie chciało...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#318 |
Guest
|
![]()
Ooooa ja myślałam,że największą atrakcją w PZ dla wszystkich będą wampiry...Przecież one są takie niegrożne i przyjażnie nastawione
![]() |
![]() |
![]() |
#319 |
|
![]()
Możecie mi to wytłumaczyć
![]() ![]()
![]() |
#320 |
|
![]()
Kamis miałem to samo
![]() Często mam też tak, że wyskakuje mi jakaś okazja dla Osobistości np. iśc gdzieś tam podpisywac książki, klikam żeby sim tam szedł i od razu mi to znika ;/ znowu klikam i tez znika i nic sie nie da zrobic ;/ |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|