|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Czy można jeszcze coś sprawdzić nie rozkręcając komputera i nie grzebiąc w jego zawartości?
Komputer jest na gwarancji i nie wolno mi go rozkręcać. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
martap:
Trudno jednoznacznie stwierdzić. Do mocnych on nie należy. Problem leży głównie w zintegrowanej grafice, ale szczerze powiedziawszy nie wiem, "wątpię" by było możliwość jej zmienienia. Ale być może gra będzie działać. Dobrze byłoby gdybyś mogła od kogoś grę pożyczyć i przetestować, przed ewentualnym zakupem. alicja271998 Możesz jeszcze pokombinować z sterownikami do karty graficznej. http://www.nvidia.pl/Download/index.aspx?lang=pl Wybierz: Typ produktu: geforce Seria produktu: geforce 210 series Rodzina produktu Geforce gt210 System i pobierz ![]() Przed zainstalowaniem nowego sterownika musisz usunąć stary. Wchodzisz w narzędzie deinstalacji programów i znajdujesz i usuwasz Nvidia display. Restart kompa, instalujesz nowy sterownik, restart kompa i być może problem rozwiązany. Dobrze byłoby też zaktualizować Dricetx.
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 10
|
![]()
Serdecznie dziękuje za pomoc, jeżeli poroblem mimo to pozostanie to trudno jakoś sobie poradze. Jeszcze raz serdecznie dziękuje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
No i klapa nie mam od kogo pożyczyć gry, wszyscy mają na XP lub na Vistę
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Mod emeryt
|
![]()
A co to znaczy:
"wszyscy mają na XP lub na Vistę" bo nie rozumiem ![]()
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
To znaczy,że od znajomych którzy maja tę grę nie mogę pożyczyć bo ja mam Windowsa 7 i ta gra nie będzie mi działać bo jest na Windows XP lub na Vistę. Byłam w sklepie oglądałam te gry i na W7 jest trochę droższa. W ciemno nie kupię bo kosztuje około 149 zł. Szkoda
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Mod emeryt
|
![]()
Hah xD
Nie ma czegoś takiego jak gra w wersji na XP, Viste czy Win7 ![]() Po prostu gra jest kompatybilna z kilkoma systemami. Może pożyczyć i spokojnie instalować ![]()
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Ciekawe na opakowaniu od gry gdzie podane są wymagania systemowe sprawdzałam i tak na XP i na Vista kosztowała 139 a drugie opakowanie na którym był W7 było droższe. No ale ja się na tym nie znam, a Ty masz ze mnie niezły ubaw heh
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|