![]() |
#322 |
Guest
|
![]()
nektar możesz znaleźć w grobowcach,klikasz na stojak i na opcje "weź cały nektar",możesz również zakupić w nektarnii,ale polecam te droższe
|
![]() |
![]() |
#323 |
Guest
|
![]()
no to w jaki sposob poradzic sobie z tymi pluskwiakami? siedza mi caly czas pod ziemia i ani widu ani slychu ich :] znaczy na mapie widac, slychac tez, ale pod ziemia
![]() |
![]() |
![]() |
#324 |
Guest
|
![]()
ściągnąć najnowsza aktualizacje,bo ona podobno naprawia ten problem
|
![]() |
![]() |
#325 |
Reputacja: 10
|
![]()
A jak aktualizacji nie da się pobrać mimo wielu prób?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#326 |
|
![]()
.
Pojedź do Egiptu - takie zadanie Noi co w nim zrobić? Może mi ktoś wytłumaczyć Jak naciskam "widok Miasta" jest twraz sima i pisze "EGIPT BARDZO TANIO" Jak na niego nacisne nic się nie dzieje. Co mam zrobić (Jechać do Egiptu przerywając wakacje mi nic nie daje próbowałem) Zadanie z francjii Ostatnio edytowane przez Starlight : 15.02.2010 - 22:54 |
![]() |
![]() |
![]() |
#327 |
Guest
|
![]()
Przesunęłam posągi w Domu Dutiel i przeszłam dalej, w pomieszczeniu wyżej gdzie jest nagrobek otworzyłam drzwi do ogrodu - co powinnam zrobić dalej? Opłakiwałam tego umarlaka ale nic...
|
![]() |
![]() |
#328 |
|
![]()
Starlight - powinienes miec misje w Egipcie np.: komós cos przekazać ,zapytac. Przeczytaj dokladnie tekst związany z okazją
![]() Inecita- Z tego co pamiętam pod nagrobkiem powinna byc dziura ![]() Mam nadzieje ze pomoglam komus ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#329 |
Guest
|
![]()
mam do wypelnienia okazje "głeboko w zakazanym mieście" i mam znaleźć klucz tylko nie moge go znależć nigdzie...może ktoś miał już tą okazje i wie jak ją przejść...proszę o pomoc...
|
![]() |
![]() |
#330 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |