Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 20.02.2010, 20:03   #1
mroo23
Guest

Domyślnie Odp: Problemy z misjami

Cześć, mam takie pytanie:
Jestem we Francji. Bez misji weszłam do "grobowca" po rozbiciu 3 kamieni, przy jeziorku (po lewej stronie). Jest tam komnata, gdzie są 4 posągi do przesuwania i pięć miejsc gdzie muszę te posągi ustawić. Już 3 wycieczkę nie wiem jak to zrobić czy potrzebna do tego jest misja? czy może ktoś wie jak tą zagadkę rozwiązać Zdecydowanie bez kodów
Z góry dziękuję za pomoc
mroo
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 02.03.2010, 12:23   #2
Upadła Dusza
Guest

Cytat:
Napisał mroo23 Zobacz post
Cześć, mam takie pytanie:
Jestem we Francji. Bez misji weszłam do "grobowca" po rozbiciu 3 kamieni, przy jeziorku (po lewej stronie). Jest tam komnata, gdzie są 4 posągi do przesuwania i pięć miejsc gdzie muszę te posągi ustawić. Już 3 wycieczkę nie wiem jak to zrobić czy potrzebna do tego jest misja? czy może ktoś wie jak tą zagadkę rozwiązać Zdecydowanie bez kodów
Z góry dziękuję za pomoc
mroo
Jeden posąg musisz ustawić na dwa miejsca:
  Odpowiedź z Cytatem
stare 20.02.2010, 20:44   #3
Starlight

Reputacja: 10

Jeżeli nie masz zadania.
Jedziesz do "Bazy Wypadowej" - Klikasz na tablicę "Szukaj Przygód"
Przygody będą postępowały zgodnie z Historią.

Jeżeli np. Mojemu Simowi będzie brakowało 3 dni do urodzin i pojadę np. na wakacje do Francji to te dni zlecą we Francji i w Mieście, w którym gram?
Starlight jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 20.02.2010, 20:54   #4
mroo23
Guest

Domyślnie

Jeszcze jeden problem
Wykonuję misję z Chin, jestem teraz we Francji i muszę poszukać klucza w krypcie pod Cahteau Landgraab. Niestety wszędzie są "starożytne" pułapki, których nie mogę przekroczyć. Czy ktoś wie może gdzie tej krypty szukać? W opisie misji jest napisane, że jest już otwarta, ale nic takiego nie potrafię znaleźć

mroo

W czasie wakacji czas dla simów zatrzymuje się

Ostatnio edytowane przez zelkam : 21.02.2010 - 08:13
  Odpowiedź z Cytatem
stare 23.02.2010, 11:34   #5
manianka
Guest

Cytat:
Napisał Starlight Zobacz post
Jeżeli nie masz zadania.
Jedziesz do "Bazy Wypadowej" - Klikasz na tablicę "Szukaj Przygód"
Przygody będą postępowały zgodnie z Historią.

Jeżeli np. Mojemu Simowi będzie brakowało 3 dni do urodzin i pojadę np. na wakacje do Francji to te dni zlecą we Francji i w Mieście, w którym gram?
Dni zlecą tylko we Francji. Gdy wrócisz do domu będzie tak samo jak w chwili wyjazdu na wakacje.
  Odpowiedź z Cytatem Otrzymano Ostrzeżenie
stare 21.02.2010, 16:41   #6
Sincer
Guest

Domyślnie Błąd zadania - biblioteka pod piaskami pustyni

Mam w Egipcie zadanie "Wejdź do biblioteki pod piaskami pustyni" - znajduje się pod domem jakiejś rodziny. Jednak dom cały czas stoi pusty, nie mam możliwość do niego wejść, rodzina (Nazwisko Malbourn, czy jakoś tak) jest kupcami z targu i cały czas stoją na straganie, nie wracając do domu. Nie mam jak wejść tam i wykonać zadania
Szukałam już po całym internecie ale nigdzie nie ma odpowiedzi
  Odpowiedź z Cytatem
stare 25.02.2010, 10:40   #7
Sincer
Guest

Domyślnie Odp: Błąd zadania - biblioteka pod piaskami pustyni

Cytat:
Napisał Sincer Zobacz post
Mam w Egipcie zadanie "Wejdź do biblioteki pod piaskami pustyni" - znajduje się pod domem jakiejś rodziny. Jednak dom cały czas stoi pusty, nie mam możliwość do niego wejść, rodzina (Nazwisko Malbourn, czy jakoś tak) jest kupcami z targu i cały czas stoją na straganie, nie wracając do domu. Nie mam jak wejść tam i wykonać zadania
Szukałam już po całym internecie ale nigdzie nie ma odpowiedzi
Tak dla przypomnienia
Próbowałam już nawet się "zenoteleportować" do środka domu ale nie ma takiej możliwości. Może zna ktoś jakiś kod który mógłby mi pomóc w tej sytuacji?

I nowy problem z misją - przeklęłam się za pomocą przeklętego sarkofagu, ale zadania mi nie zaliczyło. Teraz oprócz zadania mam problem bo nie wiem jak się odczarować
  Odpowiedź z Cytatem
stare 25.02.2010, 11:36   #8
Mamełe

Domyślnie Odp: Błąd zadania - biblioteka pod piaskami pustyni

Cytat:
Tak dla przypomnienia
Próbowałam już nawet się "zenoteleportować" do środka domu ale nie ma takiej możliwości. Może zna ktoś jakiś kod który mógłby mi pomóc w tej sytuacji?

I nowy problem z misją - przeklęłam się za pomocą przeklętego sarkofagu, ale zadania mi nie zaliczyło. Teraz oprócz zadania mam problem bo nie wiem jak się odczarować
Misja nie polega na tym! Przeklac ma cie mumia (po przegranej walce) a nie sim ma sie stac mumia , to jest roznica
Sima odczarujesz za pomoca blogoslawionego sarkofagu
Mamełe jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 25.02.2010, 13:31   #9
Sincer
Guest

Tylko sarkofag? Byłam już u Sfinksa, ale widocznie nie ma ochoty mnie "oczyścić" ta statuetka, pozostaje mi pocałunek węża ale właśnie nie wiem czy zadziała na klątwę z sarkofagu
Każdą mumie pokonuję, mam na maxa sport i sztuki walki, trudno będzie mi dostać oklep od mumii
Ale dzięki za wyjaśnienie
  Odpowiedź z Cytatem
stare 25.02.2010, 13:59   #10
Mamełe

Cytat:
Tylko sarkofag? Byłam już u Sfinksa, ale widocznie nie ma ochoty mnie "oczyścić" ta statuetka, pozostaje mi pocałunek węża ale właśnie nie wiem czy zadziała na klątwę z sarkofagu
Każdą mumie pokonuję, mam na maxa sport i sztuki walki, trudno będzie mi dostać oklep od mumii
Ale dzięki za wyjaśnienie
tutaj znajdziesz rozwiazanie
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=53002
Mamełe jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 66 (0 użytkownik(ów) i 66 gości)

Zasady Postowania