![]() |
#331 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Czasem wystarczy "tylko" pomóc i nie trzeba komentować. Uważam to za cel m.in. tego wątku forum. Nie robiłam nigdy miasta i podziwiam tych, którzy to robią, bo to pracochłonne zajęcie ![]()
![]() |
|
![]() |
#332 |
|
![]()
Ja tak samo nie tworzę własnych miast. Może nie do końca dlatego, że nie potrafię tego programu obsługiwać, ale ja po prostu nie mam pomysłu na własną wyspę. Poza tym tworzenie miasta tym programem, jest nudne i żmudne. Do dwójki też można było tworzyć własną wyspę od podstaw, grą SimCity 4. Nawet tą grę kupiłam, ale nie wychodziło mi to tworzenie wyspy, więc tworzyłam własne miasto na mapie Miłowa.
A ja mam prośbę do posiadaczy PZ i NA. Kupiłby ktoś akwarium z NA i wpuścił tam ryby z PZ? U mnie nie widać ryb z PZ w akwarium z NA. Chciałabym, żeby ktoś z Was sprawdził, czy to normalne, czy tylko u mnie tak jest. W PZ doszły 3 gatunki, jeden z nich, gurami całujące, można kupić w spożywczaku. Proszę... |
![]() |
![]() |
![]() |
#333 |
Guest
|
![]()
Anie_1981, u mnie normalnie pływają gurami całujące, trylobity kanalizacyjne i szlam morski (<- o ile można nazwać to rybą) w akwarium z NA. Dodam, że nie używałem nigdy hacków na cenzurę itp.
|
![]() |
![]() |
#334 |
|
![]()
Może znacie termin nowych aktualizacji? Wiem, że niedawno pojawiła nowa akt. z PZ. Ale ono wywołują bardzo dużo błędów. I chcę tylko wiedzieć, kiedy w końcu EA naprawią masa błędów. Bo to mnie doprowadza do szału. <zły>
![]() i nie chcę odpuścić tą grę. Bo ją wielbię. </3
![]() |
#335 |
Guest
|
![]()
Mam pytanko. Czy dodatek Po Zmroku współgra z Karierą? Chodzi mi o to, czy nowy dodatek nie wypiera mi zawodów związanych z poprzednim dodatkiem, czy może muszę sam dodawać parcele?
|
![]() |
![]() |
#336 |
Guest
|
![]()
w BridgePort są parcele związane z Karierą - złomowisko,remiza strażacka,komis.
|
![]() |
![]() |
#337 |
|
![]()
A ja mam takie durne pytanie >D
[dla jednej simki. /Albo parki ^^] Lepiej wybudować im ładną wielką willę, czy fajniej jest mieszkać w tym wieżowcu z jazzuzi? ![]() @Edit: I myślicie że 50k starczy? ![]()
Ostatnio edytowane przez Kamis : 07.11.2010 - 13:44 |
![]() |
![]() |
![]() |
#338 |
|
![]()
Zdecydowanie willa... Jak dla mnie to mieszkanie w tych apartamentowcach jest straszne. Zero prywatności.
EDIT: Ja zabrałam nawet cały katalog Mods z a i tak nie widać tych ryb. Tylko nowe ryby tak mają, stare gatunki są normalnie wyświetlane. W nowym akwarium też mam wszystkie gatunki, łącznie z nowymi, więc to raczej nie jest wina jakiegoś moda. Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 07.11.2010 - 14:53 |
![]() |
![]() |
![]() |
#339 |
|
![]()
wiecie, dlaczego jak klikam żeby sim pojechał do pracy, to po chwili znika okienko i nie jedzie? please help
|
![]() |
![]() |
![]() |
#340 |
Guest
|
![]()
mieszka w domu z windą?moi simowie też tak mieli,okazało się że winda się zacięła i dopiero po 4 godzinach mogli wyjść z domu.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|