Wróć   TheSims.PL - Forum > Pozostałe gry > Pozostałe gry z serii The Sims
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 06.04.2011, 20:48   #1
Elirecien
Guest

Domyślnie Odp: Ts-Średniowiecze-Pytania i odpowiedzi.

Ile mniej więcej trzeba z kimś spędzić czasu żeby pojawiła się opcja zaproponuj małżeństwo? Czy to bardzo długo trwa? Bo mam w misji ze mam wziasc slub. Jestem z ta osoba na etapie najlepszy przyjaciel już od dosc dlugiego czasu i nie wiem co zrobic zeby pojsc dalej?
Mam jeszcze pytanie: co zrobic zeby np wypic z kims piwo w karczmie? Bo podobno tak mozna, ale ja nie wiem jak to zrobic
Bd bardzo wdzieczna za pomoc
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 06.04.2011, 21:38   #2
Guest

Czy wie ktoś jak przejść misję "otwarcie sali tronowej" niby trzeba znaleźć odpowiednią osobę ale nie wiem gdzie i jak...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.04.2011, 07:37   #3
Searle

Reputacja: 10

ELIRECIEN - stosuj interakcje romantyczne. A zaprosić sima do karczmy możesz poprzez gołębia pocztowego. Tam uwarzyć w beczce napój i go podać osobie zaproszonej.

CZAROWNICA - jak dokładnie brzmi polecenie?
stare 07.04.2011, 08:05   #4
ewwa
Guest

Sad Odp: Ts-Średniowiecze-Pytania i odpowiedzi.

WItam,
robie misje Następca tronu, muszę ćwiczyć z kimś szermierkę...
wiem jak samemu ćwiczyć a manekinie ale nigdzie nie moge znaleźć jak ćwiczyc z kims.... prosze o pomoc
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.04.2011, 10:20   #5
vesi
Guest

Cytat:
Napisał ewwa Zobacz post
WItam,
robie misje Następca tronu, muszę ćwiczyć z kimś szermierkę...
wiem jak samemu ćwiczyć a manekinie ale nigdzie nie moge znaleźć jak ćwiczyc z kims.... prosze o pomoc
Jak chcesz ćwiczyć z kimś szermierkę, to zazwyczaj musisz z tym kimś wybranym poprawić sobie trochę kontakt i tam gdzie masz w interakcjach (nie pamiętam dokładnie) Walcz... powinno się wyświetlić 'ćwicz szermierke"

A ja mam inne pytanie:

Jestem w misji "Chcemy ksiąg, nie wojny" i nie wiem jak przetłumaczyć to pismo (przez Kapłana Jakubińskiego). To pytanie pojawiło się dwie strony temu przez kogoś, więc ponawiam, bo brak odpowiedzi!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.04.2011, 11:11   #6
Guest

Mam ogłosić otwarcie sali tronowej dla zagranicznych dignitarzy. W podpowiedzi jest napisane, że mogę zrobić to na wybranym simie ale nie mogę takiego nigdzie znaleźć...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.04.2011, 09:01   #7
Nivea007
Guest

Witam. Mam problem.. Otóż robię misję bardem o fontannie i mam na plaży rozpaczać, ale jak to zrobić? Dziękuję za wskazówki
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.04.2011, 18:07   #8
followleajo
Guest

Mam misję "preludium zarazy" i gram medyczką. problem w tym że pojawiło mi się polecenie "spytaj 3 pacjentów jak się czują". Próbowałam opcji "spytaj o zdrowie" nawet zaprzyjaźnialam sie i pytałam "jak sie masz" i żadno z tych się nie liczy. Pomóżcie, ma ktoś pomysł jak to zrobić lub wie bo juz przeszedł tą misję?

Już wiem. Należy zdiagnozować osobę z infekcją i wtedy pojawia nam się specjalne polecenie "jak się czujesz".

Ostatnio edytowane przez followleajo : 07.04.2011 - 18:46 Powód: Rozwiązanie
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.04.2011, 18:23   #9
sila
Guest

Witam,
Mam misję "złowieszczy czarnoksiężnik", gdzie gra się czarodziejem i szpiegiem. Oboje mieli do wykonana równocześnie zadanie, gdzie czarodziej miał walczyć z czarnoksiężnikiem siłą umysłu, a szpieg miał wysłać swoich ludzi do walki z duchami czarnoksiężnika czy jakoś tak.
Posłałam czarodzieja do walki na umysły ale nie dał rady i osłabł, a zadanie się skasowało, ale dalej nie posłalam ludzi do walki przez szpiega bo nie wiem jak. Mówili, że będą czekać na mnie nad rzeką ale nikogo tam nie ma. Jak posłać ich do walki z duchami?
Dziękuję z góry za pomoc
  Odpowiedź z Cytatem
stare 11.04.2011, 18:56   #10
sila
Guest

Cytat:
Napisał sila Zobacz post
Witam,
Mam misję "złowieszczy czarnoksiężnik", gdzie gra się czarodziejem i szpiegiem. Oboje mieli do wykonana równocześnie zadanie, gdzie czarodziej miał walczyć z czarnoksiężnikiem siłą umysłu, a szpieg miał wysłać swoich ludzi do walki z duchami czarnoksiężnika czy jakoś tak.
Posłałam czarodzieja do walki na umysły ale nie dał rady i osłabł, a zadanie się skasowało, ale dalej nie posłalam ludzi do walki przez szpiega bo nie wiem jak. Mówili, że będą czekać na mnie nad rzeką ale nikogo tam nie ma. Jak posłać ich do walki z duchami?
Dziękuję z góry za pomoc
Ponawiam pytanie. Nie mogę załączyć gry dopóki się nie dowiem jak to przejść, bo próbowałam już wszędzie, i ocena misji mi spada
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości)

Zasady Postowania