|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Ile mniej więcej trzeba z kimś spędzić czasu żeby pojawiła się opcja zaproponuj małżeństwo? Czy to bardzo długo trwa? Bo mam w misji ze mam wziasc slub. Jestem z ta osoba na etapie najlepszy przyjaciel już od dosc dlugiego czasu i nie wiem co zrobic zeby pojsc dalej?
Mam jeszcze pytanie: co zrobic zeby np wypic z kims piwo w karczmie? Bo podobno tak mozna, ale ja nie wiem jak to zrobic Bd bardzo wdzieczna za pomoc |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Czy wie ktoś jak przejść misję "otwarcie sali tronowej" niby trzeba znaleźć odpowiednią osobę ale nie wiem gdzie i jak...
|
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
ELIRECIEN - stosuj interakcje romantyczne. A zaprosić sima do karczmy możesz poprzez gołębia pocztowego. Tam uwarzyć w beczce napój i go podać osobie zaproszonej.
CZAROWNICA - jak dokładnie brzmi polecenie? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
WItam,
robie misje Następca tronu, muszę ćwiczyć z kimś szermierkę... wiem jak samemu ćwiczyć a manekinie ale nigdzie nie moge znaleźć jak ćwiczyc z kims.... prosze o pomoc |
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytat:
A ja mam inne pytanie: Jestem w misji "Chcemy ksiąg, nie wojny" i nie wiem jak przetłumaczyć to pismo (przez Kapłana Jakubińskiego). To pytanie pojawiło się dwie strony temu przez kogoś, więc ponawiam, bo brak odpowiedzi! |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Mam ogłosić otwarcie sali tronowej dla zagranicznych dignitarzy. W podpowiedzi jest napisane, że mogę zrobić to na wybranym simie ale nie mogę takiego nigdzie znaleźć...
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Witam. Mam problem.. Otóż robię misję bardem o fontannie i mam na plaży rozpaczać, ale jak to zrobić? Dziękuję za wskazówki
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Mam misję "preludium zarazy" i gram medyczką. problem w tym że pojawiło mi się polecenie "spytaj 3 pacjentów jak się czują". Próbowałam opcji "spytaj o zdrowie" nawet zaprzyjaźnialam sie i pytałam "jak sie masz" i żadno z tych się nie liczy. Pomóżcie, ma ktoś pomysł jak to zrobić lub wie bo juz przeszedł tą misję?
Już wiem. Należy zdiagnozować osobę z infekcją i wtedy pojawia nam się specjalne polecenie "jak się czujesz". Ostatnio edytowane przez followleajo : 07.04.2011 - 18:46 Powód: Rozwiązanie |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Witam,
Mam misję "złowieszczy czarnoksiężnik", gdzie gra się czarodziejem i szpiegiem. Oboje mieli do wykonana równocześnie zadanie, gdzie czarodziej miał walczyć z czarnoksiężnikiem siłą umysłu, a szpieg miał wysłać swoich ludzi do walki z duchami czarnoksiężnika czy jakoś tak. Posłałam czarodzieja do walki na umysły ale nie dał rady i osłabł, a zadanie się skasowało, ale dalej nie posłalam ludzi do walki przez szpiega bo nie wiem jak. Mówili, że będą czekać na mnie nad rzeką ale nikogo tam nie ma. Jak posłać ich do walki z duchami? Dziękuję z góry za pomoc |
![]() |
![]() |
#10 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|