Wróć   TheSims.PL - Forum > Pozostałe gry > Pozostałe gry z serii The Sims
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 07.04.2011, 09:01   #321
Nivea007
Guest

Domyślnie Odp: Ts-Średniowiecze-Pytania i odpowiedzi.

Witam. Mam problem.. Otóż robię misję bardem o fontannie i mam na plaży rozpaczać, ale jak to zrobić? Dziękuję za wskazówki
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 07.04.2011, 09:02   #322
Shandtil
Guest

Witam, mam problem z misją Dzień Bibelotów, otóż mój szpieg ma zamieść podłogę ale nie ma interakcji na sobie "zamieć". Zadanie ma obrazek z bobrem, nie wiem, moze to ma coś wspolnego. No ale ani interakcji nie mam, ani zadnej miotły do zakupu.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.04.2011, 09:07   #323
Santarni
Guest

Zabił ktoś tego króla?
za drugim podejściem król sp... na łowy i juz tam trzy dni siedzi, ktos ma jakis pomysł jak to popchnac dalej?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.04.2011, 10:20   #324
vesi
Guest

Cytat:
Napisał ewwa Zobacz post
WItam,
robie misje Następca tronu, muszę ćwiczyć z kimś szermierkę...
wiem jak samemu ćwiczyć a manekinie ale nigdzie nie moge znaleźć jak ćwiczyc z kims.... prosze o pomoc
Jak chcesz ćwiczyć z kimś szermierkę, to zazwyczaj musisz z tym kimś wybranym poprawić sobie trochę kontakt i tam gdzie masz w interakcjach (nie pamiętam dokładnie) Walcz... powinno się wyświetlić 'ćwicz szermierke"

A ja mam inne pytanie:

Jestem w misji "Chcemy ksiąg, nie wojny" i nie wiem jak przetłumaczyć to pismo (przez Kapłana Jakubińskiego). To pytanie pojawiło się dwie strony temu przez kogoś, więc ponawiam, bo brak odpowiedzi!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.04.2011, 11:05   #325
Santarni
Guest

Bez przesady, wszystko jest tam ustawione jak dla dzieci, po prostu idziesz do stołu przed kosciołem i tłumaczysz.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.04.2011, 11:11   #326
Guest

Mam ogłosić otwarcie sali tronowej dla zagranicznych dignitarzy. W podpowiedzi jest napisane, że mogę zrobić to na wybranym simie ale nie mogę takiego nigdzie znaleźć...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.04.2011, 11:12   #327
LillyWaters
Guest

Cytat:
Napisał katiloczek Zobacz post
Witam! Było juz takie pytanie, ale nie ma odpowiedzi Misja "pielęgniarka z klątwą", trzeba tam spalić trawiaste ziele w palenisku. Ale nie ma ani opcji na palenisku, ani na medyku. Niech ktoś pomoże jak spalić to zielsko
RRRANY - ile tego szukałam, a to proste... Musisz wziąć z szafy płótno. Założyć je (klikając na płótno w swoim wyposażeniu: załóż) i wtedy jak klikniesz na palenisku pojawia się opcja: spal ziele.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.04.2011, 15:13   #328
xdKamila
Guest

Domyślnie Sims Średniowiecze POMOCY!

Za Chiny nie mogę przejść misji "Wesele" mam opowiedzieć dwóm simom śmieszną historię ... jestem z nimi przyjacielem ale za Chiny nie wiem jak to zrobić... próbowałam wszystkiego i nie ma takiej opcji jak "opowiedz śmieszną historie"... POMOCY !
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.04.2011, 17:23   #329
vesi
Guest

Domyślnie Odp: Sims Średniowiecze POMOCY!

Cytat:
Napisał xdKamila Zobacz post
Za Chiny nie mogę przejść misji "Wesele" mam opowiedzieć dwóm simom śmieszną historię ... jestem z nimi przyjacielem ale za Chiny nie wiem jak to zrobić... próbowałam wszystkiego i nie ma takiej opcji jak "opowiedz śmieszną historie"... POMOCY !
A patrzyłaś w interakcjach "Zabawne..."? bo wydaje mi się, że tam to powinno być.

A teraz znowu ja:

Przeszłam całą tą pierwszą ambicję i wysłałam swojego monarchę na nowe ziemie (nowy wspaniały świat), ale to wygląda zupełnie tak samo jak te całe Początki! Czy w innych ambicjach też robi się praktycznie to samo (takie same misje, że trzeba na nowo budynki stawiać etc)? bo wydaje mi się to trochę bezsensu.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.04.2011, 18:07   #330
followleajo
Guest

Mam misję "preludium zarazy" i gram medyczką. problem w tym że pojawiło mi się polecenie "spytaj 3 pacjentów jak się czują". Próbowałam opcji "spytaj o zdrowie" nawet zaprzyjaźnialam sie i pytałam "jak sie masz" i żadno z tych się nie liczy. Pomóżcie, ma ktoś pomysł jak to zrobić lub wie bo juz przeszedł tą misję?

Już wiem. Należy zdiagnozować osobę z infekcją i wtedy pojawia nam się specjalne polecenie "jak się czujesz".

Ostatnio edytowane przez followleajo : 07.04.2011 - 18:46 Powód: Rozwiązanie
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości)

Zasady Postowania