![]() |
#322 |
Guest
|
![]()
Witam, mam problem z misją Dzień Bibelotów, otóż mój szpieg ma zamieść podłogę ale nie ma interakcji na sobie "zamieć". Zadanie ma obrazek z bobrem, nie wiem, moze to ma coś wspolnego. No ale ani interakcji nie mam, ani zadnej miotły do zakupu.
|
![]() |
![]() |
#323 |
Guest
|
![]()
Zabił ktoś tego króla?
za drugim podejściem król sp... na łowy i juz tam trzy dni siedzi, ktos ma jakis pomysł jak to popchnac dalej? |
![]() |
![]() |
#324 | |
Guest
|
![]() Cytat:
A ja mam inne pytanie: Jestem w misji "Chcemy ksiąg, nie wojny" i nie wiem jak przetłumaczyć to pismo (przez Kapłana Jakubińskiego). To pytanie pojawiło się dwie strony temu przez kogoś, więc ponawiam, bo brak odpowiedzi! |
|
![]() |
![]() |
#325 |
Guest
|
![]()
Bez przesady, wszystko jest tam ustawione jak dla dzieci, po prostu idziesz do stołu przed kosciołem i tłumaczysz.
|
![]() |
![]() |
#326 |
Guest
|
![]()
Mam ogłosić otwarcie sali tronowej dla zagranicznych dignitarzy. W podpowiedzi jest napisane, że mogę zrobić to na wybranym simie ale nie mogę takiego nigdzie znaleźć...
|
![]() |
![]() |
#327 |
Guest
|
![]()
RRRANY - ile tego szukałam, a to proste... Musisz wziąć z szafy płótno. Założyć je (klikając na płótno w swoim wyposażeniu: załóż) i wtedy jak klikniesz na palenisku pojawia się opcja: spal ziele.
|
![]() |
![]() |
#328 |
Guest
|
![]()
Za Chiny nie mogę przejść misji "Wesele" mam opowiedzieć dwóm simom śmieszną historię ... jestem z nimi przyjacielem ale za Chiny nie wiem jak to zrobić... próbowałam wszystkiego i nie ma takiej opcji jak "opowiedz śmieszną historie"... POMOCY !
|
![]() |
![]() |
#329 | |
Guest
|
![]() Cytat:
A teraz znowu ja: Przeszłam całą tą pierwszą ambicję i wysłałam swojego monarchę na nowe ziemie (nowy wspaniały świat), ale to wygląda zupełnie tak samo jak te całe Początki! Czy w innych ambicjach też robi się praktycznie to samo (takie same misje, że trzeba na nowo budynki stawiać etc)? bo wydaje mi się to trochę bezsensu. |
|
![]() |
![]() |
#330 |
Guest
|
![]()
Mam misję "preludium zarazy" i gram medyczką. problem w tym że pojawiło mi się polecenie "spytaj 3 pacjentów jak się czują". Próbowałam opcji "spytaj o zdrowie" nawet zaprzyjaźnialam sie i pytałam "jak sie masz" i żadno z tych się nie liczy. Pomóżcie, ma ktoś pomysł jak to zrobić lub wie bo juz przeszedł tą misję?
Już wiem. Należy zdiagnozować osobę z infekcją i wtedy pojawia nam się specjalne polecenie "jak się czujesz". Ostatnio edytowane przez followleajo : 07.04.2011 - 18:46 Powód: Rozwiązanie |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|