![]() |
#302 |
Guest
|
![]()
No właśnie zawarłam i to mnie trochę martwi, że się nie pojawiła.. Od razu zawarłam ze wszystkimi i inne misje były, prócz tej.. Chyba będę musiała to powtórzyć od początku :/..U Ciebie misja pojawiła się normalnie tak ?
|
![]() |
![]() |
#303 |
Guest
|
![]()
dziękuję za odpowiedź i kolejne pytanie:
muszę wyrobić jakichś eliksir (jestem szpiegiem) aby odczarować rycerza spod wpływu działania miecza. zebrałam już rośliny, teraz muszę kupić cytuję "dwie spasione pijawki i słodką gruszkę" obydwie rzeczy kupiłam, w tym pijawek nawet więcej, a zadania mi nie zaliczyło, co zrobić? |
![]() |
![]() |
#304 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Zaklęcie to należy stworzyć używając odpowiednich run. Na pewno w poleceniu był podany ich układ. Jeśli nie pamiętasz to wejdź do tej księgi i tam jest możliwość studiowania zaklęć. Ja, jak do tej pory, zawarłam tylko przymierze z Mechanowem i od razu pojawiła mi się misja związana z tym państwem. Problem może jeszcze polegać na tym, że nie masz jeszcze w królestwie postaci, która do tej misji jest potrzebna. Masz wszystkie budynki w królestwie? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#305 |
Guest
|
![]()
Tak, królestwo jest maksymalnie rozwinięte. Są wszystkie budynki i postacie. Nie mam tylko na maksa tych punktów do ochrony i dobrobytu, ale to nie powinno mieć żadnego znaczenia.. Nawet jako monarcha zaprzyjaźniłam się z przywódcą i nic to nie dało
![]() |
![]() |
![]() |
#306 | |
|
![]() Cytat:
MIGOTI w takim razie nie mam więcej pomysłów. Może to jest bug. Wiem, że takie błędy powinna naprawić łatka. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#307 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#308 |
Guest
|
![]()
Witam! Było juz takie pytanie, ale nie ma odpowiedzi
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#309 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#310 | |
|
![]() Cytat:
EDIT: Już ok. Gra coś nie zatrybiła. Wyszłam do menu głównego i znów go gry i opcja była dostępna. Dlatego też jeśli Wam czegoś brakuje z rzeczy technicznych to "zresetujecie" grę. Ostatnio edytowane przez Searle : 06.04.2011 - 17:16 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|