![]() |
#3442 |
Reputacja: 10
|
![]()
kaluta, bez podstawy Sims 3 Wymarzone podróże Ci nie będą działały.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3443 |
|
![]()
A ja mam pytanie czy to normalne że moi simowie tak szybko zdobywają umiejętności ? czy cos jest nie tak ? (sorry za pisownie klawiatura mi nawala )
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3444 |
|
![]()
A czy ten sim był kiedyś wampirem, albo jego rodzice? U mnie tak się zdarzyło, że rodzice byli wampirami, i dziecko, choć nie było, to też bardzo szybko nabywało umiejętności.
![]() |
#3445 |
|
![]()
U jednego sima tak ale u drugiego nie więc nie wiem o co chodzi albo też jak simowie idą do np.pracy,szkoły to zajmuje im to najmniej 30 simowych minut
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3446 |
Guest
|
![]()
Ja będę mieć nowy kompuś i trójkę pod koniec czerwca, więc chciałam się zapytać o kilka takich spraw związanych z postępem historii, bo mnie to ciekawi.
1.Czy jak wyłączę postęp historii, to nie będą moje inne simy się starzeć? czy tylko nie będą się rozwijać? 2.Czy jak wyłączę postęp historii, to jakieś simy, np. moja inna rodzinka będzie mogła przebywać w miejscu publicznym, chociaż ja nią nie kieruję? 3.Co zrobić, żeby wyjść z jakiejś rodzinki bez zapisu gry? Np. wejdę do Ćwirów, a potem do mojej rodzinki, chcę grać na jednym zapisie, ale nie wiem jak nie zapisywać gry Ćwirami... (Czyli chodzi o zapis ze zmianą aktywnej rodziny) Przepraszam, jeśli taki problem już był, ale nie lubię jak ktoś mi grzebie w Maxisowych rodzinkach, zazwyczaj je testuję i nie zapisuję gry... Proszę o odpowiedź, bo jeszcze się tak na tym nie znam, a chciałbym poznać wszystkie tajemnice gry, żeby potem móc w spokoju ją testować... |
![]() |
![]() |
#3447 |
|
![]()
SuperMiss16
1. Inne simy? Tymi którymi nie grasz, co mieszkają w innym domu? Tak, to one nie będą się starzeć. [Co do rozwijania nie jestem pewna, ale chyba też nie będą.] 2. Tak. 3. Gdy grasz sobie Ćwirami, i chcesz przejść do innej rodzinki, klikasz "Opcje -> Edytuj Miasto -> teraz, w lewym dolnym rogu jest ikonka 'Zmień aktywną rodzinę' klikasz, będą się pytać czy chcesz zapisać grę przed zmienieniem aktywnej rodziny, klikasz 'Tak'" i już. Mam nadzieję że zrozumiałaś ![]()
![]() |
#3448 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3449 |
Guest
|
![]()
Jak ożenić się z mrocznym kosiarzem? Próbowalem chyba wszystkiego co jest w necie Jeden sim mroczny to jego chlopak ale nie ma opcij "zaproponuj Małżeństwo" ani "postaraj sie o dziecko". Pomoże ktoś?
|
![]() |
![]() |
#3450 |
Reputacja: 11
|
![]()
Jedna z aktualizacji wyeliminowała możliwość zrobienia sobie dziecka z Mrocznym, a ślubu to chyba w ogóle nie można było wziąć. A nawet jesli można było - już nie ma takiej opcji
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|