Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Problemy z grą > The Sims 1: Rozszerzenia
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 03.08.2004, 11:04   #341
Akselandra
Guest

Domyślnie

Wydaje mi się, że ta fasola przestaje mi rosnąć, bo na nią klikam. Jak nie klikałam to rosła, a teraz przestała Chyba sprzedam obie fasole
Przynajmniej zarobie trochę forsy

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 03.08.2004, 13:41   #342
sushina
Guest

Domyślnie

Sory, ze schodze z tematu fasoli. Wyprobowalam zaklęcie ożywienia na tym flamingu i pojawiła sie ta tancerka. Gdy sie na nią klikneło pisało ,,pożyw" czy jakos tak,nie pamietam. Kliknełam i zamieniła sie z powrotem we flaminga. Gdy chciałam ją znowu ozywic wybuchał pozar. I tak za każdym razem. Co robic?

stare 03.08.2004, 13:54   #343
Kama2002
Guest

Domyślnie

Kup nowego flaminga i więcej nie próbuj "pożywiać" Gdy tancerki skończą tańczyć będą Ci masować kark itp.

stare 03.08.2004, 14:23   #344
Apple
Guest

Domyślnie

Hejka! Przy tym flamingu w cale nie pisze pozyw tylko pokrzep ,a ja mysle że najbardziej opłaca sie ożywiać własnie flamingi,bo jak miałam psa i on miał mało towarzystwa to ten flaming zaczął z nim rozmawiac tak jak z człowiekiem .I właśnie bardzo WAS wszystkich prosze o pomoc !!! Na forum ktos wspomniał że mozna zrobic jakiś magiczny biszkopt czy cos takiego,no ja próbowałam to zrobić dodając do ciasta pył chochlików ale nic mi nie wyszło tylko spaliło mi sie pół kuchni ^_^ .Może Wy wiecie cos więcej na ten temat ?

stare 03.08.2004, 14:25   #345
bloodwave
Guest

Domyślnie

ojeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej no straszne..................... weź poszukaj kilka stron wczesniej ^_^..........

stare 03.08.2004, 16:27   #346
Apple
Guest

Domyślnie

Ale teraz to dopiero zrobiłam ożywiłam krasnala a on mi wlazł do tej takiej misy do wytłaczania nektaru, zaczął w niej pływac i nurkować a jak wyszedł to ledwo sie tzrymał na nózkach tak sie upił ^_^

stare 03.08.2004, 16:40   #347
bloodwave
Guest

Domyślnie

wiemy wiemy juz o tym zabawne te krasnale.... ^_^

stare 03.08.2004, 16:48   #348
Apple
Guest

Domyślnie

PROSZE WAS POWIEDZCIE MI DOKŁADNIE (KROK PO KROKU) JAK SIE ROBI AVATAR ! przepraszam że tak post pod postem ale jakos tak wyszło ^_^

stare 03.08.2004, 16:54   #349
bloodwave
Guest

Domyślnie

o zesz ................to chyba zły temat nie sądzisz? napisz w off topic w AVATARY......

stare 03.08.2004, 18:23   #350
Apple
Guest

Domyślnie

Tak ale na pocżatku tego tematu własnie ktos zaczał o tym pisać i nie wiem ale zawsze po twojej odpowiedzi czuje sie jak bys mnie bardzo nie lubiła

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości)

Zasady Postowania