|
|
Zobacz wyniki ankiety: Sonda Kąciku Cafe: Który wiersz bardziej Ci się podoba? | |||
Wiersz numer 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
19 | 47.50% |
Wiersz numer 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
21 | 52.50% |
Głosujących: 40. Nie możesz głosować w tej sondzie |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 11
|
![]()
lepszy rydz niż nic.
albo nie. |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
mam propozycje pewnie nikomu sie to nie przyda w gazetce ale moglbym wszystkie recenzje danej gry skleic w kupe (z roznyc zrodel) dopisal swoja i dal zdjecia + dodatkowe info o danej grze
wiem nikomu sie to moze nie przydac ale CHOCIAZ MIALBYM MIEJSCE W GAZETCE ! to tylko taka bardzo luzna propozycja, bo w sumie na <piii> dawac jakiemus kubkowi miejsce na opis gry nie? ; p opanuj się e/ tak wiem ponosi mnie ; p Ostatnio edytowane przez yea : 15.09.2009 - 07:08 |
![]() |
![]() |
#4 | |
Reputacja: 15
|
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#5 |
|
![]()
tez moze byc ;d
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
A zapowiedzi mogą być? Jeżeli tak, to polecam opisać nfs Shift. Myślę, że to by akurat większość osób zainteresowało ;]
Heh, jasnowidz ze mnie ![]() Ostatnio edytowane przez bubel-96 : 15.09.2009 - 19:27 |
![]() |
#7 |
Reputacja: 15
|
![]()
mnie również by zaintersowało nfs shift
![]() ![]()
#8 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Ogólnie pomysł całkiem dobry tyle że z drugiej strony to gazetka forumowa ogólnie o the sims
więc na pewno gdy wyjdzie dodatek do ts3 recenzja powinna zostać umieszczona . Tyle że lepiej gdyby recenzja została napisana prze użytkownika z forum a nie kopiować w całości z jakieś strony . Nie wiem czy czasem to nie jest zabronione prawami autorskimi ;. i jeśli chodzi o zapowiedzi do gier . Można by było zrobić jedną na każdy numer albo też ogólnie zbiór krótkich informacji na temat gier. Mi się nawet pomysł podoba , szkoda że wcześniej o nim nie pomyślałem bo nawet chętnie bym go zrealizował ![]() .
#9 |
Administrator Emeryt
Δ=b²-4ac Zarejestrowany: 24.06.2009
|
![]()
Pomysł z recenzjami jest całkiem fajny, gazetka nie musi być tylko o Simsach, musi być rozszerzana o inne tematy, żeby było co czytać
![]() Wolałbym jedną na numer, ale obszerną i w miarę możliwości profesjonalną. W związku z tym lepiej, jak redaktor sam zagra w grę i na tej podstawie napisze artykuł, a jeśli już ma korzystać z czyichś prac, to niech poda źródło ![]()
![]() |
#10 |
|
![]()
^ To fakt.
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|