Wróć   TheSims.PL - Forum > Pozostałe gry > Pozostałe gry z serii The Sims
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 07.04.2011, 10:02   #1
Shandtil
Guest

Domyślnie Odp: Ts-Średniowiecze-Pytania i odpowiedzi.

Witam, mam problem z misją Dzień Bibelotów, otóż mój szpieg ma zamieść podłogę ale nie ma interakcji na sobie "zamieć". Zadanie ma obrazek z bobrem, nie wiem, moze to ma coś wspolnego. No ale ani interakcji nie mam, ani zadnej miotły do zakupu.
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 07.04.2011, 10:07   #2
Santarni
Guest

Zabił ktoś tego króla?
za drugim podejściem król sp... na łowy i juz tam trzy dni siedzi, ktos ma jakis pomysł jak to popchnac dalej?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.04.2011, 12:05   #3
Santarni
Guest

Bez przesady, wszystko jest tam ustawione jak dla dzieci, po prostu idziesz do stołu przed kosciołem i tłumaczysz.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.04.2011, 16:13   #4
xdKamila
Guest

Domyślnie Sims Średniowiecze POMOCY!

Za Chiny nie mogę przejść misji "Wesele" mam opowiedzieć dwóm simom śmieszną historię ... jestem z nimi przyjacielem ale za Chiny nie wiem jak to zrobić... próbowałam wszystkiego i nie ma takiej opcji jak "opowiedz śmieszną historie"... POMOCY !
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.04.2011, 18:23   #5
vesi
Guest

Domyślnie Odp: Sims Średniowiecze POMOCY!

Cytat:
Napisał xdKamila Zobacz post
Za Chiny nie mogę przejść misji "Wesele" mam opowiedzieć dwóm simom śmieszną historię ... jestem z nimi przyjacielem ale za Chiny nie wiem jak to zrobić... próbowałam wszystkiego i nie ma takiej opcji jak "opowiedz śmieszną historie"... POMOCY !
A patrzyłaś w interakcjach "Zabawne..."? bo wydaje mi się, że tam to powinno być.

A teraz znowu ja:

Przeszłam całą tą pierwszą ambicję i wysłałam swojego monarchę na nowe ziemie (nowy wspaniały świat), ale to wygląda zupełnie tak samo jak te całe Początki! Czy w innych ambicjach też robi się praktycznie to samo (takie same misje, że trzeba na nowo budynki stawiać etc)? bo wydaje mi się to trochę bezsensu.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08.04.2011, 13:35   #6
Chryzantem Złocisty
Guest

Cytat:
Napisał vesi Zobacz post
Przeszłam całą tą pierwszą ambicję i wysłałam swojego monarchę na nowe ziemie (nowy wspaniały świat), ale to wygląda zupełnie tak samo jak te całe Początki! Czy w innych ambicjach też robi się praktycznie to samo (takie same misje, że trzeba na nowo budynki stawiać etc)? bo wydaje mi się to trochę bezsensu.
tak,trzeba zaczynać wszystko od początku
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.04.2011, 19:27   #7
sila
Guest

Cytat:
Napisał xdKamila Zobacz post
Za to mogę pomóc innym. "opowiedz śmieszną historię" jest z zakładce "przyjazne" na interakcji z innym simem, tylko trzeba się z nim najpierw trochę zaprzyjaźnić i też nie zawsze jest ta opcja. Trzeba kilka razy poklikać. Podobnie jest z "drocz się".
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08.04.2011, 11:24   #8
Santarni
Guest

No i widze ze juz dwa dni nikt nie odpowiedzial jak zabic króla na łowach!!!
Nikt nie próbował???
ile mozna czekac....
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08.04.2011, 13:19   #9
natash9
Guest

A ja mam takie pytanko, w misji "Głodowa gorączka" musze zdobyć 100 jęczmienia. I czy wie ktoś może jak tego dokonać ??
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08.04.2011, 16:42   #10
sila
Guest

Cytat:
Napisał natash9 Zobacz post
A ja mam takie pytanko, w misji "Głodowa gorączka" musze zdobyć 100 jęczmienia. I czy wie ktoś może jak tego dokonać ??
Jęczmień można zbierać z krzaków
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania