|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
Nie wiem jak wy ale ja juz wkońcu dokopałam się do gry (kochany empik) i juz znalazłam buga xd achacha i nie wiem jak to naprawić
Simka poszła sie wysiusiać a tu pach, kratkowana cenzura nie chce zniknąć i teraz jest na cały dom rozszerzona xD Nawet jak wyłączyłam grę bug nadal jest buhahahaha...i po rodzince
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
Błąd dosyć popularny również w pirackich kopiach...
Polecam wyłączyć post processing effects w ustawieniach i jeszcze raz uruchomić grę. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Administrator
Reputacja: 103
|
eyvee - witam w moim świecie.
Mam to samo.To rzecz jasna, pirackie kopie przeważnie mają te błędy co oryginał plus setki własnych.
Ostatnio edytowane przez Caesum : 03.09.2014 - 19:28 |
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
Dziś rano po instalacji patcha bug zniknął.
Teraz uruchomiłem grę ponownie i Chyba wykrakałem... Bo znowu się pojawił. Jak to przeszło fazę testów?
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
skąd można pobrać łatkę?
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
Ogólnie troche ciężko mi sie gra powiem wam, niektórych opcji nie rozumiem, ten panel strasznie mnie drażni po lewej stronie, budowanie wolałam w 2ce, czy trójce, tutaj musiałam kilka opcji odznaczyć, ustawic zanim dało się cokolwiek budować.
Jesli chodzi o rozmowy simów, kolejna rzecz mnie denerwuje - chcę np. skupic się na jednym simie, a simka mi gada ze wszystkimi dookoła i przerywa interakcje lub zadania :/ Dopiero początek, więc wiele rzeczy wam nie powiem ![]() PS: Ogólnie dziś przeszłam na 2ke zwarta i gotowa do gry, a tutaj mi mój narzeczony niespodzianke zrobił i kupił 4kę z okazji dostania roboty w Niemczech trolololo ![]() ps2: Ale kicha bug jest nadal lol? Nic nie dało odznaczenie tej opcji...chyba se daruje grę zanim nie dadza łatki, no bo co?....sim mi sie kąpać nie będzie ani załatwiał ? Ide grac w 2ke
Ostatnio edytowane przez eyvee : 03.09.2014 - 19:47 |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Reputacja: 14
|
eyvee zainstalowałaś grę przez polski origin, czy kombinowałaś jak to było podane wcześniej?
anie_1981 dzięki za słowa pocieszenia, niedługo się przekonam, uda się albo nie
|
|
|
#8 |
|
|
Zmieniłam IP, zobaczę jutro jak już MY będziemy mogli grac normalnie, czy nadal będzie ten bug
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
evee
włącz cheaty (CTR+SHIFT+C i testingcheats true) kliknij na sima z shiftem i wybierz "Edytuj sima". Później anuluj edycje i powróć do trybu życia. Innej opcji na razie nie ma. IP i to kto, jak aktywował grę nie ma absolutnie żadnego znaczenia. Ostatnio edytowane przez boisz_sie_aes : 03.09.2014 - 19:56 |
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
ja mam GTX 660M i śmiga jak ta lala, na pewno lepiej niż TS3
|
|