|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Pomóżcie proszę, bo już nie wiem czego się trzymać. Mam laptop ASUS z Windows 7 Home Premium 64 bit SP1, karty: Intel HD Graphics oraz GeForce 610M, 8 GB RAM, Intel Core i3-2310M 2.10 GHz. Czy pójdzie mi na średnich przynajmniej? Jeśli na minimalnych to wysiadam.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Ciężko troche powiedzieć,bo nie wiemy jeszcze jaką ta gra ma optymalizacje.Karta nie jest zbytnio wydajna,procesor także.Sądzę,że na średnich powinno iść,ale tak jak na górze,nie wiemy jaką ta gra ma optymalizacja.Wysokie raczej odpadają.Zwłaszcza,że na dole masz komentarz innej osoby.Ma lepszy processor,lepszą kartę graficzną i gra działa na średnio wysokich.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Laptop Acer , Windows 8 , 4 GB RAM , Procesor Intel Core i3 [ 2,5 GHz] , Karty graficzne Intel Graphic [zintegrowana] i NVIDIA GeForce 710M , trójeczka działa na średnich [pełna kolekcja ] ze ścinkami , a czwóreczka na pół średnich , pół wysokich [ zmieniałem kilka detali na wysokie ] i nie zacina , żadnych bugów i w ogóle działa świetnie O.o
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 14
|
![]()
Miałam iść spać, ale już poczekam do północy i zobaczę jak to będzie z tą grą.
Póki co gram sobie w TS3. Don Lotario wstał bardzo wcześnie i pływa nago w basenie, a Ja podziwiam wschód słońca nad Sunset Valley i zastanawiam się czego z trójki najbardziej będzie mi brakowało w czwórce (zakładając oczywiście, że będzie mi działała) ![]()
![]() |
#5 |
|
![]()
Denerwuje mnie ciagłe włączanie i wyłączanie gry z powodu tego głupiego buga....ja naprawdę mam cos pecha do gier, zawsze cos mi żle działa ;/ Jak tak dalej będzie po naszej premierze, to chyba zgłoszę to do EA, bo cos z tym zrobili.
Sami zobaczcie: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
eyvee, a ta edycja Sima nie pomaga? No przynajmniej wiadomo, jaki mod powstanie pierwszy...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Anie powiem ci niekiedy działa, niekiedy dalej mam takie coś, czasem jak wyjde do głównego menu i wróce do rodziny naprawi się błąd, ale na krótko - prędzej wywala mnie z gry O.o....boshe, oni nawet nie umieją dobrze gry zrobić, to jest straszne
![]() Podoba mi sie rozwijanie kariery i umiejętności oraz zbieranie punktów za spełnianie zachcianek oraz mini zadania do rozwoju kariery. Mamy tez ładna tabelkę statystyk naszego sima ![]() Ładuje mi się baaardzo szybko, więc nie czuje tych ekranów ładowania ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Administrator
Reputacja: 101
|
![]()
Udało wam się pograć choćby z godzinę bez crashów? Bo tutaj coś nie bardzo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
To ta gra się tak często crashuje? A próbowaliście dodawać plik uruchamiający do wyjątków DEP?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Mogłoby pomóc gdyby gra wcale się nie uruchamiała. Ale tak nie jest.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 9 (0 użytkownik(ów) i 9 gości) | |
|
|