Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 24.02.2010, 16:57   #351
Vanitas
Administrator Emeryt
Creator

Reputacja: 12
Domyślnie Odp: Problemy z misjami

Anulowałem tą misję i mam problem z następną. Jest to kontynuacja tej w której miałem przeszukać piwnice jakiegoś domu. Teraz mam sie porozumieć z duchem. Pierwszą część w której miałem przynieść owoc granatu właścicielowi przeszedłem ale problem jest w drugiej. Mam zanieść szczątki ducha do odległej od jego grobu komnaty. Tylko... gdzie ona jest? :/
Vanitas jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 24.02.2010, 18:21   #352
Mamełe

Reputacja: 10

Cytat:
Napisał Gingers Zobacz post
Anulowałem tą misję i mam problem z następną. Jest to kontynuacja tej w której miałem przeszukać piwnice jakiegoś domu. Teraz mam sie porozumieć z duchem. Pierwszą część w której miałem przynieść owoc granatu właścicielowi przeszedłem ale problem jest w drugiej. Mam zanieść szczątki ducha do odległej od jego grobu komnaty. Tylko... gdzie ona jest? :/
W tym samym domu w piwnicy, bodajze tam w pokoju jest figurka sfinksa, ale nie pamietam dokladnie.
Mamełe jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 24.02.2010, 18:22   #353
mroo23
Guest

To ja się jeszcze raz z moją misją przypomnę.
Jest to misja z Chin, w której między innymi trzeba pojechać do Francji, aby odnaleźć klucz. Aktualnie mam misję z takim opisem:

"Oui, spójrz jak błyszczy i połyskuje. Muszę jeszcze zdecydować co zrobię z opalem, ale to już nie twoja sprawa. A teraz poszukaj kamiennego klucza. Ukryta krypta w Chateaux Landgraab jest już otwarta. Idź tam aby znaleźć kamienny klucz Jamesa Vaughana."

Czy wie może ktoś jak wejść do tej krypty?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 24.02.2010, 19:31   #354
mroo23
Guest

Cytat:
Napisał Gingers Zobacz post
W piwnicy, tam gdzie jest sarkofag.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 25.02.2010, 10:40   #355
Sincer
Guest

Domyślnie Odp: Błąd zadania - biblioteka pod piaskami pustyni

Cytat:
Napisał Sincer Zobacz post
Mam w Egipcie zadanie "Wejdź do biblioteki pod piaskami pustyni" - znajduje się pod domem jakiejś rodziny. Jednak dom cały czas stoi pusty, nie mam możliwość do niego wejść, rodzina (Nazwisko Malbourn, czy jakoś tak) jest kupcami z targu i cały czas stoją na straganie, nie wracając do domu. Nie mam jak wejść tam i wykonać zadania
Szukałam już po całym internecie ale nigdzie nie ma odpowiedzi
Tak dla przypomnienia
Próbowałam już nawet się "zenoteleportować" do środka domu ale nie ma takiej możliwości. Może zna ktoś jakiś kod który mógłby mi pomóc w tej sytuacji?

I nowy problem z misją - przeklęłam się za pomocą przeklętego sarkofagu, ale zadania mi nie zaliczyło. Teraz oprócz zadania mam problem bo nie wiem jak się odczarować
  Odpowiedź z Cytatem
stare 25.02.2010, 11:36   #356
Mamełe

Domyślnie Odp: Błąd zadania - biblioteka pod piaskami pustyni

Cytat:
Tak dla przypomnienia
Próbowałam już nawet się "zenoteleportować" do środka domu ale nie ma takiej możliwości. Może zna ktoś jakiś kod który mógłby mi pomóc w tej sytuacji?

I nowy problem z misją - przeklęłam się za pomocą przeklętego sarkofagu, ale zadania mi nie zaliczyło. Teraz oprócz zadania mam problem bo nie wiem jak się odczarować
Misja nie polega na tym! Przeklac ma cie mumia (po przegranej walce) a nie sim ma sie stac mumia , to jest roznica
Sima odczarujesz za pomoca blogoslawionego sarkofagu
stare 25.02.2010, 13:31   #357
Sincer
Guest

Tylko sarkofag? Byłam już u Sfinksa, ale widocznie nie ma ochoty mnie "oczyścić" ta statuetka, pozostaje mi pocałunek węża ale właśnie nie wiem czy zadziała na klątwę z sarkofagu
Każdą mumie pokonuję, mam na maxa sport i sztuki walki, trudno będzie mi dostać oklep od mumii
Ale dzięki za wyjaśnienie
  Odpowiedź z Cytatem
stare 25.02.2010, 13:59   #358
Mamełe

Cytat:
Tylko sarkofag? Byłam już u Sfinksa, ale widocznie nie ma ochoty mnie "oczyścić" ta statuetka, pozostaje mi pocałunek węża ale właśnie nie wiem czy zadziała na klątwę z sarkofagu
Każdą mumie pokonuję, mam na maxa sport i sztuki walki, trudno będzie mi dostać oklep od mumii
Ale dzięki za wyjaśnienie
tutaj znajdziesz rozwiazanie
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=53002
stare 25.02.2010, 15:12   #359
Auroella

Tym razem ja mam problem z misją z MorcuCorp.Mój sim miał włamać się do komputera, ale wyskoczyła informacja, że czas wakacji się skończył i automatycznie zabrało mnie do Sunset Valley. Teraz, jak znowu jestem w Egipcie, to nie moge wejść do siedziby gdzie znajduje się komputer, bo pisze, że tu nikt nie mieszka :/ próbowałam tam wejść nawet po północy, myślałam że pojawi się jakaś nowa interakcja, ale nic z tego.
Auroella jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 26.02.2010, 11:00   #360
moni153
Guest

A ja mam głupie pytanie:-( jak wejść do świątyni hatszepsut???nigdzie nie widzę żadnego wejścia:-(((
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości)

Zasady Postowania