![]() |
#351 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Anulowałem tą misję i mam problem z następną. Jest to kontynuacja tej w której miałem przeszukać piwnice jakiegoś domu. Teraz mam sie porozumieć z duchem. Pierwszą część w której miałem przynieść owoc granatu właścicielowi przeszedłem ale problem jest w drugiej. Mam zanieść szczątki ducha do odległej od jego grobu komnaty. Tylko... gdzie ona jest? :/
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#352 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#353 |
Guest
|
![]()
To ja się jeszcze raz z moją misją przypomnę.
![]() Jest to misja z Chin, w której między innymi trzeba pojechać do Francji, aby odnaleźć klucz. Aktualnie mam misję z takim opisem: "Oui, spójrz jak błyszczy i połyskuje. Muszę jeszcze zdecydować co zrobię z opalem, ale to już nie twoja sprawa. A teraz poszukaj kamiennego klucza. Ukryta krypta w Chateaux Landgraab jest już otwarta. Idź tam aby znaleźć kamienny klucz Jamesa Vaughana." Czy wie może ktoś jak wejść do tej krypty? |
![]() |
![]() |
#354 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#355 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Próbowałam już nawet się "zenoteleportować" do środka domu ale nie ma takiej możliwości. Może zna ktoś jakiś kod który mógłby mi pomóc w tej sytuacji? I nowy problem z misją - przeklęłam się za pomocą przeklętego sarkofagu, ale zadania mi nie zaliczyło. Teraz oprócz zadania mam problem bo nie wiem jak się odczarować ![]() |
|
![]() |
![]() |
#356 | |
|
![]() Cytat:
![]() Sima odczarujesz za pomoca blogoslawionego sarkofagu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#357 |
Guest
|
![]()
Tylko sarkofag? Byłam już u Sfinksa, ale widocznie nie ma ochoty mnie "oczyścić" ta statuetka, pozostaje mi pocałunek węża ale właśnie nie wiem czy zadziała na klątwę z sarkofagu
![]() Każdą mumie pokonuję, mam na maxa sport i sztuki walki, trudno będzie mi dostać oklep od mumii ![]() Ale dzięki za wyjaśnienie ![]() |
![]() |
![]() |
#358 | |
|
![]() Cytat:
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=53002 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#359 |
|
![]()
Tym razem ja mam problem z misją z MorcuCorp.Mój sim miał włamać się do komputera, ale wyskoczyła informacja, że czas wakacji się skończył i automatycznie zabrało mnie do Sunset Valley. Teraz, jak znowu jestem w Egipcie, to nie moge wejść do siedziby gdzie znajduje się komputer, bo pisze, że tu nikt nie mieszka :/ próbowałam tam wejść nawet po północy, myślałam że pojawi się jakaś nowa interakcja, ale nic z tego.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#360 |
Guest
|
![]()
A ja mam głupie pytanie:-( jak wejść do świątyni hatszepsut???nigdzie nie widzę żadnego wejścia:-(((
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|