![]() |
#3671 |
Reputacja: 10
|
![]()
@Męczennica Losu Jeśli nie wyobrażasz sobie życia swoich simow bez zwierzakow... no to bierz je, oczywiscie. Ja mam obie, ale jesli mialabym wybierac to wzielabym pokolenia, wozki, wieczory panienskie/kawalerskie, krojenie tortu, kamera, wymyslony przyjaciel, domki na drzewie... i wiele wiecej, to urozmaica gre.
![]() @up pewnie pech ![]() ![]()
|
![]() |
#3672 |
|
![]()
@up spróbuje tak zrobic mnie to wkurza ze ciągle ona mi rodzi chłopców zamiast dziewczyny chociaż jedna dziewczyna ale coś czuje ze ta rodzina będzie miała dużo pokoleń
![]() Mam jeszcze jedno ale takie jakieś dziwne pytanie i nie do gry,czemu wszysczy mówią ze ts 1 2 i 3 to gra dla dziewczyn?? ja jestem chłopak i jakoś gram chociaż 95% dziewczyn w to gra a te 5% to chłopaki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3673 |
|
![]()
Mam kolejne pytanie. W TS 2 można było chyba coś tam robić, by dziecko pęcherz miało na max, a w 3 trzeba czekać, by zrobiło siusiu w pieluszkę, wtedy sim ma nastrójnik "Zniesmaczona". Czy da się coś zrobić z tym?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3674 |
|
![]()
@up Tak da sie zrobic ale musisz uzyc kodu testincheatsenabled true potem wejdz w potrzeby przytrzymaj shift i ciagnij w lewo albo prawo w pecherz u dziecka powinno zadziałac
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3675 |
|
![]()
Ale ja lubię grać bez kodów. To jedyny? T.T
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3676 |
|
![]()
Zniesmaczona o jezu tylko tyle?? ja mam ciągle zniesmaczony/a wiesz ile ja mam dzieci w ts3?? albo ten kod albo musisz wytrzymac ja umiem wytrzymac takie coś
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3677 |
Guest
|
![]()
hej
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3678 |
|
![]()
A zrobiłaś nową grę, czy zmieniałaś aktywną rodzinę, wprowadzając tę drugą rodzinę?
![]() |
#3679 |
|
![]()
Hej.
Mam pytanie. Czy ktoś wie jakie są wszystkie wymagania potrzebne do kariery edukacyjnej oprócz nastroju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3680 |
|
![]()
Na pewno inwestuj w rozwój charyzmy. Nie jestem pewna co z logiką, ale te 3-4 pkt. nie zaszkodzą.
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|