![]() |
#361 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Mówiąc szczerze to zachowanie Sam trochę mnie rozczarowało..
Wyjeżdża praktycznie bez pożegnania (tego liściku za pożegnanie nie liczę) i na dodatek oznajmia Julii bez pytania jej wcześniej o zdanie, że ma wyjechać na studia. Rezerwuje jej bilet na samolot, ale nawet jej nie budzi, wiec jakby dziewczyna zaspała to co? Kompletnie się tym nie przejęła.. Dobrze chociaż, że załatwiła jej "ochroniarza" ![]() ![]()
![]() |
|
![]() |
#362 |
Reputacja: 12
|
![]()
To tak. Dziekuje wszystkim za. komentarze. Dla osob, ktore chhcialyby zobaczyc Romea:
•W moim dziale z simami dodalem jego (chyba) cztery fotki. Mam maly problem z simsami. Od wczoraj po wylaczeniu gry do teraz przy wlaczaniu rodzinki wyrzuca mnie na pulpit. Nie wiem o co chodzi, ale zakladanie nowej rodzinki nie pomaga. Mam nadzieje, ze problem szybko sie rozwiaze i wszystko bedzie dobrze. Jezeli nie to bd dodawal listy takiego typu jak Romeo. Moze ktos jeszcze skusi sie na komentarzyk ^•^ Altair @up: Zainstalowałem simsy od nowa i wszystko śmiga ^^ Ostatnio edytowane przez Alcioo :33 : 26.03.2013 - 15:10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#363 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mnie też Sam troszkę rozczarowała...
No cóż, czekam na next! ![]()
![]() |
![]() |
#364 |
|
![]()
Rodzina Bakeyr, odcinek 9
Wstałam rano, wyszłam do łazienki i wzięłam prysznic. Ciepła woda oblewała moje ciało, a kojąca muzyka z radia otulała moje uszy. Wyszłam, wymalowałam się i zeszłam na dół. Chciałam zrobić miłe śniadanie, ale nie byłam jedyna w kuchni. Romeo był tam pierwszy. Zrobił tosty, ale nie dziwiłam się mu. Sama chciałam je zrobić. - Cześć. Jak tam noc? Wyspałaś się? – Zaczął rozmowę dręczącymi pytaniami. - Hej. No pomału przyzwyczaiłam się do nowego łóżka, a Ty? - No ja też. ![]() Długo rozmawialiśmy, aż przeszliśmy do tematu przeprowadzki. Nigdy nie lubiłam mieszkać w akademiku. Dzwonił nawet do taty, a on ma podobno jakieś znajomości. Obdzwoniłam również rodzinę, aż w końcu dziadek powiedział mi, ze babcia przed śmiercią odstawiła dość dużą sumę pieniędzy dla swoich wnuków. Okazało się, że dla mnie zostawiła największą część życiowego majątku. Wtedy wiedziałam, że nie mogę zmarnować takiej okazji. Większą część pieniędzy, które dotarły do mnie po dwóch dniach wydałam na składkę na nasz nowy domek. Resztę postanowiłam zatrzymać na życie. Długo nie zwlekaliśmy i wyjechaliśmy z akademika. Nasz nowy dom znajdował się niedaleko od szkoły, więc spokojnie mogliśmy wstawać później nie martwiąc się, że spóźnimy się na zajęcia. Dojechaliśmy, a Ja uradowana jak dziecko wyskoczyłam z samochodu i krzyknęłam „–Wreszcie mam swój kawałek ziemi!” ![]() Na przeprowadzkę wybraliśmy weekend, aby nie nadrabiać zajęć. Mijały dni, tygodnie, miesiące, a moja przyjaźń z Romeem rozkwitała. Po dłuższym czasie zamieniła się w romans, a on doprowadził do ciąży. Moja kariera studencka dobiegła końca, a romantyk wrócił ze mną do domu. Załatwiliśmy, aby ekipy remontowe zaprojektowały bardzo podobny dom do naszego starego z Monstangi. Mieliśmy wielkie szczęście, bo w cenie przeprowadzki była darmowa przewózka mebli. ![]() Pewnie zastanawiacie się czy już wiem o Filipie? Tak. Romeo wszystko mi opowiedział, a moja wiara w to, że mama jednak o mnie pamięta z dnia na dzień rośnie. Dostaję sms’y, wiadomości na e-mail, pocztówki, a nawet mama od czasu do czasu zadzwoni. Podobno bardzo dobrze powodzi jej się w Ameryce, więc nie zamierzam na siłę ściągać jej do kraju. Z Romciem zdecydowaliśmy zamieszkać w SS, leży bardzo blisko Monte Vista, więc zawsze będę mogła odwiedzać rodzinkę. Moja miłość z Romeem kwitła, a dzieciak był już coraz większy. Od miesiąca czułam jak lekko kopie mnie po brzuszku. Czasami nawet stepował, więc wiedziałam, że będzie z niego artysta. ![]() Poród zbliżał się wielkimi krokami, a mama i Filp strasznie chcieli być przy mnie w tej chwili. Dokładnie za 23 dni kończy mi się termin, a ja strasznie się bałam. Na badaniach USG zobaczyłam, że dzieciak ma wszystko na swoim miejscu. Co do płci dziecka postanowiliśmy poczekać do dnia narodzin. Chcieliśmy sprawić sobie niespodziankę. Romeo był kochany, zawsze rano robił mi śniadanie, sprzątał codziennie, robił wszystko żebym się nie denerwowała. Widać, ze zależało mu na mnie. ![]() No cóż. W dzisiejszej części niż więcej Wam nie przedstawię. I tak dużo namieszałam, a nie chcę wprowadzać więcej chaosu ![]() Ostatnio edytowane przez Alcioo :33 : 29.03.2013 - 20:30 |
![]() |
![]() |
![]() |
#365 |
|
![]()
Romeo jak się troszczy o Julię, no, proszę proszę
![]() ![]() Romeo i Julii dobrze się wiedzie w nowym domku, niedługo będą pełną rodziną. No i... piszę to pod każdym Twoim odcinkiem, ale fotki są świetne! Bardzo ładnie je obrabiasz ![]() Czekam niecierpliwie na next ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#366 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Romeo i Julia śliczną tworzą parę
![]() Skoro dzieciak już w drodze, to czy będziemy długo czekać na ich ślub? Mam nadzieję, że nie ![]() A Romeo to ideał faceta. Kocha, sprząta, gotuje, czego chcieć więcej ![]() Termin porodu jest podany co do godziny? Wow ![]() ![]() czekam na więcej ![]()
![]() |
![]() |
#367 |
|
![]()
Romeo i Julia !
![]() Romeo jest taki mraśny i w ogóle no, szam szeksz *o*A jaki on troskliwy, opiekuńczy, ja chcę takiego faceta ! : DDD Pierwsze zdjęcie, zakochałam się po prostu ! :3333 ♥ Jesteś mistrzem w obróbce zdjęć, i love it ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#368 |
|
![]() Listo od Romea. ![]() A teraz tak ode mnie. Dziękuję wszystkim za miłe słowa na temat zdjęć. Widzę, że Romeo też się spodobał. W tym liście od niego jest pewien wątek, który zostanie poruszony w następnym odcinku. Dziękuję wszystkim za komcie :* ![]() Ostatnio edytowane przez Alcioo :33 : 29.03.2013 - 14:51 |
![]() |
![]() |
![]() |
#369 |
|
![]()
Dużo się zmieniło ^^
Ostatni odcinek zmienił baaardzo wiele. Romeo... Hmm... Jego uroda nie pasuje mi na Romea ![]() ![]() Ten list powyżej... Nie mogę się połapać, czy to matka Julii ma chorobę, czy Julia O_o taki na szybko pisany się wydaje...
![]() |
![]() |
#370 |
|
![]()
Ciekawa jestem płci dziecka
![]() Samantha jest chora ![]() Na nexta czekam! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |