![]() |
#371 |
Reputacja: 10
|
![]()
U mnie z tym kryzysem bywa różnie. Czasami oboje małżonkowie dostają kryzys zaraz po przejściu z m. dorosłego do dorosłego, czasami tylko jedno z nich, a czasami żaden. Ja wysyłam ich na terapię do szpitala i pozbywam się kryzysu. Można się też go pozbyć po wpisaniu kodu testingCheatsEnabled true i kliknięciu na nastrójnik z SHIFT'em. Okresu buntownika pozbywam się z kodem... wolę jak moje simy są grzeczne i miłe...
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#372 |
|
![]()
Jesteś niszczycielką opcji simowych
![]() ![]()
![]() |
#373 |
|
![]()
Byłam, jestem i będę kodziarą
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#374 |
Reputacja: 11
|
![]()
Mój jeden sim miał kryzys wieku średniego ale wysłałam go na terapie do szpitala i się pozbyłam kryzysu wieku średniego.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#375 | |
|
![]() Cytat:
Magda i Ellie zostały nastolatkami, Ellie wysłałem do szkoły z internatem, żeby bardziej skupić się na Magdzie. Uwielbiam ten cały internat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Narutoman : 09.09.2011 - 18:02 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#376 |
|
![]()
Ja mam obecnie wampirzyce która ma dzieci z kochankiem i ma reputacje oszust ale ma też narzeczonego z którym poprawiłam jej relacje i niedługo odbędzie się ich ślub. Poprzednio jak inna moja simka zdradziła swojego narzeczonego to ten na jak umówiła się, z nim na randkę z nią zerwał natomiast moja obecna simka nadal ma narzeczonego był na nią zły ale już jest ok. A córki Felicji i jej kochanka obie dostały po wymyślonym przyjacielu. Nazwały je Ted i Edd
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#377 |
|
![]()
Ja na początku miałam trójkę dzieci i wszystkie miały te lalki i je "uruchomiły". To znaczy bez ożywiania, po prostu łażąca lalka. Już mi się dawno znudziły lalki i teraz żadne dziecko nie ma WP.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#378 |
|
![]()
u mnie każde dziecko ma ja te lalki lubię.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#379 |
|
![]()
Mój sim swoją lalkę ożywił za pomocą eliksiru, który sam przyrządził i się z nią ożenił (bo była dziewczynką). Ładna simka z niej wyszła, mają już dorosłe dzieciaki i niedługo wnuków się doczekają, a tak a propos, ożywiona lalka ma opcję zmieniania się z powrotem w lalę kiedy zechce, a do tego ma ten specjalny chód dostępny
![]()
![]() |
#380 |
|
![]()
ludki kochane, czy u was też tak duuuuużo czasu potrzeba żeby simowie mogli razem zamieszkać? mój Bill i Karolina (ci sami co od problemu ze wzrostem ;]) byli w sobie zakochani spory czas zanim jeszcze wgrałam pokolenia... a wgrałam je dopiero wczoraj :p no i od tego czasu łażą na te randki i łażą (chociaż ona nagle bardzo czesto odmawia ;/), ale romans mają liczony dopiero od wczoraj więc jest to jakieś 11 dni... i ani widu ani słychu opcji wprowadzenia
![]() ... ostatecznie po prostu połaczyłam rodziny po zbrakło mi cierpliwości ![]() Ostatnio edytowane przez coraline : 22.09.2011 - 09:08 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|