Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 06.09.2011, 12:17   #371
anie_1981

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Pokolenia - wrażenia z gry.

U mnie z tym kryzysem bywa różnie. Czasami oboje małżonkowie dostają kryzys zaraz po przejściu z m. dorosłego do dorosłego, czasami tylko jedno z nich, a czasami żaden. Ja wysyłam ich na terapię do szpitala i pozbywam się kryzysu. Można się też go pozbyć po wpisaniu kodu testingCheatsEnabled true i kliknięciu na nastrójnik z SHIFT'em. Okresu buntownika pozbywam się z kodem... wolę jak moje simy są grzeczne i miłe...
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 06.09.2011, 15:45   #372
Levkoni

Jesteś niszczycielką opcji simowych Ja tam nie gram z kodami, podejmuję wszystkie wyzwania jakie oferuje, a bunt nastolatka mi się podoba bo mogę bezkarnie napsocić
stare 06.09.2011, 16:21   #373
anie_1981

Byłam, jestem i będę kodziarą Taki styl gry mi w pełni odpowiada...
stare 06.09.2011, 16:27   #374
miłośniczka zwierząt

Reputacja: 11

Mój jeden sim miał kryzys wieku średniego ale wysłałam go na terapie do szpitala i się pozbyłam kryzysu wieku średniego.
miłośniczka zwierząt jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 09.09.2011, 17:58   #375
Narutoman

ThumbsUp Odp: Pokolenia - wrażenia z gry.

Cytat:
Napisał Narutoman Zobacz post
Fajna jest ta gra, dodano wiele nowych opcji i rzeczy. Wieczory kawalerskie i panieńskie są super a śluby wyglądają o wiele lepiej . Dziecko moich simów, dzień po narodzinach, dostało magiczna lalkę od cioci Misi xd. Madzia, (bo tak miało na imię to dziecko) zaraz po tym jak nauczyła się mówić, chodzić i korzystać z nocniczka, przez całe 4 dni bawiła się tą lalką, a gdy Magda urosła, to lalka razem z nią, a opcja ''Zaatakuj pazurem,, jest świetna, najpierw dziecko ma taką przerażoną minkę, a potem się śmieje . I jak anie mówiła, Magda była bardzo słodka gdy nie chciała zejść z konika . Wracając do zmyślonego przyjaciela, nie wiem czemu mówicie że jest straszny, mi się podoba. Za dużo horrorów się naoglądaliście . Tata Magdy od początku odkrywał nowe eliksiry, na początku mu nie wychodziło ale po tym jak doszedł do 5 poziomu logiki eiksiry zaczęły się pojawiać, a gdy odkrył eliksir do zmienienia WP w sima, Magda od razu to zrobiła i teraz Ellie jest prawdziwą Simką, i nadal morze zmienić się w WP i w sima z powrotem .

Mam jedno pytanie, bo tata Magdy jest już dorosłym a jeszcze nie ma kryzysu wieku średniego, czy to pojawia się trochę później czy mam jakiś błąd?
Dalsza część moich wrażeń z gry TS3 Pokolenia:

Magda i Ellie zostały nastolatkami, Ellie wysłałem do szkoły z internatem, żeby bardziej skupić się na Magdzie. Uwielbiam ten cały internat lobię mieć mnóstwo dzieci ale mnie wkurzały, a teraz mogę mieć z 10, wysłać 9 gdzieś i skupić się na tym jednym . No więc Magda po pierwsze nauczyła się jeździć potem zastawiła pułapki na domowników, sąsiadów i dwa razy zalała szkołę Potem okazało się że za kilka dni jest bal ale nie miała żadnego chłopaka, ba, nawet nie znała żadnych nastolatków! miałem 3 dni - zbyt mało czasu na znalezienie kogoś, szkoda. Poszła na bal, dostała zdjęcie i została królową balu ^^ dodatkowo poznała tam i zauroczyła się w takim jednym simie. Potem sobie flirtowali, poszli na parę randek i teraz jest to jej chłopak. Magda znalazła też swoje hobby - wędkowanie.

Ostatnio edytowane przez Narutoman : 09.09.2011 - 18:02
Narutoman jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 09.09.2011, 18:08   #376
miłośniczka zwierząt

Ja mam obecnie wampirzyce która ma dzieci z kochankiem i ma reputacje oszust ale ma też narzeczonego z którym poprawiłam jej relacje i niedługo odbędzie się ich ślub. Poprzednio jak inna moja simka zdradziła swojego narzeczonego to ten na jak umówiła się, z nim na randkę z nią zerwał natomiast moja obecna simka nadal ma narzeczonego był na nią zły ale już jest ok. A córki Felicji i jej kochanka obie dostały po wymyślonym przyjacielu. Nazwały je Ted i Edd .
stare 09.09.2011, 19:11   #377
anie_1981

Ja na początku miałam trójkę dzieci i wszystkie miały te lalki i je "uruchomiły". To znaczy bez ożywiania, po prostu łażąca lalka. Już mi się dawno znudziły lalki i teraz żadne dziecko nie ma WP.
stare 09.09.2011, 19:29   #378
miłośniczka zwierząt

u mnie każde dziecko ma ja te lalki lubię.
stare 09.09.2011, 21:04   #379
Levkoni

Mój sim swoją lalkę ożywił za pomocą eliksiru, który sam przyrządził i się z nią ożenił (bo była dziewczynką). Ładna simka z niej wyszła, mają już dorosłe dzieciaki i niedługo wnuków się doczekają, a tak a propos, ożywiona lalka ma opcję zmieniania się z powrotem w lalę kiedy zechce, a do tego ma ten specjalny chód dostępny
stare 21.09.2011, 15:14   #380
coraline

ludki kochane, czy u was też tak duuuuużo czasu potrzeba żeby simowie mogli razem zamieszkać? mój Bill i Karolina (ci sami co od problemu ze wzrostem ;]) byli w sobie zakochani spory czas zanim jeszcze wgrałam pokolenia... a wgrałam je dopiero wczoraj :p no i od tego czasu łażą na te randki i łażą (chociaż ona nagle bardzo czesto odmawia ;/), ale romans mają liczony dopiero od wczoraj więc jest to jakieś 11 dni... i ani widu ani słychu opcji wprowadzenia zaczynam wierzyć, że oni naprawdę nie są dla siebie stworzeni (chociaż niezaprzeczalnie po to ich zrobiłam :p) i że powinnam ich losy rozdzielić, bo się tylko wszyscy męczymy. ;/

... ostatecznie po prostu połaczyłam rodziny po zbrakło mi cierpliwości

Ostatnio edytowane przez coraline : 22.09.2011 - 09:08
coraline jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości)

Zasady Postowania