![]() |
#382 |
Guest
|
![]()
Więc oni w końcu wzięli ślub...
Tylko czemu mają inne nazwiska? ![]() |
![]() |
![]() |
#383 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Szczerze? Nie mam pojęcia... Dziś poszperam w jego wspomnieniach...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#384 |
Reputacja: 10
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#385 |
Admin Emeryt
|
![]()
Hm... Przeszukałam jego wspomnienia i... nic. Było tylko: Dina zaręcza się, Dina wychodzi za mąż (jest z Mortimerem), Kasandra zaręcza się, Kasandra wychodzi za mąż (jest z Dariuszem) to wszystko nic ciekawego... A może niech ktoś przywróci Bellę? Ja nie mam warunków (Michała przywracałam za pomocą InSima)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#386 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#387 |
Guest
|
![]()
Jednym słowem Bella była ze sławnej rodziny ale w pewnym momęcie był kryzys dla rodziny Belli aż do czasu poznania wiedziała że jest samotny i bogaty. Bella i Mortimer zaręczyli się itp.... zrobiła to dla kasy potem zaczeła wydawać Simoleony Mortimera na prawo i lewo podzieliła się tochę z rodzicami. Rodzice Belly zmarli. Po kilku latach Bella urodziła dwójke dzieci no i git. Mortimer miał dość Belly więc uknuł z Donem i Kalinete Sisters, Bella miała romans z Donem i chciała się przeprowadzić do Dona ale nic nie mówiła Mortiemu ale gdy nadszedł czas noc znikniecia Belli było wszystko uknute Bon w sercu kochał Belle ale Morti i sisete zmusili go. Sisters miały kontakt z UFO więc kazały Ufo porwać Belle. Bella dowiedziała się o tym spisku podsłuchiwając rozmowe Mortiego ale została złapana i zmuszona wpatrzeć się w teleskop. Ufo porwało Belle ale Don płakał po zniknieciu Belli żałował że wcześnie się na to zgodził. Potem Don rozesławił Belle (posąg, mleko, obrazy) aż poszedł do dziwnowa i kazał zrobić jakiemuś profesorkowi klona ale Bon nie zabardzo znał Belle. Moja wersja
![]() |
![]() |
![]() |
#388 |
Admin Emeryt
|
![]()
Hm... No nie powiem dość ciekawa, aczkolwiek według mnie Moritmer nie maczał w tym palców
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#389 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() Przecież gdyby Morti chciał się pozbyc Belli to niby dlaczego jest zdjęcie na którym Morti wypatruje się w lunete i myśli o Bell??? Popieram Nysie...Mortimer nie maczał w tym palców ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#390 |
Guest
|
![]()
Może spróbujmy znaleźć maile twórców i po prostu do nich napisać?
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|