|
|
|
|
#1 |
|
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
A jaki model posiadasz?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Działa mi !!! Nie ma żadnych błędów, nie tnie się. Gram na średnich ustawieniach.
|
|
|
|
#3 |
|
Mod emeryt
|
No to jestem mile zaskoczony.
Więc miłej gry życzę.
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Aukcje na Allegro jak mijają, tak mijają, a ja znalazłam nowy komputer
I teraz pytanie: czy ta karta graficzna jest odpowiednia do The sims 3?GeForce GT520 1GB DDR3 HDMI (DirectX 11 i Shader Model 5.0) |
|
|
|
#5 |
|
Mod emeryt
|
Odpowiednia do the sims3, crysis 2 i wiedźmin 2
Sprawdź tylko na allegro producenta tejże karty, bo z tanimi aukcjami nigdy nie wiadomo. Zgaduje, ze producent w ogóle nie jestem podany.
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
No nie ma podanego producenta (chyba), chociaż sklep jest sprawdzony ;p Jak patrzyłam na oceny i komentarze, to ludzie nie mieli jakichś pretensji. Tani jest, bo bez oprogramowania, ale to jest już załatwione, bo brat ma zakupione oprogramowanie i powiedział, że mi zainstaluje, żebym nie musiała sobie sama kupować, także chyba wszystko jest ok. Jakby co się jeszcze go spytam, bo w komputerach to on jest ekspert
![]() EDIT: Sprzedający ma 1 negatywną ocenę i 4 neutralne, ale tak to wszystko OK. Jakby co mogę dać linka
Ostatnio edytowane przez SuperMiss16 : 11.06.2011 - 13:54 |
|
|
|
#7 |
|
Mod emeryt
|
hahahahah
Oprogramowanie to się z neta za darmo ściąga ze strony producenta ![]() ![]() Nie no spoko, ja ogólnie podchodzę sceptycznie do kupowania komputerów na allegro. Eksperci komputerowi zawsze tego odradzają, szczególnie jak cena jest o wiele niższa, niż w normalnym sklepie. Wiem, że należy odjąć vat 23% ale cena i tak jest często bardzo podejrzanie niska, szczególnie jak się kupuje cały zestaw komputerowy, a nie każdą część osobno, bo wtedy zdarzają się przypadki że tam wciskają tanie części. Ostatnio dosyć sporo o tym czytałem i obczajałem na allegro, gdyż rozmyślałem nad kupnem kompa, gdyż ten sam zestaw w sklepie kosztowałbym 3500zł a na allegro 2000 zł Więc rozbieżność cenowa jest cholernie duża.
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
U mnie akurat wszystkie komputery z domu są z allegro i jakoś chodzą
A tak w ogóle mój tata pytał się w takim jednym sklepie elektronicznym, a facet powiedział, że za 2000zł to można tam kupić komputer 2x słabszy, więc... Wolę zaoszczędzić na simsy xD A tak przy okazji, to muszę się pochwalić moim patrzeniem na czas aukcji xD Chciałam jutro ten komputer zamówić, wchodzę przed chwilą na aukcję (mam w ulubionych), a ta się skończyła Także muszę sobie nowego komputera poszukać...
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
http://www.komputronik.pl/product/11...9103_4_GB.html
Kupiłam takiego laptopa. Czy gra mi pójdzie? Proszę o pomoc! |
|
|