![]() |
#381 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() ![]() chyba czeka mnie reinstalacja, bo wywalilam nawet dodatki z internetu i to nic nie daje. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#382 |
|
![]()
Moja simka wzięła cichy ślub, a po paru dniach znajomi przysłali jej mnóstwo prezentów, z tego wynika, że dostaje się je nie tylko od osób zaproszonych.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#383 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#384 |
Guest
|
![]()
U mnie pojawił się kolejny błąd. Moja simka wyszła za Chińczyka
![]() Jako rodzinę aktywną wybrałam nowożeńców. Później zaczęły się przeboje. Zmieniłam aktywną rodzinę i kiedy znów chciałam do nich wrócić, po zaakceptowaniu rodziny pojawiała się tylko mapka miasta bez żadnych ikon. Rodzina nie wczytała się(działo się tak tylko w ich przypadku). To długa historia ![]() Potem wyprowadziłam simkę do wieżowca. Zaprosiłam męża, w czasie interakcji simka zaczęła "odskakiwać" - nagle znalazła się w innym miejscu. Nie pojawiła się opcja wprowadź się a na bara bara mąż nie miał ochoty ![]() Może ktoś z Was zaobserwował takie błędy? |
![]() |
![]() |
#385 |
|
![]()
Sądzę, że Wymarzone Podróże są nie dość, że najbardziej niedopracowane, to na dodatek mają najwięcej bugów, no może tylko Po Zmroku ma więcej bugów niż WP. Nie wiem jak Ci pomóc, bo pozostaje już tylko skorzystać z modów. Najlepiej jest ściągnąć sobie NRaas Master Controllera, oczywiście ROBIMY KOPIĘ ZAPISU. Następnie klikamy na ratusz bądź komputer (nie Simia) i wybieramy NRaas\Master Controller. Z okienka wybieramy Miasto a dalej "Resetuj wszystko". Najlepiej to zrobić na pauzie. Włączamy czas dopiero po potwierdzeniu przez moda, że "tyle i tyle" obiektów zresetowano. Czasami, jeśli jest jakiś poważniejszy błąd, to powinno to pomóc. Tym modem można też dodawać Simów do aktywnej rodziny, oraz wybierać relacje, jakie mają być pomiędzy Simami. Czyli możesz ich sztucznie hajtnąć ponownie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#386 |
|
![]()
Co się stanie, kiedy dziecko, które ma wymyślonego przyjaciela zamieni się w nastolatka? Czy WP też dorośnie?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#387 |
|
![]()
Jak wstawić parcelę plac zabaw bo w tych siatkach nie ma 40x30?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#388 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#389 |
|
![]()
tak,wp tez dorosnie
![]() |
#390 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
A jeżeli dziecko dorośnie do wieku Młody dorosły. ??
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|