![]() |
#3961 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Po lewej stronie, w kolumnie, masz podane wszystkie nazwy i ostatnią, najnowszą wersję danego moda. Dajmy na to, chcesz pobrać Master Controllera. Po kliknięciu otworzy Ci się nowa strona. Pod napisem "VERSIONS" jest link do najnowszej wersji hacka, kompatybilnego z łatą 1.31-1.36, pod nazwą "Base-Mod". Zawiera on podstawowe funkcje Master Controllera, co w zupełności wystarczy. Jeśli chcesz rozszerzyć jego możliwości, możesz pokusić się o pobranie linków pod spodem ("Cheats", Expanded Tattoo", itd.). Starszą wersję znajdziesz w kolumnie "OLD VERSIONS". Analogicznie, tak samo postępujesz z resztą modów z rodziny NRaas ![]() Co do drugiego pytania, te mody nie spowalniają gry, ale musisz pamiętać o tym, aby po każdej nowej aktualizacji, zaktualizować również NRaasa/y. Inaczej gra będzie niestabilna, co może prowadzić do częstych wyrzutów na pulpit bez żadnego ostrzeżenia. EDIT: Aha, zapomniałabym ![]() (Przykład: [TWÓJ DYSK]:\Moje dokumenty\Electronic Arts\The Sims 3\Mods\Packages). Pamiętaj, aby po instalacji moda, wykasować wszelkie pliki cache (CASPartCache, compositorCache, itd.) z Moich Dokumentów - wtedy będziesz miał pewność, że mod pojawi się w grze.
![]() Ostatnio edytowane przez ultraviolence : 24.08.2012 - 17:01 |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3962 |
Guest
|
![]()
Rozumie, dziękuję bardzo
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3963 | |
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3964 |
Guest
|
![]()
Jeszcze raz bardzo dziękuję
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3965 |
|
![]()
Wie ktoś, ile miejsca na dysku potrzebuje TS3 ze wszystkimi dodatkami i akcesoriami?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3966 |
|
![]()
U mnie dane w program files zajmują... 25 GB z hakiem (mam wszystko poza kiczem Katy Perry)... Do tego dochodzą dane w Moich Dokumentach, to już zależy ile dodatków napchasz. Bez żadnych dodatków i zapisów u mnie to jest ok. 500 MB.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3967 |
|
![]()
Dokumentów nie liczę, bo akurat wiem, ile tam mam. Dzięki.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3968 |
|
![]()
a ja mam pytanie odnosnie miasta lunar lakes...musialam odinstalowac i zainstalowac na czysto simy przy instalacji NZTS, niestety pomimo, ze mam swoje miasto lunar lakes, gra jej nie widzi i nie moge w niej grac
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3969 |
|
![]()
Jest jakiś kod albo mod, który pozwoliłby na przełączenie w tryb kupowania kiedy na parceli jest pożar?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3970 |
Reputacja: 12
|
![]()
chyba AllowBuildBuy on to umożliwia , ale nie jestem pewna.
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|