Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 19.03.2005, 19:48   #31
rainne
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Jakubvl
To ja mam takie pytanie. Nie spotkałem nikogo z marynarką z lamą ale spotkałem... lamę No dobra, gościa w kostiumie lamy Co to za jeden? Żadnych opcji przy nim nie ma. Może trzeba się z nim zaprzyjaźnić?
to taka sama postać jak krówka... większych funkcji nie spełniają, poza urozmaicaniem rozgrywki i ładnym się prezentowaniu
można się zaprzyjaźnić, wiązać i takie tam. przecież to zwykły sim, tylko wygląda odrobinę inaczej.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 20.03.2005, 13:07   #32
Errare
Guest

Domyślnie

Patrząc na Wasze problemy z tajnym stowarzyszeniem wydaje mi się, że powody mogą być takie jak zostały wcześniej wymienione (w akademii klasycznej nie ma Bractw) lub jeszcze jeden na jaki wpadłam. Całkiem możliwe, że mylicie członków Tajnych Stowarzyszeń z profesorami . Ponieważ są bardzo podobnie do siebie ubrani... tylko że nauczyciele nie mają lamy na piersi. Możliwe, że nie jest to powodem ale ja czasem się na tym łapię.

stare 20.03.2005, 13:12   #33
Vanilla
Guest

Domyślnie

A niechce zakladac nowego tematu ale czy jak zaloze bractwo bede tymi simami kierowac??

stare 20.03.2005, 13:15   #34
berata

Reputacja: 10
Domyślnie

Cytat:
Napisał Vanilla
A niechce zakladac nowego tematu ale czy jak zaloze bractwo bede tymi simami kierowac??
Tak, będziesz kierować wszystkimi jego członkami.
berata jest offline  
stare 20.03.2005, 18:20   #35
Nesy

Reputacja: 10
mam takie pytanie...
Bractwo zakłada się podobno wtedy jak simowie mieszkają w domu.
Daje sie na telefon i wybiera coś w rodzaju "Wystąp o założenie bractwa" (czy coś takiego).
I w związku z tym mam jedno pytanie...
Gdy już sie chce założyc takie bractwo to jak mu się nazwe itp. wybiera?
Czy to trzeba na początku jak sie dom/działke wstawia czy potem?
I wogóle chciałam wiedzieć jak sie to bractwo zakłada... czy sie jakoś ustala liczbe pokoi czy coś ...
Bardzo proszę o odpowiedź...
Nesy jest offline  
stare 24.03.2005, 00:14   #36
Errare
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał _AgAtA_
mam takie pytanie...
Bractwo zakłada się podobno wtedy jak simowie mieszkają w domu.
Daje sie na telefon i wybiera coś w rodzaju "Wystąp o założenie bractwa" (czy coś takiego).
I w związku z tym mam jedno pytanie...
Gdy już sie chce założyc takie bractwo to jak mu się nazwe itp. wybiera?
Czy to trzeba na początku jak sie dom/działke wstawia czy potem?
I wogóle chciałam wiedzieć jak sie to bractwo zakłada... czy sie jakoś ustala liczbe pokoi czy coś ...
Bardzo proszę o odpowiedź...
Wystarczy, że zadzwonisz i wystąpisz o założenie bractwa. Kiedy Twoje zgłoszenie zostanie przyjęte (UWAGA: musisz mieszkać w domu aby móc założyć bractwo), nazwa będzie taka, jak nazwa parceli (zazwyczaj nazwa ulicy)... choć nie jestem pewna. Jednak nie można jej ustalić.
Bractwo możesz założyć kiedy chcesz.
Nieustalasz żadnych pokoi. Po prostu masz swoje domostwo i możesz zapraszać kogoś do bractwa. Aby jakiś sim wprowadził się do siedziby Twojego bractwa, należy (gdy już będzie w bractwie) zadzwonić nim i przeprowadzić się.
Mam nadzieję, że wszystko jasne

stare 24.03.2005, 08:48   #37
Adi
Guest

Domyślnie

A niewystarczy aby sim byl członkiem? chyba nie muszi mieszkac razem z tymi simami z bratwa wszytskimi :o

stare 24.03.2005, 09:45   #38
rainne
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Adi
A niewystarczy aby sim byl członkiem? chyba nie muszi mieszkac razem z tymi simami z bratwa wszytskimi :o
jak nie mieszka z bractwem, to nie jest ich członkiem (jak to brzmi, bosz...)

stare 25.03.2005, 16:17   #39
simonek
Guest

Domyślnie

czy można zkładać własne tajne stowarzyszenia,universitety, i czy można stać się czyrliderką tak samą od siebie,a czy w tajnym stowarzyszeniu simowie będą mieszkać,czy czyrliderki również będą ze sobą mieszkać

stare 25.03.2005, 18:43   #40
rainne
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał simonek
czy można zkładać własne tajne stowarzyszenia,universitety, i czy można stać się czyrliderką tak samą od siebie,a czy w tajnym stowarzyszeniu simowie będą mieszkać,czy czyrliderki również będą ze sobą mieszkać
tajne stowarzyszenie w pewnym sensie można zakładać, bo zakłada się ich siedzibę, jak budujesz nowy uniwersytet, od podstaw.
samemu z siebie stać się nie można cheerleaderką.
w tajnym stowarzyszeniu simowie nie mieszkają razem.
nie będą.

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania