![]() |
#31 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() można się zaprzyjaźnić, wiązać i takie tam. przecież to zwykły sim, tylko wygląda odrobinę inaczej. |
|
|
![]() |
#32 |
Guest
|
![]()
Patrząc na Wasze problemy z tajnym stowarzyszeniem wydaje mi się, że powody mogą być takie jak zostały wcześniej wymienione (w akademii klasycznej nie ma Bractw) lub jeszcze jeden na jaki wpadłam. Całkiem możliwe, że mylicie członków Tajnych Stowarzyszeń z profesorami
![]() |
![]() |
#33 |
Guest
|
![]()
A niechce zakladac nowego tematu ale czy jak zaloze bractwo bede tymi simami kierowac??
![]() |
![]() |
#34 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#35 |
Reputacja: 10
|
![]()
mam takie pytanie...
Bractwo zakłada się podobno wtedy jak simowie mieszkają w domu. Daje sie na telefon i wybiera coś w rodzaju "Wystąp o założenie bractwa" (czy coś takiego). I w związku z tym mam jedno pytanie... Gdy już sie chce założyc takie bractwo to jak mu się nazwe itp. wybiera? Czy to trzeba na początku jak sie dom/działke wstawia czy potem? I wogóle chciałam wiedzieć jak sie to bractwo zakłada... czy sie jakoś ustala liczbe pokoi czy coś ... Bardzo proszę o odpowiedź... |
![]() |
![]() |
#36 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Bractwo możesz założyć kiedy chcesz. Nieustalasz żadnych pokoi. Po prostu masz swoje domostwo i możesz zapraszać kogoś do bractwa. Aby jakiś sim wprowadził się do siedziby Twojego bractwa, należy (gdy już będzie w bractwie) zadzwonić nim i przeprowadzić się. Mam nadzieję, że wszystko jasne ![]() |
|
![]() |
#37 |
Guest
|
![]()
A niewystarczy aby sim byl członkiem? chyba nie muszi mieszkac razem z tymi simami z bratwa wszytskimi :o
|
![]() |
#38 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#39 |
Guest
|
![]()
czy można zkładać własne tajne stowarzyszenia,universitety, i czy można stać się czyrliderką tak samą od siebie,a czy w tajnym stowarzyszeniu simowie będą mieszkać,czy czyrliderki również będą ze sobą mieszkać
|
![]() |
#40 | |
Guest
|
![]() Cytat:
samemu z siebie stać się nie można cheerleaderką. w tajnym stowarzyszeniu simowie nie mieszkają razem. nie będą. |
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|