Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims Fotostory
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 02.10.2005, 15:28   #31
Bazuka Rozi
Guest

Domyślnie

Błędy poprawione w Wordzie , czy wordpadzie?
Bo to są dwa inne programy ;p
Well... Jest źle. Gorzej niż w pierwszym odcinku (oceniam oby dwa odcinki jednocześnie.). Błędy/literówki/błędy/literówki/brak odstępów/literówki/błędy/brak odstępów - taka przeplatanka.
Dziwne , że Ci ten 'WORD' nie sprawdza błędów. Bo mi jakoś podkreśla wszystko na czerwono (aż gryzie , żeby nie poprawić.)
1/10 <- w końcu musiałaś zrobić zdjęcia , nie?
Ach :
Cytat:
Napisał kolejna gówniara - plii
Buzka rozi nieczepiaj sie a ciekawe jak ty byś napisała a popierwsze nawet w twoim niku są błendy \na temat:super czekam na kolejny odcinek
Chyba Bazuka. Kurza ślepota? Brak witaminy A? Ojj...
Nie z czasownikami piszemy oddzielnie. - Once again.
Ciekawe jak ja bym napisała? CO mam Ci napisać? ;]]
A co to są błendy?. Hm...Mogę się domyślać. Nawet w moim nicku są błendy , czyli literki? Nie znam się na slangu - no wiecie 'przypałowa' jestem , co? ;>
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 02.10.2005, 15:44   #32
Aithieel
Guest

Domyślnie

Pomijając wszytkie błędy jest całkiem na razie całkiem fajnie. Podoba mi sie ;>
  Odpowiedź z Cytatem
stare 02.10.2005, 16:46   #33
cornelia
Guest

Domyślnie

Bazuka mozesz sie wyzywac na moim fs. ale zostaw ludzi w spokoju
  Odpowiedź z Cytatem
stare 02.10.2005, 17:21   #34
Dzaga717

Reputacja: 10
Domyślnie

No niewiem kurczę ale jakoś mnie nie wciąga . . . Zdradził ją jak w 80% innych FS które nie cieszyły się popularnością.
stare 02.10.2005, 18:31   #35
Margierytka
Guest

Domyślnie

Najbardziej mnie wkurza, że Kasandra i tu robi za ślepą debilkę i umysłową miernotę o macierzyńskich ciągotach. U mnie Kasandra jest ordynatorem, kopnęła Dona i Dariusza w 4 litery. Ma fantastycznego faceta, który leci na nią jak mesershmitt. I wiedzie jej się świetnie. Po tym jak Mortimer zamieszkał z Niną przeprowadziła remont tej rudery w której mieszkała z ojcem. Zmodernizowała ją, odpowiednio wyposażyła. Lecz najważniejsze jest to, że nie robi za ofiarę.

Za to moja koffana Nina użera się z bliźniakami i humorami Mortimera, ale wydaje się być uszczęśliwiona.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 02.10.2005, 19:01   #36
Korba
Guest

Domyślnie Gdyby nad tym popracować...

Hmm........Oceniam wszystkie odcinki....

Po pierwsze:KOSZMARNE błędy."Wzioł", "bende"," kiedy kolwiek".
Dziewczyno, co ty z ortografii dostajesz?Rozumiem że podczas pisania można zrobić przypadkiem kilka błędów ale taki błąd jak np.wzioł nie może być przypadkiem.Myślałam że będzie fajne,ale po drugim odcinku odechciało mi się czytać.Nie chcę mówic,e w ogóle nie masz talentu.Chodzi mi o to, że mogłaś o tym napisać inaczej.A taka fabuła jest mało ciekawa....Ale pomysł jest bardzo fajny.I oryginalny.Patrząc na twój profil,musisz mieć chyba z 9-11 lat,bo to jest po prostu niemożliwe! Ale nie zniechęcaj się, pisz dalej, moze kiedyś wyjdzie ci super FS.Daję 6/10
  Odpowiedź z Cytatem
stare 02.10.2005, 20:49   #37
Andromeda
Guest

Domyślnie

Ekhm... tak więc, skoro klawiatura mi zaczęła działać, pozwolicz, drogia cornelio, że ocenię.

Wiec... nie oszukujmy się, fabuła była od początku cała do przewidzenia (łał odkrywcza jestem) w dodatku te błędy... gosh, coś okropnego! Rozumiem, literówka, każdemu sie zdarza, ale TAKIE BYKI? A pfe. Z tego mogłoby być nawet fajne fs, gdyby nie to co wymieniłam powyżej. A buu... 6/10
  Odpowiedź z Cytatem
stare 03.10.2005, 06:42   #38
magda_909
Guest

Domyślnie

Naprawdę w tym odcinku jest gorzej, chodzi mi o błędy, treśc jest ok poza drobnymi powtórzeniami np. Orędowałam z nim i nalegałam by odpowiedział na moje pytania. Jednak on nie odpowiedział na moje pytania. Tu chyba jest coś nie tak? No ale moim zdaniem jest dobrze, zdjecia mi się podobają. 8/10
  Odpowiedź z Cytatem
stare 04.10.2005, 16:20   #39
Adi
Guest

Domyślnie

Ja na błędy nie zwracam uwagi. jestem dyortografikiem i mi to nie robi różnicy , czytam fonetycznie i szybko składam literki bo umiem czytać, dlatego dla mnei nie jest wazna ich kolejnośc itd. A traść, fakt przewidywalna... Myslałem ż epierwszy docinek jest tylko wprowadzeniem do zaskakującej fabuły (kassandra nie zostaje wielką gwazdą, i wcale nie zabija jej fanatyczny wielbiciel, ale zjada śledzia marynowanego i sie zaksztusza, w neibiosach jest konserwatorką powerzchni płąkich i poznaje wspaniałłego anioła ale o jest kobieta o zaburzeniach hormonalnych a na doadatek ma grzyba którego cass załapałą drogą kropelkową, ale ze jest to niebo nic jej nie dolega, ale i tak chora i co z tego bo i tak motylki są zielone jak nie są fioletowe itd. itd...)
  Odpowiedź z Cytatem
stare 04.10.2005, 16:58   #40
Terierek
Guest

Domyślnie

Wiesz co Bazuka Rozi to co robisz jest wredne i chamskie!
Po pierwsze to że ktos ma inne zdanie niz ty nie znaczy ze jest od razu gówniarzem!
Po drugie
Troche kultury no tak wiadomo bazuka nie rozwala kulturą.
Po trzecie
Fs to nie tylko ORTOGRAFIA
To tyle co do ciebie

Fs Bardzo mi sie podoba ma ciekawą fabułe.
Ja sama robie błędy i wiem ze nikt nie jest swięty a twoje Fs ma to coś.
10/10
To tyle
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości)

Zasady Postowania