|
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#32 |
Guest
|
![]()
Dobra.
Bryła na pierwszy ogień. Nie podoba mi się. Brakuje jej wielu dociągnięć. Okna. Te okna koło siębie nie pasują, poprostu chodząca tragedja. Wnętrze. Łazienka, bez ładu i składu, a drzwi zbyt odznaczające się. |
![]() |
#33 |
Reputacja: 20
|
![]()
Jeszcze nie miałem okazji pisać w tym temacie, ale ktoś go odświeżył i napiszę.
![]() Bryła: Taka nijaka, klockowata, brzydka. Te Te kwadraty przy 'dachu' są niepotrzebne i nie pasują. Za pierwszym razem skojarzyłem to z kratkami z trybu kupowania/budowania. ![]() Ogród: Jakiegoś takiego specjalnego ogrodu nie ma. I może być. Wystarcza mi zdecydowanie taras frontowy. Jest piękny (bo nie widać bryły), dużo kwiatów, ładnie rozpracowane i całkiem ładne ujęcia (to one sprawiają, że jest tak ładnie). Ogólnie nie jest tak źle z tym ogrodem. Ale coś mi tam jednak nie pasi. ![]() Wnętrze: Kucnia jest paskudna i obrzydliwa. Fee! :wacko: Ohydne cegły i podłoga. Jak w jakiejś piwnicy. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3/10 6.5/10 4.5/10 ------ 14/10, tj. ok. 4.5/10. Słaby, słaby bardzo wynik. Dla mnie poniżej 5 to jest nisko. Z reguły Twoje domy nie przypadają mi do gustu, stąd też takie, lecz uzasadnione oceny. Nie możesz się do mnie przyczepić za to, że dałem negatywną ocenę, bo ją uzasadniłem. ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Reputacja: 13
|
![]()
Patrząc na tytuł, myślałam, że w tym temacie zobaczę jakąś chatkę w środku lasu. Weszłam i... Się zdziwiłam. "W stronę natury"? Dlaczego? Bo dałeś więcej drzew niż zwykle?
![]() ![]() Ocena ogólna: 2/10. Dlaczego tak mało? Domyśl się czytając powyższe. Ostatnio edytowane przez shezza : 15.09.2007 - 12:26 |
![]() |
![]() |
#35 |
Guest
|
![]()
Bardzo ładny domek. Podoba mi się. Naturalny, rzeczywisty. Jedyne, co nie bardzo jest w moim guście, to ta kratka przy dachu i za bardzo "wygięte" fotki. Ale poza tym naprawdę mi się podoba
![]() |
![]() |
#36 |
Reputacja: 15
|
![]()
Świetny dom!
![]() ![]()
cytat: " (...) Bo oczy są zwierciadłem duszy, a ona ma wielką duszę, więc musi mieć wielkie oczy, bo jakby miała małe to by się jej nie zmieściła...." 20 czerwca wyprowadzam się do Anglii. Nie kasujcie mojego konta, jeszcze wrócę :< |
![]() |
![]() |
#37 |
Guest
|
![]()
Cudny ! Naprawde super ja radzę Ci zostać architektem...
![]() |
![]() |
#38 |
Reputacja: 10
|
![]()
Śliczny domek :smirk:
Jedynie co mi sie nie podoba to łazienka na górze ![]() 9,5/10 ![]() Ostatnio edytowane przez The FerG : 23.11.2007 - 13:39 |
![]() |
![]() |
#39 |
Guest
|
![]()
No, po prostu bajerek!!!
![]() |
![]() |
#40 |
Guest
|
![]()
Szczerze to nie wydaje mi się by zasługiwał na 10... chyba że lubicie jakieś ceglane pokoje. Nie przypadł mi do gustu.
W sypialni taka obleśna cegła, fuj! Osobiście lubię mieć jakąś taką cegiełkę, al mogłes dać jakąś kremową albo coś... To smao kuchnia. Od tego sa kafelki, bardzo ładne z resztą. Nie podba mi isę ta podłoga na tarasie i salon... trzy kanapy lampa i telewizor. A kwiaty, obrazy i rzeżby to gdzie? W sypialni nie podoba mi sie jeszcze czarwona pościel połaczona z różowym obrazkiem na etażerce. Gdzie w łazience jest toaleta bo nie widze? sciana w garderobie jest brzydka, no i te czerwone drzwi... ekh. Moja ocena 3,5/10 |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|