|
|
|
|
#2 |
|
Administrator
Reputacja: 102
|
Nie lubię tego stylu... Wygląda jak wielki kloc bez tekstur x|
Więc: Bryła: Klocek z obleśnymi kolorami, wygląda jakby to były lody zmieszane z gównem, jednak zieleń niczego sobie - 3/10 Korytarz: Fuj, wygląda jak Łomżyński szpital, obleśnie ciemny - 1/10 Sypialnia: zwyczajna, nic ciekawego - 2/10 Gabinet: Chyba najlepsze miejsce w całym domostwie xP 6/10 Toaleta: Klop jak klop xd Chcoiaz dośc ładny - 5/10 Jadalnia i kuchnia: Świeci pustką xd - 3/10 Salon: Pusto... 2/10 Ogółem: 22/70 <- xP |
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Ulmile PROSZE załącz DOWNLOAD :-D :-D
|
|
|
#4 |
|
Reputacja: 16
|
A po co? Skoro prawie WSZYSTKIM się nie podoba?
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Guest
|
Cytat:
Prawie wszystkim?! Może połowie, bo ja widzę, że tak samo jak wielu osobą się nie podoba, tak samo wielu podoba... Ostatnio edytowane przez Kuba xD : 17.08.2007 - 21:26 |
|
|
|
#6 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
#7 | |
|
Reputacja: 20
|
Cytat:
Też chętnie ściągnę i przerobię co trzeba. Np. Quanta już przerobiłem fajnie, teraz czekam na Auera, dawaj!
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Guest
|
Cytat:
Hmm może po to, że są też tacy którym dom bardzo się podoba i byliby zachwyceni gdyby mieli ten dom u siebie w grze ? Tak, znowu mówię m.in o sobie. 10/10 ;d. |
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Dawaj ten domek do ściągnięcia no... Kurde.
Naprawdę bardzo fajnie ci wyszedł. Podoba mi się, ogólnie masz talent do robienia domów. |
|
|
#10 |
|
Guest
|
Jak dla mnie ten domek jest zbyt chłodny:/ w ogóle nie stroje w takie gusta brył.Choć przyznam,że umeblowanie jest dość fajne
Pozdro:*
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|