![]() |
#31 |
Reputacja: 10
|
![]()
ja jak weszłam so rodziny ćwir i zobaczyłam ducha najpierw parę razy wskoczył mi do krzesła przxed lukiem weselnym a potem wskoczył do stołu i jak wyskoczyl zaczął przeraźliwie ryczeć aż podskoczyłam na krześle przy kompie jak to zobaczyłam
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#32 |
Guest
|
![]()
i//??? co sie stało??
|
![]() |
![]() |
#33 |
Guest
|
![]()
a skąd macie te cmentarze?xD
Mi wskakują w przedmioty i straszą moich simów/XXX |
![]() |
![]() |
#34 |
Guest
|
![]()
skoro duch wskakuje w rzecz która kojaży się z jego śmiercią,to czy jest jakieś podobieństwo gdy sim pożarty przez krowokwiata wskakuje do misia?
|
![]() |
![]() |
#35 |
Guest
|
![]()
Mi kiedyś jak była impreza wystraszył wszystkich gości ( z domownikami ). Nic się nie stało. Za to miałam super impre.
|
![]() |
![]() |
#36 |
Reputacja: 19
|
![]()
Hmm... zwykle duchy wchodzą do lamp, krzeseł itp., ale w jednej rodzinie, a mianowicie u rodziny Wojtylów uzbierałem 13 nagrobków i każdej nocy miałem jakieś 4 duchy to kiedyś, gdy zrobiłem wesele w ogrodzie i ściemniło się wylazły te 4 duchy i kiedy mój sim skończył jeść tort i miał obniżone potrzeby to duch jego pierwszej żony go przestraszył i zmarł ten sim przez te potrzeby wesele skończyło się katastrofą.
![]() |
#37 |
Guest
|
![]()
to jest duch psa??
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Guest
|
![]()
Ja tylko w tej rodzinie Widmo miałam
![]() Włączali petardy telewizory . ;p |
![]() |
![]() |
#39 |
Guest
|
![]()
Ja jak grałam u Ćwirów (oni mają dużo grobów) to w nocy Aleksander wyszdł na dwór i ciągle go duchy straszyły jeden po drugim i tak sie przestraszył że umarł
|
![]() |
![]() |
#40 |
Guest
|
![]()
Mój duch grał kiedyś na pianinie. Czy to ma jakikolwiek związek z jego śmiercią? Mój Sim jak się spali to później jest czerwony, a inne są białe lub niebieskie. W każdym razie mam kolorowe duchy.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|