![]() |
#31 |
Reputacja: 10
|
![]()
Roberta - mieszkanie jest umeblowane dodatkami z Internetu.
rogi_kalafior - bibeloty, książki i świeczki są ustawione za pomocą kodów i małych sztuczek. Windy są w grze (dochodzą wraz z "Własnym Biznesem"), półka obok kominka pochodzi z http://sims-2.gameslife.ru/ a telefon z nieistniejącej już strony http://pc-sims.com . P.S. Nie zmieniaj mi proszę płci ![]() |
![]() |
|
![]() |
#32 |
Guest
|
![]()
No cóż bryła bardzo ładna ale za taką ilość dodatków z neta to dam 3.5/10
![]() |
![]() |
#33 |
Guest
|
![]()
haughton mógłbyś mi powiedzieć jakie to są kody i sztuczki?? a wiesz jak się nazywa ten telefon
|
![]() |
#34 |
Guest
|
![]()
Śliczne! Straasznie mi się podoba. Mogłabym w takim zamieszkać. ;pp
Szkoda, że nie dajesz swoich domków do ściągnięcia... Skąd nasz: -kominek, -telewizor, -schody? |
![]() |
#35 |
Guest
|
![]()
Podoba mi się ale jest zbyt perfekcyjnie, za słodko. "Schody" spodobałyby mi się jako tarasy. Na ogół jest ładnie, ale nie lubię ciągle tych samych prawieże kolorów. Lubię kolorowe domki. Strrrrrrrrrrrrasznie dużo dodatków z neta. Po prostu masakryczna makabra... Mogłabyś/mógłbyś dodać coś maxisowskiego, coś co się wyróżnia... Nie podoba mi się :\ 3,5/10
|
![]() |
#36 |
Guest
|
![]()
Niesamowity ! 100000000000000000/10
|
![]() |
#37 | |||
Reputacja: 10
|
![]()
Ftopic - pisałem w prezentacji, że bryła nie jest mojego autorstwa. Jest to kopia budynku istniejącego w rzeczywistości.
rogi_kalafior - telefon nazywa się po prostu dect phone. Używam kodów na obracanie obiektów i ustawianie ich poza siatką. miracle - kominek jest z mangosims, schody z modthesims2.com, a telewizor z simenapule.it. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
#38 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|