|
|
#32 |
|
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
Hmm wodospad o ile pamiętam z modthesims ale pewien nie jestem pewien .
Nie sądziłem ze temat będzie jeszcze odświeżany Dziękuje za ocena kolejny projekt w przygotowaniu.
|
|
#33 |
|
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
Kowalski123 - po pierwsze dom jest świetny! A po drugie może powiesz nam coś o twoim nowym projekcie czyli posiadłości Cartagina?
|
|
|
|
|
#34 |
|
Mod emeryt
|
Mogę tylko powiedzieć że dom jest parterowy i położony na tropikalnym wybrzeży zostało mi do dokończenia kilka pomieszczeń
Dziękuje za wszystkie oceny
|
|
#35 |
|
Guest
|
No kurcze jestem pod wrażeniem ! ! ! to jest najpiękniejszy dom jaki widziałam...10/10
|
|
|
#36 |
|
Guest
|
przecudny.
|
|
|
#37 |
|
Guest
|
Ładny, nie przyglądałem się dokładnie wszystkiemu, ale na tą chwilę powiem tylko, że nie podoba mi się kolor ścian zewnętrznych.. ale ogólnie jestem pod wrażeniem
Dom jako dom nie urzekł mnie tak jak "sacrum" a jeśli chodzi o ogród to aż chciało by się zaszyć w jego zaciszu pozdrawiam
|
|
|
#38 |
|
Guest
|
piękny dom, w pięknej okolicy.
podoba mi się - sama kiedyś chciałam w takim mieszkać. xd teraz gustuję w mniejszych, jednak ten mi się podoba. troszkę mi tylko wadzi ta ogromna liczba chodników zważywszy na to, że jak sie wchodzi na posiadłość jest zwykły wydeptany trawnik, a potem dom otoczony "polem" takiej nawierzchni. btw, skad masz te okrągłe łoże kwiatów z tej fotki: http://img227.imageshack.us/img227/9...rdzbokupv6.jpg ? : D 9/10 |
|
|
#39 |
|
Mod emeryt
|
Hmm wydaje mi się że one są maxisowskie ale pewien nie jestem dzisiaj wejde w the sims to sprawdzę ale jeśli są z internetu to pewnie ich już nie będe miał bo miałem format klika miesięcy temu i ten dom straciłem .
Jak zdobędę jakie informacji napisze ci na Pw. Dziękuje za ocena i pozdrawiam
|
|
#40 | |
|
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
Cytat:
![]() Jeżeli o to akurat chodzi, o który myślę, że chodzi... właściwie większość roślin w projekcie jest z netu. |
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|