![]() |
#32 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Hmm wodospad o ile pamiętam z modthesims ale pewien nie jestem pewien .
Nie sądziłem ze temat będzie jeszcze odświeżany Dziękuje za ocena kolejny projekt w przygotowaniu.
#33 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Kowalski123 - po pierwsze dom jest świetny! A po drugie może powiesz nam coś o twoim nowym projekcie czyli posiadłości Cartagina?
|
![]() |
![]() |
#34 |
Mod emeryt
|
![]()
Mogę tylko powiedzieć że dom jest parterowy i położony na tropikalnym wybrzeży zostało mi do dokończenia kilka pomieszczeń
Dziękuje za wszystkie oceny
#35 |
Guest
|
![]()
No kurcze jestem pod wrażeniem ! ! ! to jest najpiękniejszy dom jaki widziałam...10/10
|
![]() |
#36 |
Guest
|
![]()
przecudny.
|
![]() |
#37 |
Guest
|
![]()
Ładny, nie przyglądałem się dokładnie wszystkiemu, ale na tą chwilę powiem tylko, że nie podoba mi się kolor ścian zewnętrznych.. ale ogólnie jestem pod wrażeniem
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Guest
|
![]()
piękny dom, w pięknej okolicy.
podoba mi się - sama kiedyś chciałam w takim mieszkać. xd teraz gustuję w mniejszych, jednak ten mi się podoba. troszkę mi tylko wadzi ta ogromna liczba chodników zważywszy na to, że jak sie wchodzi na posiadłość jest zwykły wydeptany trawnik, a potem dom otoczony "polem" takiej nawierzchni. btw, skad masz te okrągłe łoże kwiatów z tej fotki: http://img227.imageshack.us/img227/9...rdzbokupv6.jpg ? : D 9/10 |
![]() |
#39 |
Mod emeryt
|
![]()
Hmm wydaje mi się że one są maxisowskie ale pewien nie jestem dzisiaj wejde w the sims to sprawdzę ale jeśli są z internetu to pewnie ich już nie będe miał bo miałem format klika miesięcy temu i ten dom straciłem .
Jak zdobędę jakie informacji napisze ci na Pw. Dziękuje za ocena i pozdrawiam
#40 | |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]() Cytat:
![]() Jeżeli o to akurat chodzi, o który myślę, że chodzi... właściwie większość roślin w projekcie jest z netu. |
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|