![]() |
#31 |
Reputacja: 10
|
![]()
Cudo!
10/10
![]() |
#32 |
Guest
|
![]()
Świetne! 9,5/10 tylko, że nie ma tam takiego klimatu ,,starości" i przydałoby się jeszcze trochę smutku. Ale wszystko i tak wyszło bardzo fajnie.
|
![]() |
#33 |
Reputacja: 15
|
![]()
No kiedy będzie ta weranada? A tak po za tym. Obejżyj sobie TEN FILMIK , tutaj Titanic jest fajnie zrobiony, chociaz i tak nie najlepiej. :con:
ps. Ale oczywiście nie powiedzialem wcale ze jest zrobiony lepiej od ciebie. |
![]() |
![]() |
#34 |
Guest
|
![]()
pitex 94 - Na tym filmie, do którego link podałeś, według mnie, Titanic jest lepiej zrobiony niz u cosmo - czuć tam więcej klimatu. W necie jest sporo "mebli z epoki", myślę, że dzieki nim rekonstrukcja Titanica wyglądałaby o wiele lepiej
![]() |
![]() |
#35 |
Reputacja: 10
|
![]()
Wydaje mi się ,że tymi rekonstrukcjami cosmo wyraźnie zaznaczył, że chce aby wszystko wyglądało tak jak było nparawdę na Titanicu. Możecie sobie poprzeglądać zdjęcia i rysunki które są w necie to zobaczycie , że na statku z tego filmiku tak nie jest. Titanic z tego filmiku jest po prostu zrobiony według własnego uznania i pomysłu.
A tak wg. to kiedy następna dawka rekonstrukcji ? Czyżbyś się zniechęcił ?!
#36 |
Guest
|
![]()
podziwiam...To jest poprostu świetne,boskie 10/10
|
![]() |
#37 |
Guest
|
![]()
chyba sie skończyło (rekonstruowanie Titanica)... :/
|
![]() |
#38 |
Guest
|
![]()
Bardzo mi się podoba 9,5/10
Pół punkta odjęte za okna bo nie pasują... Ale ogółem jest bardzo ładnie. ![]() |
![]() |
#39 |
Guest
|
![]()
Jak dla mnie? Bomba
![]() Chociaż co do tej promenady... Ja bym ściągnął jakikolwiek program z neta do przeróbek pokryć ścian, i zrobiłbym taką tapetę, jaka jest odwzorowana na prawdę. Leżaki też nie pasują. W realu były z wikliny. Ale to szczegół. Myślę że bardzo się napracowałeś. 10/10 Może w następnej odsłonie zrobisz... Główną jadalnię 1 klasy z tymi schodami, aniołkime i zegarem? Pozdr ![]() |
![]() |
#40 |
Guest
|
![]()
super
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|