|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Podobno zabiera dzieci, ale Latka pomaga...
Na razie wstrzymam sie z zdaniem, szczególnie ze jeszcze go nie spotkalam... Moze na Mikolajki dostane zasilacz? ![]()
Ostatnio edytowane przez Alisha : 30.11.2008 - 16:48 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Mi też to się średnio podoba, bo po co mi jedzenie, jeśli moi simowie mają zaspokojona potrzebę Jedzenia . Aaaa, mam pytanie, czy lokaj musi mieć jakiś własny pokój albo coś ?
|
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
#4 |
Reputacja: 11
|
![]()
Mój lokaj bardzo często przypadał jedzenie i struł mi rodzinkę, rzadko ugotował coś jadalnego. Ma ręce pełne roboty bo to liczna rodzina, więc często zostawia jedzenie na piecu i idzie np naprawiać sprzęt i nic go nie obchodzi że wszczyna pożary
![]() Nie mniej przy licznej bogatej rodzinie jest b pomocny. |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
U mnie miałam raz lokaja. I był świetny. Robił jedzenie kiedy trzeba, sprzątał, a ja wylegiwałam się na leżaku i pływałam w basenie =)
Kasss |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Duży plus to to, że zajmuje się niemowlętami ale zdecydowany minus to fakt, że nie karmi on zwierząt. Nigdy nie napełnił jeszcze w mojej grze żadnej miski dla zwierzaków. ![]() |
|
![]() |
#7 |
|
![]()
Ja prawie zawsze biorę lokaja, bo od razu sprząta kałuże, zmywa naczynia i wyrywa chwasty;p
#8 |
Reputacja: 17
|
![]()
Ja miałem dwa razy do czynienia z lokajem:
I. Pierwszy raz zatrudniłem go jak byłem na studiach simem, a że mieli wynajęty domek więc pomyślałem przyda się - AKURAT wszczynał pożary wzywał policję poża sam próbował ugasić i spłonął. Hehe II. Drugi raz zatrudniłem go do 4 -ro osobowej rodziny i nie dość, że spalił jedzenie, wywołał pożar, dziecko zabrała mi opieka społeczna to jeszcze spaliła mi się cała kuchnia z drogimi meblami.
#9 |
|
![]()
Ja jeszcze nigdy wynajmowałem lokaja, wolę pokojówki, są niebo lepsze
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Mi się mój lokaj podoba. Tylko robi jedzenia jak obydwaj simowie są głodni. A jak tylko jedno to nie. Biorę wtedy Nakłoń do -> Podaj posiłek ale ostatnio podał mi te puszki :/ Sprząta od razu gdy coś jest brudne ;]
Przeczytałam cały ten wątek i się przestraszyłam opowieści o dzieciach. Czy on zawsze wynosi dzieci? ;( Może zwolnię go na czas gdy dzieci będą w wieku niemowlęcym i małymi dziećmi. Poradźcie. |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|