![]() |
#32 |
Guest
|
![]()
muszę przyznać, że według mnie jest to najlepszy i najładniejszy dom jaki widziałem na tym forum
![]() |
![]() |
#33 |
Guest
|
![]()
Uwielbiam ten dom jest Ekstra 100/10 ! ! !
|
![]() |
#34 |
Reputacja: 10
|
![]()
Po pierwsze dziękuję za dedykację, bardzo miło mi się zrobiło.
![]() Po drugie - na chwilę obecną ten projekt to mój faworyt na Forum. Bryła jest co prawda duża, ale wbrew Twojej opinii wcale nie wygląda jak kapliczka i bardzo mi sie podoba. Zarośnięty ogród stanowi idealne tło dla budynku i widzę, że zadbałaś o wszystkie możliwe szczegóły, łącznie z drewnem na opał. Wnętrza są bajkowo piękne. Mistrzowskie aranżacje, zabawa kolorami, dbałość o szczegóły i spójność wyzierają z każdego kąta. Bardzo podobają mi się Twoje kontrasty: w otynkowanym na biało salonie brązowe meble i czerwone dodatki wprowadzają miłą atmosferę, a ogień w kominku dodatkowo ogrzewa to pozornie chłodne pomieszczenie; gładkie panele na ścianach w głównej sypialni zestawiłaś z miękkimi, przytulnymi pokryciami na łóżku i futrzastym dywanikiem... Dekoracja ścienna w małym hallu mnie urzekła, podobnie jak zestaw masek w jadalni, pomysł z kominkami i obrazy na ścianach w całym domu. Sypialnie (zwłaszcza ta gościnna) są wyjątkowo realistyczne a dobór dekoracji nadaje im tajemniczości. Łazienki z kolei trącą dobrym gustem i luksusem, a kuchnia i jadalnia są wesołe i idealnie pasują do reszty. Jak już mówiłem - masz wyjątkowy talent do dekorowania wnętrz i robisz to z prawdziwym wyczuciem - nie ma się do czego przyczepić. Dom ma wyjątkowy klimat i swego rodzaju tajemniczość. Po raz kolejny jestem zachwycony i pełen zazdrości. ![]() Ostatnio edytowane przez haughton : 02.11.2008 - 01:09 |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|