![]() |
#31 |
Reputacja: 10
|
![]()
bryla okropna. zastanawiam sie po jaka cholere w sypialni sa 2 lozka. dziwny taki jakis ten dom.
![]() |
#32 |
Guest
|
![]()
Wnętrza byłyby super, ale trochę jak w szklarni, i popieram to wrażenie.
|
![]() |
#33 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Zaczynając od bryły
Pierwszy błąd jeśli chciałeś wybudować dom otwarty na naturę z wieloma oknami . To z przez te okna powinno się coś podziwiać np; Piękny las z wodospadem itp. a tu co Pola i kilka drzew . Ogólnie taka bryła mi się widzi na jakimś zalesionym zboczu góry w tedy na pewno przykuła by większa uwagę. jednak ogólnie pomysł z tymi oknami mi się nawet podoba Ogród Jak dla mnie to tylko kilka chaotycznie umieszczonych roślin . Wnętrze Pierwsze mi się co rzuciło w oczy to trochę pomieszane style Przykładowo na korytarzu nie wiem co robi ten regał . Sypialnia wyszła ci koszmarnie i co chodzi z tym bałaganem Widzę też że Vibratoria cię inspirowała co do wnętrze . Jedyne pomieszczenie które na prawdę mi się podoba to Łazienka a i trochę przesadziłeś z roślinnością w środku chociaż wolałbym to powiedzieć o ogrodzie. Ocena Bryła 7\10 Ogród 3\10 Wnętrze 5\10 Ogół 5\10 Pozdrawiam Kowalino
Rivacheg Village-juz jest. Park Plurgol (konkurs) ,Ardewick Castle, San Gesperito Baltemon Hill (konkurs) ,Posiadłosc Redos, Posiadłosc Alpine Ostatnio edytowane przez Wielebny : 31.12.2008 - 15:45 |
![]() |
![]() |
#34 |
Guest
|
![]()
po pierwsz to dosyć ciekawa bryła inna od wszystkich
po drugie duży bałagan ale zato kolorowo po trzecie chyba za dużo okien-fajna bybyła z tego oranżeria po czwarte dosyć ładnie dobrane w wewnątrz koloryścian i mebli a ,po piate to co mnie najbardziej ciekawi , to poco są dwa podwójne łóżka wsyp[ialni-niemogę tego rozgryżść! pozdro!xd |
![]() |
#35 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
A nawet jeśli: Chyba niektórzy z Was lubią się rozwalać na łóżku. Bo ja tak ![]() Szczęśliwego ![]() Woltuwa Ostatnio edytowane przez Woltuwa : 13.04.2009 - 17:12 |
|
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|