![]() |
#32 |
Guest
|
![]()
Ogółem wszystko jest bomba,ale ja nie lubię mieszania różnych kolorów drewna ze sobą
![]() Z zewnątrz-po prostu zachwyca. |
![]() |
#33 |
Guest
|
![]()
Łał! Super bardzo mi się podoba, zwłaszcza z zewnątrz. 10/10. Pozdrawiam.
|
![]() |
#34 |
Guest
|
![]()
Ładnie zaprezentowałeś bryłe. Jak zobaczyłam pierwszą fotke to aż szczęka mi opadła z wrażenia. Ślicznie. Oczywiście bryła nie bardzo mi się podoba
![]() Ogród - Dość ciekawy, fajny, jedynie ta trawa "w paski" mi troche przeszkadza, ale nie patrząc na to jest bardzo ładny. Salon jest ładny. Kuchnia nie bardzo mi się podoba, nie przepadam za różnymi pokryciami ścian. Sypialnia rodziców - fajna, ale to samo co w kuchni, czyli różne pokrycia ścian Łazienka taka nawet Sypialnia nastolatki fajna, jej łazienka też Domek dla gości znowu ładnie zaprezentowany z zewnątrz. Wnętrze jest ładne, podoba mi sie. Ogólnie: Zdjęcia bryły i ogrodu są zachwycające, bardzo mi się to podoba, wnętrze domu nie spodobało mi się aż tak bardzo. Ale całość jest bardzo ładna. |
![]() |
#35 |
Reputacja: 15
|
![]()
Jak ja mogłem tego nie ocenić?!
Wprost cudownie, jednak widziałem lepsiejsze ![]() A ogród jest przesudowny ![]() 10/10. Pozdrawiam!
#36 |
Guest
|
![]()
wszystko ładnie pięknie, ale we wnętrzach za dużo kolorów, czasem tak naciapane, że aż przeszkadza. a poza tym miodzio
|
![]() |
#37 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Stworzyłeś bardzo ciekawą bryłę domu z każdej strony czymś przykuwa uwagę.
Ogród Bujny wiele roślinności dokładnie zaplanowany i b. realistyczny świetny pomysł z tą skalną górą z wodospadami . Wnętrze Wnętrze urządzone w ciepłe barwy i dobrze dopasowane kolory oraz meble . Jednak sądzę iż w niektórych pomieszczeniach występuje zbyt dużo różnorodnych barw przykładowo w kuchni jednak jest to mały minus Ogólnie dom bardzo mi się podoba w szczególności bryła , ogród i przepiękny salon Każdy twój projekt jest lepszy od poprzedniego więc ciągle kroczysz ku doskonałości Ocena Bryła 10\10 Ogród 10\10 Wnętrze 9\10 Ogół 9.6/10 Pozdrawiam Kowalino
#38 |
Reputacja: 10
|
![]()
To ja tylko dopowiem, że nie słowa w języku polskim, by określić to, czego dokonałeś.
199494156524563541/10 Pozdrawiam.
#39 |
Reputacja: 10
|
![]()
chłopie...
Chyba już wiem kto mi będzie projektował chałpe ![]() To normalnie nie wygląda jak jakiś domeczek w simach, a jak projekt profesjonalnego architekta! Po prostu brak słów!
Ach, Marylo, wszak oczekiwanie czegoś daje nam już połowę przyjemności! Może się zdarzyć, że się tego nie otrzyma wcale, ale nikt nie może zabronić cieszyć się z oczekiwania. Lucy Maud Montgomery - Ania z Zielonego Wzgórza |
![]() |
![]() |
#40 |
Guest
|
![]()
Nie jestem godna oceniać Mistrzów a zarazem Geniuszy! Mogę go jedynie w ciszy podziwiać!
Wspaniały ogród i ciekawa bryła.Wnetrze domu jak dla mnie zbyt doskonałe i piękne! ocena 10/10 z dużym plusem! |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|