Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Domy [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zobacz wyniki ankiety: Oceń ten dom
1 25 71.43%
2 4 11.43%
3 2 5.71%
4 2 5.71%
5 0 0%
6 0 0%
7 0 0%
8 0 0%
9 0 0%
10 2 5.71%
Głosujących: 35. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 05.01.2009, 19:04   #31
Vanitas
Administrator Emeryt
Creator

Reputacja: 12
Domyślnie Odp: Najlepszy dom na świecie

Proponuję zakończyć już tą burzliwą konwersację

Co do domu to ciągle robisz te same błędy i mam nadzieję, że w następnym projekcie będzie lepiej i jesteś dosyć odważna aby przy drugim domku dać taką nazwę
Vanitas jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 05.01.2009, 19:17   #32
Holly
Guest

Tak to jest, że osoby "mające najwyższą średnią w szkole" mają "najgorszy w szkole charakter" Temat służy do oceniania domu, a nie chwalenia się chłopakiem i rodziną.Nikogo to nie obchodzi, że słuchasz Tokio Hotel a jeśli myślisz, że obchodzi to zmień sobie imidż ^^ No więc dom mi się nie podoba. Kompletna tandeta, NIENAWIDZĘ tych żółtych i niebieskich tapet w kwiatowe wzorki! W grze jest wiele ładniejszych tapet niż te, które prezentuje co drugi user w swoim pierwszym domku. Nie chodzi tu o to, że MY obrażamy Ciebie, ale po prostu nie podoba się dom. Myślę, że nosi on taką nazwę, tylko po to aby wzbudzić pewnego rodzaju "zainteresowanie". Moja ocena 0,5/10 za dobre chęci.

stare 05.01.2009, 19:43   #33
asiolek
Guest

Cytat:
Napisał Nordin Zobacz post
Niczego się nie nauczyłaś. Dostawałaś wcześniej masę wskazówek odnośnie budowania i meblowania. Nie zmieniło się nic po za tym, że niby robisz jakiś tam ogród. Dom jest kwadratowy, pomieszczenia za duże i ciemne, źle umeblowane.
No i ja się w zupełności zgadzam.
Ludzie dają ci dobre rady a ty je zwyczjnie olewasz i oczekujesz lepszych ocen. Buduj dalej ale przeczytaj komentarze jeszcze raz i zastosuj się do nich.
Myslę że wtedy napewno uda ci się wybudować coś lepszego.

Cytat:
Napisał magda_kaulitz Zobacz post
Okna są. I nie mam zawyżonej samooceny, jestem inteligenta. Moja średnia jest najwyższa w szkole. Mam wspaniałego chłopaka i rodzinę.
Dyskryminujecie mnie za to, że słucham Tokio Hotel.
Mam wrażenie że wydaje ci się że skoro masz wspaniałe życie to należą ci się wyskokie oceny a wątpliwość maja tylko ci którzy nie lubią Tokio Hotel bo ty lubisz ten zespół.

Dla mnie możesz słuchać "Misia i Margolci" i mieć najgorszą średnią w szkole.
Możesz być sobie Einsteinem ,Bilim Joe albo Pchłą Szachrajką, ale ten dom i tak pozostanie brzydki ;p

Czekam na kolejny dom z wielką nadzieją że coś zmienisz w swoim stylu budowania.

Ostatnio edytowane przez asiolek : 06.01.2009 - 17:38

stare 06.01.2009, 18:30   #34
haughton

Reputacja: 10

Kasuję posty które nie są związane z tematem. Proszę ograniczyć się do komentowania projektu, drugiego ostrzeżenia nie będzie.
haughton jest offline  
stare 06.01.2009, 19:07   #35
Analisse
Guest

Jeśli uważasz że ten dom jest najlepszy na świecie, to spoko, każdy może tak myśleć o swoim domu, bardzo dobrze że tak ci się podoba, to jest najważniejsze, a innym przecież wcale się nie musi podobać

Salon sie mi nie podoba, półka na książki nie pasuje, podłoga sie mi nie podoba. Kuchnia - jakoś nie przepadam za wykładziną w kuchni, wole kafle lub drewno. W łazience też wykładzina? Sypialnia troche taka ciemna, szafka nie pasuje. Ogród jest brzydki, troche pusty, basen jest strasznie wąski. Bryła widać że taki kwadracik.
Dom nie bardzo się mi podoba.

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania