![]() |
#31 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Proponuję zakończyć już tą burzliwą
![]() ![]() Co do domu to ciągle robisz te same błędy i mam nadzieję, że w następnym projekcie będzie lepiej ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#32 |
Guest
|
![]()
Tak to jest, że osoby "mające najwyższą średnią w szkole" mają "najgorszy w szkole charakter" Temat służy do oceniania domu, a nie chwalenia się chłopakiem i rodziną.Nikogo to nie obchodzi, że słuchasz Tokio Hotel a jeśli myślisz, że obchodzi to zmień sobie imidż ^^ No więc dom mi się nie podoba. Kompletna tandeta, NIENAWIDZĘ tych żółtych i niebieskich tapet w kwiatowe wzorki! W grze jest wiele ładniejszych tapet niż te, które prezentuje co drugi user w swoim pierwszym domku. Nie chodzi tu o to, że MY obrażamy Ciebie, ale po prostu nie podoba się dom. Myślę, że nosi on taką nazwę, tylko po to aby wzbudzić pewnego rodzaju "zainteresowanie". Moja ocena 0,5/10 za dobre chęci.
|
![]() |
#33 | ||
Guest
|
![]() Cytat:
Ludzie dają ci dobre rady a ty je zwyczjnie olewasz i oczekujesz lepszych ocen. Buduj dalej ale przeczytaj komentarze jeszcze raz i zastosuj się do nich. Myslę że wtedy napewno uda ci się wybudować coś lepszego. Cytat:
Dla mnie możesz słuchać "Misia i Margolci" i mieć najgorszą średnią w szkole. Możesz być sobie Einsteinem ,Bilim Joe albo Pchłą Szachrajką, ale ten dom i tak pozostanie brzydki ;p Czekam na kolejny dom z wielką nadzieją że coś zmienisz w swoim stylu budowania. Ostatnio edytowane przez asiolek : 06.01.2009 - 17:38 |
||
![]() |
#34 |
Reputacja: 10
|
![]()
Kasuję posty które nie są związane z tematem. Proszę ograniczyć się do komentowania projektu, drugiego ostrzeżenia nie będzie.
|
![]() |
![]() |
#35 |
Guest
|
![]()
Jeśli uważasz że ten dom jest najlepszy na świecie, to spoko, każdy może tak myśleć o swoim domu, bardzo dobrze że tak ci się podoba, to jest najważniejsze, a innym przecież wcale się nie musi podobać
![]() Salon sie mi nie podoba, półka na książki nie pasuje, podłoga sie mi nie podoba. Kuchnia - jakoś nie przepadam za wykładziną w kuchni, wole kafle lub drewno. W łazience też wykładzina? ![]() Dom nie bardzo się mi podoba. |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|