![]() |
#31 | |
Reputacja: 20
|
![]()
Nie rozumiem takiego gadania. Skoro jest taki paskudny, to najwidoczniej bezsensem jest to, że go nam pokazujesz.
Cytat:
|
|
![]() |
|
![]() |
#32 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Na początku chciałem wspomnieć że ogromny Plus za to że cała projekt jest clean zbudowanie coś ciekawego i ładnego bez użycia dodatków z netu to nie lada wyczyn
Przejdźmy do oceny Bryła jest bardzo ciekawa ze względu na kształt a także dużą liczne ozdób architektonicznych nadających domowi realizmu . Ogród Dużo zieleni w szczególności drzew zasłaniających dom i nadających posesji tajemniczego charakteru , ale i też nie braknie małych zielonych polan Wnętrze Zaraz na pierwszym zdjęciu zraziła mnie trochę ta podłoga ale po dłuższym namyśle stwierdziłem że jednak tam pasuje i nawet ładnie wygląda. Reszta pomieszczeń bardzo gustowanie urządzone może gdzie nie gdzie mógłbym stwierdzić że, np. dany mebel nie pasuje ale nie miałeś zbytnio dużego wyboru . Ogólnie jestem pod dużym wrażeniem za staranne wykonanie i efekt końcowy. Ocena Bryła 10\10 Ogród 10\10 Wnętrze10\10 Ogól 10\10 Dom jest clean więc użyłem innej skali oceny ; I czy mógłbyś dać dom do pobrania chętnie ściągnę może jak kiedyś zacznę grać w simsy ta rezydencja na pewno mi się przyda. Pozdrawiam Kowalino
Rivacheg Village-juz jest. Park Plurgol (konkurs) ,Ardewick Castle, San Gesperito Baltemon Hill (konkurs) ,Posiadłosc Redos, Posiadłosc Alpine Ostatnio edytowane przez Wielebny : 19.01.2009 - 19:16 |
![]() |
![]() |
#33 |
Guest
|
![]()
Ten domek jest extra
![]() Daję również plus za to, iż jest to clean, chociaż nie do końca wierzę, że on nim jest, ponieważ przy wejściu, na pierwszym zdjęciu zauważyłam donicę z jakimś kwiatkiem czy czymś, ale niech będzie. 10/10 |
![]() |
#34 |
Reputacja: 10
|
![]()
A teraz słuchajcie (a raczej czytajcie) uważnie, bo nie będę powtarzac!
Dziękuję wszystkim za komentarze i oceny ![]() Jeszcze raz dzięki za oceny.
#35 |
Guest
|
![]()
Bardzo ładna rezydęcja i wcale nie jesty wstrętna.
-Podoba mi się bibloteka jest ogromna i ciekawa. -Podobają mi się też schody prowadzące na piętro, fajnie dobrane kolory - Ładnie dopasowane zestawienia kolorystyczne w pomieszczeniach. - Ogród zimowy , oraz gabinet bardzo mi się podobają ale naj lepszy pomysł to bryła domu i stajnie za to duży plus. Ogród jest miłym miejscem do spacerów. Ocena 10/10 z dużym plusem.xd |
![]() |
#36 |
|
![]()
Skoro już trzymamy się tej konwencji...
Uważam, że ta obrzydliwa terakota w szachownicę pasuje raczej do łazienki, niż hallu/holu/czy jaką tam oficjalną wersję przyjęła Rada Języka Polskiego ; ) Salonik myśliwski? Pfff, w saloniku prawdziwego arystokraty ściana uginała by się od poroży zajmujących każdy wolny skrawek ściany : D I jeszcze jedna uwaga - dwie sypialnie!? Powinno być ich co najmniej 14, tak, żeby [przyszła, jeśli jej nie ma] żona arystokraty i jego szóstka dzieci [nieślubnych, jeśli nie ma żony] miały trochę prywatnej przestrzeni... A tak poza tym to paskudne, fuj, okropne, wstrętne, eh, chciałbym taką rezydencję... ^_____________^ 9/10 za szachownicę oraz brak poroży i sypialni : p |
![]() |
![]() |
#37 |
Guest
|
![]()
Bardzo ładny! Zapomniałam co miałam dalej napisać, ale 10/10
|
![]() |
#38 |
Guest
|
![]()
Podoba mi się ogród zimowy i schody z tymi balkonami na piętrze...
Bardzo ładne, fajnie wygląda na zewnątrz ![]() |
![]() |
#39 |
|
![]()
Rozumiem, że nazwałaś go "Wstrętna rezydencja",ponieważ chciałaś przykuć uwagę forumowiczów
![]() ![]() Oczywiście ocenka 10/10 xD
#40 |
Guest
|
![]()
naprawde śliczny domek .. podoba mi się biblioteka..
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|