Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 25.03.2009, 13:31   #31
Upadła Dusza
Guest

Domyślnie Odp: Livin` Bronze by Liv

Dom jest ładny.
Nie podobają mi się jedynie kwiaty w łazience, podłoga w kuchni, jak dla mnie lepiej by było gdyby była jednolita, albo panele albo kafle? (nawet nie wiem co to jest ) No i sufity... ja tam wole gdy są zwykłe, najlepiej białe, a nie drewniane czy z jakiś kafli... tak jak jest to np w kuchni, to samo co jest na podłodze jest i na suficie.
8/10

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 26.03.2009, 18:05   #32
Merve
Guest

Domek jest przepiękny i nadzwyczajnie przytulny. Po prostu brak mi słów na jego opis. Moja ocena 10/10. Pozdrawiam. Czekam na kolejne domki twojego autorstwa.

stare 27.03.2009, 07:51   #33
Bush

Reputacja: 10

yyyyy taki strasznie pusty
ładne meble
6/10
Bush jest offline  
stare 27.03.2009, 17:43   #34
aneurysm

Reputacja: 10

Świetny domek, naprawdę. Jestem pod wrażeniem. Kiedyś miałam grę The sims 2 ale nie wiedziałam że można zrobić w niej zrobić tak gustowny domek Oczywiście 10/10 (szkoda że nie można więcej) Pozdrawiam
aneurysm jest offline  
stare 02.04.2009, 16:51   #35
Elros
Guest

Bryła średnio wygląda dziwi mnie to że z jednej strony domu w ogóle nie ma okien , staraj się robić więcej wnęk itp. Ciemna cegła drzewa i to patio ładnie się komponują tylko ta trawa zbyt zielona - nie jest zbytnio realistyczna.
Podjazd jest wporządku! Salon jest elegancki ale za putsy patrząc na rzut z góry widać jak mało zagospodarowany jest ten pokój.Mam lekkie zastrzeżenie do drzwi , nie są złe ale dobrał bym jakieś inne bo te wyglądają przeciętnie.Łazienka ładna stonowana i wielkością jest w sam raz .Pokój dziecka wygląda nieźle choć mało dziecinnie, nie podobają mi się te sztucznie wyglądające obrazy! (palma itd.) W kuchni jest przyjemnie tylko krzesła dał bym inne ale tutaj Ciebie rozumiem chciałaś nawiązać do całego stylu domu .Sypialnia jest OK.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania