![]() |
#31 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Trochę zwlekałem z oceną ale ostatnio trochę mi braknie czasu
Bryła Bardzo prosta w swej budowie ale całkiem zgrabna i ładna choć z każdej strony otacza ją busz i nie za dużo widać ale z drugiej strony dom nabiera tajemniczego klimatu i daje mieszkańcom więcej prywatności Ogród Odkąd ściągasz rośliny z neta wychodzą ci ogrodu coraz ładniej Ten akurat podoba mi się choć niektóre fragmentu ogrodu źle ująłeś w zdjęciach przez co mało co na nich widać . Wnętrze I wnętrza coraz lepiej ci wychodzą Ładnie dobierasz meble o raz kolorystykę Kilka zastrzeżeń -Zastanawia mnie jak można dojść do kibelka bo jest zastawiony w sumie nie potrzebnymi i nie za dobrze pasującymi kartonami -oraz sądzę że przydały by się zasłony na oknach w jadalni bo bez nich trochę jak by pusto Ocena +Ogród +Wnętrze +Kuchnia - Najbardziej mi się spodobała -piękne ciepłe barwy Ocena Liczbowa Bryła 7/10 Choć ładna to mało interesująca Ogród 9/10 Wnętrze 9.5/10 Ogół - 8.5/10 Pozdrawiam Kowalino
![]() |
#32 |
Guest
|
![]()
Wow
![]() 10/10 |
![]() |
#33 |
Guest
|
![]()
wow!
przepiękny, wszystko jest takie dopracowane. Przepiękna sypialnia i taka żywa łazienka ![]() Naprawdę, chylę głowę ![]() |
![]() |
#34 |
Reputacja: 10
|
![]()
Bardzo dziękuję za te przemiłe komentarze
Cieszę się, że podoba się mój wytwór ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Reputacja: 14
|
![]()
po prostu bajka
|
![]() |
![]() |
#36 |
Reputacja: 10
|
![]()
kurcze, ja próbowałam zbudować mały do , w którym by się wszystko pomie sciło
niestety nie udało się, nie mam talentu do budowania domow, al ety masz ogromny !!! tem domek jest cudny! idealny dla dwóch pań ![]() |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|