![]() |
#31 |
Reputacja: 10
|
![]()
Super dom i bardzo mi się podoba
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#32 |
Reputacja: 14
|
![]()
Jest boski! Nie mam się do czego przyczepić. 1 000 000/10
|
![]() |
![]() |
#33 |
Guest
|
![]()
Z zewnątrz epicko, w środku tylko dobrze. Kuchnia mi się wcale nie podoba, kamienny wystrój podejrzewam zrobiłeś tylko dlatego, żeby wszystko do siebie pasowało. Całość oceniam na mocne 8/10, za chyba najładniejszy widok z zewnątrz jaki widziałem na tym forum.
|
![]() |
#34 |
|
![]()
Otoczenie, jak zwykle w Twoim wykonaniu - mistrzostwo.
Ja chcę mieć taką altankę ![]() Mnie się tam użyte przez Ciebie kolory podobały, bo wszystko jest w podobnych barwach, a nie tu niebiesku, tu czerwony i wychodzi miszmasz ![]() Przyczepie się tylko do dwóch rzeczy: gdzieniegdzie rzeczy nachodzą na siebie (pomijając celowo złączone kanapy na kształt narożnika) i brak zasłon na oknach w łazience ![]() Poza tym baaardzo mi się podoba. |
![]() |
![]() |
#35 |
|
![]()
Kilka rzeczy można byłoby zmienić, jednak ogródek i bryła, jak dla mnie-świetne!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
|
![]()
Wszystko fajnie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
|
![]()
Śliczny! Cudowny! Piękny!
10 ![]() EDIT: Obejrzałam sobie jeszcze raz. Nadal uważam, że jest świetny. Przytulny i przestronny. Bryłę uwielbiam. Taras i otoczenie - cudo. Tylko sypialnia mi się nie podoba, za dużo brązu, a poza tym jakaś taka, wiejska ![]() Ostatnio edytowane przez lizzielovesit : 18.08.2013 - 13:49 |
![]() |
![]() |
#38 |
|
![]()
Ja tez daję 10/10 bo jest CUDOWNY!Mi sie baaaaaaardzo podoba
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Jakbyś nie zauważyła ten dom wystawiłem prawie 2 lata temu i od tamtego czasu ukazałem Wam kilka innych projektów, które znajdziesz choćby w mojej sygnaturze.
#40 |
Guest
|
![]()
Niewiem co powiedzieć,znaczy się napisać.Zatkało mnie.xd Na Zewnątrz wygląda przepięknie,w środku mniej mi się podoba. Umeblowałeś dom chyba tylko tak przykładowo i kolory za bardzo zlewają się.Bryła i otoczenie mnie zauroczyły ,dlatego 10/10.
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|