![]() |
#31 |
Reputacja: 10
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#32 |
Guest
|
![]()
szkoda że simy piją tylko napoje bezalkoholowe ;/
chyba że są jakieś wyskokowe drinki? @down - moje simy do tej pory tak zmulają,mimo iż mam wszystkie łatki. najczęściej tak robią gdy mają godzinę do pracy a każę im się wykąpać,albo jak już przyjedzie samochód to stoją pół godziny nieruchomo i czekają cholera wie na co. Ostatnio edytowane przez Chryzantem Złocisty : 27.10.2010 - 19:22 |
![]() |
![]() |
#33 |
|
![]()
Więcej, niż sześć lokali. Wydaje mi się, że jakieś 9-10, po około trzy z każdego typu.
Wam też po nowej aktualizacji tak STRASZNIE DŁUGO zapisuje się gra? Tyle, to nie zapisywała się nawet w TS2 z 17 dodatkami... A do tego znowu wrócił problem z zawieszaniem się Sima, który potrafi przed wykonaniem jakieś czynności stać bez sensu nieruchomo przez mnóstwo czasu :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
|
![]()
No muszę Cię zmartwić, ale nie. U mnie nawet szybciej się zapisuje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Guest
|
![]()
U mnie trochę dłużej wczytuje się gra. Zapisuje się w tym samym czasie, co przedtem. W sumie jak zainstaluję PZ i jak będzie zamulać gra, to wywalę WP, które i tak są pożyczone, a na wakacje nie jeżdżę i obiektów prawie nie używam.
|
![]() |
![]() |
#36 |
|
![]()
To nie jest kwestia zamulania. Wszystko dzieje się normalnie, jedynie zapisuje się długo. Te zawiechy Sima też nie wynikają z działania komputera, on stoi nieruchomo i myśli o niebieskich migdałach, ale dookoła niego życie toczy się w normalnym tempie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#38 |
|
![]()
Też tak czasami miałem jak Sim/ka jechał/a do pracy
![]() Mam pytanie odnośnie dodatków. Jeśli na czas instalacji PZ wyrzuce dodatki z folderów w dokumentach i na dysku C/ to po instalacji PZ i wrzuceniu znów do folderów, będą w grze poustawianie w domach jak wcześniej? Np. jeśli w kuchni postawie krzesło z modthesims, wyrzuce z folderów, zainstaluje PZ i wrzuce znów te krzesła do folderów i włącze zapis z tymi krzesłami, to będą na swoim miejscu? Prosiłbym o jak najszybszą odpowiedź, bo już jutro instaluje PZ . Kamis, musisz mieć specjalną matę. Chyba można ją kupić w trybie kupowania ![]() Ostatnio edytowane przez PoZmrokowiec : 27.10.2010 - 20:35 |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Guest
|
![]()
WYDAJE MI SIĘ,że powinno działać normalnie,chyba że PZ coś zmienia i np.dany dodatek musi być zaktualizowany do PZ.ale takie standardowe meble wymagające tylko podstawy powinny pozostać.
w końcu ich nie usuwasz,tylko na chwilę "zabierasz" ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
|
![]()
BiG DzIeXxX :3
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |