![]() |
#1 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]() Otóż tak. Niedawno zakończyłem prace nad nowym projektem, więc chcę wam go przedstawić. !! Podziękowania dla Kennego za stworzenie MixBox'a z którego czerpałem meble do owego projektu !!
Przytulna chatka by Lubie Jest to chatka dla jednej, góra dwóch osób. Więcej nie pomieści, ponieważ jest tylko jedna sypialnia. Mały, przestronny z łatwym dostępem do każdego pomieszczenia. PS. Chciałbym przeprosić, że niektóre meble wykorzystane w "Big Modern" powtarzają się w tym domku. Moja kolekcja 'downloads' jest jeszcze baaardzo uboga, więc chciałem was uprzedzić z góry. OTO MOJE DZIEŁO Front: ![]() Salon: ![]() ![]() Jadalnia: ![]() ![]() Kuchnia: ![]() ![]() ![]() Łazienka: ![]() ![]() ![]() Sypialnia: ![]() ![]() Zrzut: ![]() Mam nadzieje że się podobało. Liczę na szczere komentarze. Pozwalam jeździć po moim projekcie (chodzi tylko o ocene xd) jak rolnik kombajnem po polu. Jeżeli zdjęcia się nie wyświetlają, piszcie na PM Jeżeli wam się spodobał i chcecie mieć go w swojej grze, również zapraszam na PM
![]() Ostatnio edytowane przez Lubie : 29.02.2012 - 15:14 |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|