![]() |
#1 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]() Otóż tak. Niedawno zakończyłem prace nad nowym projektem, więc chcę wam go przedstawić. !! Podziękowania dla Kennego za stworzenie MixBox'a z którego czerpałem meble do owego projektu !!
Przytulna chatka by Lubie Jest to chatka dla jednej, góra dwóch osób. Więcej nie pomieści, ponieważ jest tylko jedna sypialnia. Mały, przestronny z łatwym dostępem do każdego pomieszczenia. PS. Chciałbym przeprosić, że niektóre meble wykorzystane w "Big Modern" powtarzają się w tym domku. Moja kolekcja 'downloads' jest jeszcze baaardzo uboga, więc chciałem was uprzedzić z góry. OTO MOJE DZIEŁO Front: ![]() Salon: ![]() ![]() Jadalnia: ![]() ![]() Kuchnia: ![]() ![]() ![]() Łazienka: ![]() ![]() ![]() Sypialnia: ![]() ![]() Zrzut: ![]() Mam nadzieje że się podobało. Liczę na szczere komentarze. Pozwalam jeździć po moim projekcie (chodzi tylko o ocene xd) jak rolnik kombajnem po polu. Jeżeli zdjęcia się nie wyświetlają, piszcie na PM Jeżeli wam się spodobał i chcecie mieć go w swojej grze, również zapraszam na PM
![]() Ostatnio edytowane przez Lubie : 29.02.2012 - 15:14 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 12
|
![]() ![]() ![]() Najfajniejsza łazienka ![]() ![]() W sypialni nie podchodzą mi tylko obrazy, nie lubie fotek z reala w simach ![]() A i wg. mnie drzwi do podmianki ![]() 9,5/10 ![]() ![]() ![]()
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nieźle
![]() Bryła fajna, tylko trochę przeraża mnie tak wielkie okno od frontu. Wejście też nie do końca mi się podoba. Przejście od razu do salonu może być ok, ale u Ciebie wygląda to trochę jak wejście do hotelowego pokoju xd Wolałabym mieć w domu jakiś kącik, w którym mogę zostawić buty i kurtkę. U Ciebie widzę jedną parę butów pod drzwiami i stojak z wieszakami, ale dla mnie to trochę za mało. Co do samego salonu, to trochę w nim pusto. Gdybyś tylko zmniejszył rozmiar pomieszczenia to byłoby super, bo kolorystyka i meble są fajne ![]() Kuchnia jest ok, ale jakoś szału nie ma. Trochę tam za ciemno i zabiję za ten okap kuchenny za oknie ![]() ![]() ![]() No i łazienka jest super ![]() ![]() ![]() Sypialnia też ładna. Mała, skromna, bez zbędnych pustych miejsc. I chcę wiedzieć, jaką szafę tam postawiłeś ![]() Ogólnie to jest ok, ale w kuchni i salonie jest za dużo miejsca, oba te pomieszczenia bym zmniejszyła. Moja ocena to 8,5/10 ![]() @down: w kuchni jest po prostu za dużo tych szafek, ze spokojem dałoby radę zmniejszyć pomieszczenie i zagospodarować je tak, żeby wyglądało zgrabniej. @edit: No przecież nie do szyby. Ale źle to wygląda, jak na oknie wisi coś takiego. Ostatnio edytowane przez Aoi : 29.02.2012 - 17:38 |
![]() |
![]() |
#4 |
Naczelny Grafik
|
![]()
@Kenny
Tej, ja cię nie długo przegonie. ;3 (skromny) @Aoi Kurdę, trudno mi powiedzieć skąd jest prysznic, czy krzesełka. xd Jakoś ci je podrzucę. ![]() Co do szafy w sypialni, to one są dwie ( ![]() Jedna to tylko zwyczajne półki bez drzwi, a druga to zwyczajne drzwi bez półek. ![]() Ty mi mówisz, że w kuchni jest dużo miejsca? ( ![]() Rozumiem, salon troszkę wieje pustkami, ale w kuchni nie miałem jak to upchać. ![]() A okna w łazience są (prawie) w całości zakryte żaluzjami. ![]() Dziękuję wam za piękne (nie spodziewałem się) oceny. Ktoś jeszcze chce zabawić się w rolnika ? Edit. @up Dramatyzujesz. ![]() Jak dla mnie, mało tam miejsca i już. ![]()
![]() Ostatnio edytowane przez Lubie : 29.02.2012 - 15:08 |
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 11
|
![]()
Jejku, jak wspaniale *,*
Najładniejsza łazienka, salon i sypialnia, kuchnia taka se xD Ale dodatki do kuchni są świetne (ozdoby! xD) Ten okap nie pasuje. Nie wiem co powiedzieć, bo wyżej już wszystko zostało napisane ![]() A więc 9/10, kocham go! ![]()
#6 | |||
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]() Cytat:
Płotki się nie sprawdziły, tyle Ci powiem. I nie wiem jak Ty, ale ja byłabym bardzo zdziwiona, gdybym po wejściu do domu weszła prosto w kanapę ![]() I popatrz: przychodzi ktoś i przez przeszklone drzwi widzi, jak siedzę w salonie i patrzę na telewizor? Poza tym, dywan na wejściu? A jak będzie mokro i ktoś wejdzie tymi mokrymi buciorami na ten dywan? Nie wytrzesz tego tak szybko jakbyś miał posadzkę, kafelki albo panele. To tylko jeden z przykładów braku praktyczności domku. Powodzenia przy przechodzeniu przez ten próg! Ciekawe ile przejść skończyłoby się upadkiem na glebę. No i w salonie fajna tapeta, aczkolwiek wiadomo - jak ma gwiazdkę na MTS to musi być fajna ![]() Rozumiem, że domownicy jedzą z takich wielkich misek? Ciekawa koncepcja, pomyślę o tym jak będę kiedyś gotować obiad ![]() ![]() Zlew w nowoczesnej kuchni pasuje jak ubłocone adidasy do garnituru za 1000zł. Ot takie obrazowe porównanie. To wiszące coś w łazience przypomina mi bożonarodzeniowe dekoracje w galeriach handlowych. Dwa grzejniki i roleta niezasłaniająca całego okna mnie rozwaliły ;] Masz jednak plusa za dobre zagospodarowanie przestrzeni - taki układ obiektów jest całkiem fajny, aczkolwiek te zielone kule z żywopłotu (nie zmieściły się w wersji wiszącej? ![]() No i sypialnia wyszła zdecydowanie najładniej i, jak widzisz, nie mam co do niej żadnych "praktycznych" zastrzeżeń! EDIT: No dobra, jednak jest ;] Przesadziłeś z ilością obrazów. 6/10, bo nie napracowałeś się zbytnio z tym domkiem. Cytat:
Cytat:
Ostatnio edytowane przez Liv : 29.02.2012 - 15:40 |
|||
![]() |
![]() |
#7 |
Naczelny Grafik
|
![]()
@Liv
Nieee, to nie taka chatka. ;> Ja lubię lądować na kanapie. Jak wejdziesz w nią od tyłu to automatycznie znajdziesz się przed telewizorkiem (przelecisz nad nią i wylądujesz na podłodze). Praktyczne dla leni. ![]() To są lustra weneckie. ( ![]() Od zewnątrz nic nie widać. xd Właścicielka domu kocha sprzątać, więc czyszczenie wykładziny z błota to dla niej zaszczyt. Tak samo wyciąganie okruszków z jadalni. (co do misek) Na obiad będzie chińszczyzna, a oni naprawdę lubią sobie podjeść. =) Zlew w nowoczesnej kuchni... khmm... Kiedyś była tam zmywarka, ale od czasu, kiedy nie do końca umyła talerze, simka woli wykonać to własnoręcznie. Wiszące "coś"... Tego chyba nie dam rady obronić. ;] Obrazów pełno w sypialni, bo były puste ściany, a gdyby były, to by się komuś nie podobało. xd A co do napracowania, domek robiłem dobra dwa dni. Może na tyle nie wygląda, ale taka prawda. (Naprawdę dobry z ciebie kierowca kombajnów. Kocham czytać twoje komentarze. ![]() Dziękuję za oceny. Next, please.
![]() Ostatnio edytowane przez Lubie : 29.02.2012 - 15:59 |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Pomijając wszystkie minusy, które zostały już wymienione dodam, że modernistyczny wystrój domu zupełnie nie pasuje do tej przytulnej chatki. To jak dwie różne bajki. Bezmyślnie to wygląda.
![]() Jednak podoba mi się ten projekt. ![]() Pamiętam niektóre Twoje projekty robione w TS3 i muszę przyznać, że ten podoba mi się bardziej od tych "trójkowych", które widziałam. ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Naczelny Grafik
|
![]()
@aniołek
O kurde, aniołek w moim dziele. Czuję się jak w niebie. :3 To dla mnie zaszczyt. Ale nie zawsze przytulna chatka jest taka nie modernistyczna (nie wiem jak to nazwać). Mi się "przytulna" chatka kojarzy z delikatnymi kolorami i miłym, spokojnym wnętrzem. ;] Dziękuję bardzo. ;3 Ktoś jeszcze ?
#10 |
|
![]()
Ooo, jak uroczo
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|