![]() |
#31 |
Guest
|
![]()
ja bym sie na waszym miejscu tak nie cieszyla i nie nastawiala bo **** wie czy to w ogole wypali admin za kazdym razem mnie splawia ;/ fajna organizacja forum nie ma co ;/ jak nie dostane osobnego dzialu to przykro mi ale nie ruszte tego bo nie bede pracowac w balaganie ;/ a tak w ogole moze by ktos sie ruszyl i mi pomog co? pogadajcie z adminami o osobne forum na serial bo qrde mac sorry ale jak admini nie spelnia moich oczekiwan to znikne stad tak szybko jak sie pojawilam pozostawiajac wam jedynie nieziszczone pomysly, w tym momecie apeluje do adminow z prosba o osobny dzial na serial!!!!
|
![]() |
|
![]() |
#32 |
Guest
|
![]()
hem hem hem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() czyli ty sie zgadzasz .:GGA:.?? ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Guest
|
![]()
Przecież się nie poświęcam, tak mi się powiedziało...
![]() A, swoją drogą kiedy zaczniemy ??? |
![]() |
![]() |
#34 |
Guest
|
![]()
ja tesz
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Guest
|
![]()
macie mowic ze (wszystcy) potrzebujemy osobny dzial ktory by dotyczyl naszego serialu, byly by tam sondy dyskusje na temat rozwoju serialu itd to tyle na wiecej serio juz nie mam sily bo ile mozna sie prosic i tlumaczyc ;/ gdyby tak to wygladalo nie zarejestrowala bym sie, ale skoro juz to zrobilam to zrobie tez wszystko by was nie zawiesc, wiem jak chceci tego serialu...a tak swoja droga zgloscie sie do mne jak juz cos zalatwicie oka? (gg3122527) ja jeszcze bede pytac...
|
![]() |
![]() |
#36 |
Guest
|
![]()
czyli moze byc tak??- Czesc (nick moderatora lub administratora) czy bys mogla/mogl stworzyc osobny dzial seriale?? zgudz sie bardzo cie prosze
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#38 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Wydaje mi się, że troszkę przesadzasz. Jak dotąd to nie zaproponowałaś nic konkretnego poza dość chaotycznym opisem tego - bardzo ciekawego - pomysłu. Push również przekazał nam wszystkim Twoją propozycję. Ale dalej nie mamy pojęcia jak to sobie naprawdę wyobrażasz, może ustalcie w końcu jak to ma działać, ile ma być osób, jak to wszystko ma się dokładnie odbywać, znajdzcie duży i wytrzymały serwer na zdjęcia które, jak mówisz, odegrają tu główną rolę. Ustalcie zasady, kolejność i osoby które będą za to odpowiedzialne, zaproponujcie coś konkretnego a nie tylko żądanie osobnego działu, bo jak na razie, to niestety nie mamy podstaw, żeby taki dział założyć. Pozdrawiam ![]() |
|
![]() |
![]() |
#39 |
Guest
|
![]()
wiesz ja jak powiedzialam nie chce zasmiecac wam forum, bo nie jestem pewna czy to rzeczywiscie wypali, chcialam sprobowac, a takie ogolne zasady utra sie podczas prowadzenie tego wszystkiego i nie pier*** mi szanowna Vego ze to bylo chaotyczne i ze nie zaproponowalam nic konkretnego bo ja setki razy opisywalam jak to ma wszystko wygladac i powiedzialam jasno i wyraznie ze wiecej tlumaczyc nie bede jak nie rozumiecie to juz wasz problem (moderatorow i adminow) bo reszta rozumie! a taki dzial mozna zalozyc w kazdej chwili [chyba ze Ci ubedzie w zasadach, albo w honorze (?) bo jestem nowa (?) bo wymagam zbyt wiele (?!)] qrde mac ludzie jestem moderatorem (moze nieglugo adminem) na znacznie powazniejszym forum, wiec moze nie wciskajcie mi takiej sciemy? oka? jak wam sie nie bedzie podobac to se skasujecie qrde...ja tylko slysze jakies dasy bo to bo tamto....jezu moze odrazu powiedzcie ze wam sie nie podoba i mnie wypie*** z forum co? tak bylo by dla was najlatwiej. A o obrazki sie nie martw oka? to juz moja sprawa....jesli podjelam sie organizacji to Ty juz nie powinnas nosa wsciubiac w takie rzeczy, Ty masz tylko na efekty czekac i spelnic moja prosbe, a jak nie to sorry wielkie nie bede sie prosic, ja wam chcialam tylko zorganizowac rozrywke, nie chcecie to nie wasza sprawa....
|
![]() |
![]() |
#40 |
Guest
|
![]()
O, moja droga, widzę, że załatwiać spraw to Ty nie umiesz skoro od razu wylatujesz mi tutaj z takim słownictwem.
Bardzo mi przykro, ale nos wściubiać będziemy wszyscy, bo takie jest tu nasze zadanie, pani moderatorko. To jak by nie było, nie będzie Twoja prywatna zabawa, tylko sporej grupy ludzi. O co się tak wogóle rzucasz ? Nie umiesz powiedzieć tego normalnie ? Jakoś żadne z nas nie widziało tych "setki razy opisywanych" reguł, gdybyśmy je widzieli, to może wszystko było by jasne. Chcesz robić coś na poważnie to pisz poważnie a nie się od razu obrażasz. Nikt nie powiedział, że pomysł jest zły, wręcz przeciwnie, wiec nie wiem o co robisz tyle hałasu, skoro wszyscy są na "tak", brakuje jedynie konkretnego planu, na który czekamy TUTAJ wszyscy. Żądasz i wymagasz, więc my też wymagamy tego minimum od Ciebie. |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|